Proiectoare bixenon pentru far cu angeleyes pentru cee'd
-
- psycho driver
- Auto:
Re: PROIECTOARE BIXENON PENTRU FAR CU ANGELEYES PENTRU CEED
Becurile xenon initial cand le aprinzi dau o lumina putin mai slaba iar dupa 2-3 secunde lumineaza la puterea lor maxima. Am xenon pe faza scurta. Deci xenon pe faza lunga pt. dat un flash nu prea are efectul scontat din aceasta cauza.
Kia Ceed 1.4 Best

ODO : + 19000 km

ODO : + 19000 km

chiar sunt curios cum ar da faruri cu lupa pe ceed
kia ceed 1.4 best KOMPASS BLUE cu jante Msw pe 16 ,xenon pe un singur bec ramas 

-
- Auto:
Ma alatur si eu angels eyes apartin BMW-ului si atat, dar m-ar interesa blocul optic pt xenon pe faza scurtamykep wrote:scubli wrote:Oricat de interesante si tentante sunt pt. cateva persoane, eu unul nu mi-as pune asa ceva pe masina. Nu o luati in nume de rau, e doar o parere personala, dar angels eyes apartin BMW-ului si atat. Orice alta masina cu un update de genul nu este deloc pe placul meu. Daca as avea BMW si nu mi-as fi pus din fabrica angels eyes, probabil as fi pus aftermarket, dar in niciun caz pe alta masina.
OT: Sustin acelasi lucru si cand vine vorba de ledurile Audi.
Numai bine.
Idem.
KIA Cee'd 1.4 GLS, Mars Red, BEST ODO141000km
- scubli
- "ambiguus"
- Auto:
E drept, si pe mine m-ar tenta lupa pe xenon, dar nu stiu ce calitate au aceste accesorii. Sa va spun drept, nu m-as arunca pe niste sisteme de lupa xenon chinezesti.