@adrian grozeanu: ar trebui sa fii multumit ca dl. CB iti baga benzina in rezervor !!

.. si este foarte explicabil:
CB face un calcul aproximativ al nr de km care mai raman de parcurs, bazat pe integrarea + medierea consumului pe care l-ai avut pe ultimii X km parcursi (nu stiu cat este X ! )si apoi imparte cantitatea de cb ramasa in rezervor la aceasta valoare, rezultand cifra afisata la nr de km ramasi de parcurs pana la pompa.
acum, presupunem ca ai resetat CB si ai facut un plin, apoi ai mers o distanta oarecare in oras - vei citi o valoare de km ramasi pe CB. Apoi pleci din oras si parcurgi o distanta mare in exterior...in acest caz consumul va scadea, iar CB va recalcula distanta pe care poti sa o parcurgi...si evident, ea va fi mai mare sau va stationa o vreme, desi tu bobinezi km!!
concediul trecut l-am facut la munte, cu multe suisuri si coborasuri...cum la coborari lungi eu folosesc mult frana de motor (consum aprox 0) , ma amuzam sa vad cum creste nr de km ramas de parcurs, uneori cu 40-50 km!
nu stiu dc am reusit sa fiu suf de explicit, dar sper sa fi inteles
drumuri line!
PS: ...fenomenul este cu atat mai evident imediat ce ai resetat CB , ok ? si....xcum, poti sa ii stresezi pe snapanii din service cu chestia asta !

cassa white & rainbow blue ceed 1,4 ltd edition + ceva optionale. BC 02YDA; ODO> 23 K
Dorele, ne mai tii mult ma?