Lista asteptare masina -2007-

Forum cu de toate despre Kia cee'd
Post Reply
twiny
Auto:

Post by twiny »

suntem deja 8...dupa o discutie ff aprinsa cu consultantul de vanzari se pare ca saptamana asta "probabil" voi primi masina...maine dimineata OPC direct...apropo KIA ROM AUTO si presedintele acesteia Dan Chitaru mari nesimtiti pt ca nu au invatat sa raspunda la un mail de la un client, macar 2 cuvinte ca au luat la cunostinta si ca vor incerca sa rezolve....
Cine preia contract de lesing la KIA CEED???
KIA Ceed 1,4 black pearl B-68-WXP

twiny
Auto:

Post by twiny »

andrei0241 si a mea a plecat tot atuni si a ajuns joi sau vineri la Pitesti...ne duc rau cu presul...
KIA Ceed 1,4 black pearl B-68-WXP

calin sb
Auto:

Post by calin sb »

Comandat masina cu optionale si platit avansul de 15% in 25 mai, cind mi s-a completat un "precontract de leasing" (ce are dealerul cu leasingu...)
Asta dupa ce mi-au zis ca daca dau comanda pina in 25 mai, masina se produce in iunie, si o voi primi pe la jumatea lunii iulie.
Prin 25-27 iunie m-au anuntat ca nu se pot pune geamuri electrice spate impreuna cu difuzoare de inalta frecventa (care erau in standard la varianta de 9961 Eur).
Prin 27 iulie m-a sunat dealeru sa-mi spuna seria de sasiu, si sa urgentez plata integrala.
In 01 august m-a sunat si mi-a zis ca masina mea e incarcata pe trailer. In 15 au dat-o cotita ca se asteapta "confirmarea pentru incarcare". De unde? De la Zilina! Dupa citeva minute in care m-am ratoit la el, zice ca a inteles gresit, si ca masina ar fi la Pitesti!?!
Cert e ca pina azi 20, nu se stie nimic concret.
Macar voi va puteti duce la OPC, dar eu, doar cu acel "precontract de leasing" m-as face de ris. In el nu e scris nimic altceva decit optionalele cerute. Nimic despre termene de livrare!
Credeti ca am vreo sansa sa-i reclam pe undeva, si sa obtin ceva??
E vorba de dealerul din Sibiu.

Arnold12
Auto:

Post by Arnold12 »

Malata wrote:Din ce-am vazut insa pare draguta iar diferenta de la Matiz Satin Beige nu va fi mare.
Cind zici diferenta fata de Matiz nu va fi mare sper ca te referi la pret ca la restul e ca de la cer la pamint :P
Cee'd SW 2.0 CRDi 140CP~170CP 6MT TX pregatit sa frustreze...a different ONE
Kia Ceed SW 200Km/h - http://www.youtube.com/watch?v=tsQNcrqPImk
MAX 221km/h pe GPS/Autobahn Austria

ionut2007
Auto:

Post by ionut2007 »

Comanda pe 8 august si maine tre sa-ti vina?????
Eu am dat comanda pe 10 iunie tot un beige tot in Cantemir, si mi-au spus ca tre sa apara 2 masini la fel, cred ca a ta si a mea, dar termenul maxim este pe 15 septembrie.
Inca nu m-a sunat nimeni :shock:

Raptori
Auto:

Post by Raptori »

Salut Constanteni si bineinteles si pe cilalti posesori de kia sau viitori.Comanda data pe 15.08.07 Cee'd Wagon LX Base + buclucasa cheie tip briceag,tetiere active scaun fata,suport lombar si reglabil pe inaltime,proiectoare ceata,lampa lectura palasolar,pachet pile(volan,manerTGS,maneta frana de mana,consola podea-imbracate in piele)---12.876EUR.Termen livrare:2 luni si jumatate. :cry:

dan0302
Auto:

Post by dan0302 »

si masina a.ti vazut.o?sa nu dati bani pana nu vedeti masina in curte....la dealer...eu asa mi.am luat tzeapa si acum am 3 luni de cand am dat banii si nu am sanse sa vad masina...sper ca voi nu ati dati banii toti inainte..
kia ceed lx 1,4, piston grey, OT-02-XTS

andrei0241
3/E
Auto:

Post by andrei0241 »

Astia de la Kia chiar nu au nici o logica in livrari. Ei nu au livrat masini din mai ... da cica au stoc deja? Undeva s'au facut invarteli ... clar
Ford - Fiesta - 1.4 tdci

cave
Auto:

Post by cave »

Tocmai aici sta si problema, pana acum eram "linistiti" in problema noastra ca macar suntem toti prostiti .... dar comanda asta din 8 AUGUST !!!! Te rugam o explicatie in plus ... dincolo de orice alta conotatie ....

ionut2007
Auto:

Post by ionut2007 »

Te rog da-ne si noua detalii despre comanda ta care a fost onorata asa de repede.
Ca suntem o gramada de prosti care asteapta de 2-3 luni dupa masina. :shock:

apachioara
nicicum
Auto:

Post by apachioara »

Ca sa intregesc si eu lista, comanda pe 24 mai, masina la pitesti, platita din 3 august (cash).. asteapta transportul minune catre Cluj.. ma duc eu s-o iau ... cu trailer cu tot.. atata lipsa de comunicare n-am mai vazut de mult timp.. si mai ales... dezinteres.. adica dupa ce se vad cu banii in cont ii doare-n.. cot de client.. probabil reviziile le voi face in Ungaria... m-am saturat de mojicia din Romania... de micile intelegeri pe sub tejghea.. de Bucuresti... de lasa ca facem sa fie bine.. si de "ne-om intelege cumva"
Contract ferm, pt orice comanda data, cu termene, obligatii si penalitati, in caz de nerespectare a ternenelor si conditiilor din contract.. altfel nu merge... bun simt nu mai exista...

Spor!
cee'd 1.4gsl Ltd. Ed. Pewter Beige CJ-56-GUG
http://picasaweb.google.com/apachioara2/CeedU

luci
Auto:

Post by luci »

Apachioara nu stii dealarii din Cluj mai traiesc sau au plecat toti in concediu!!!!Ca azi le-am dat 2 mailuri si nici un raspuns.Am vazut ca si tu ai inceput sa-ti pierzi rabdarea.
kiaceed 1,4base black pearl frumoasa foc

Arnold12
Auto:

Post by Arnold12 »

Malata wrote:E un 14.4 GSL un fel de Base cu jante aliaj, tetiere active, cotiera, proiectoare, cheie pliabila si cu telecomanda, volan si alte chestii imbracate in piele.
Din cate am inteles, cei de IMG facusera deja comenzile in aceste configurari si asa ne-am nimerit sa fie "pe stoc" si sa nu mai facem nazuri la culoare. Din ce-am vazut insa pare draguta iar diferenta de la Matiz Satin Beige nu va fi mare.
Are cineva pe Base jante aliaj, proiectoare, volan si alte chestii imbtacate in piele??????
Cee'd SW 2.0 CRDi 140CP~170CP 6MT TX pregatit sa frustreze...a different ONE
Kia Ceed SW 200Km/h - http://www.youtube.com/watch?v=tsQNcrqPImk
MAX 221km/h pe GPS/Autobahn Austria

pompilius
Auto:

Post by pompilius »

Daca cineva adrese de dealeri si/sau serrvice din Ungaria il rog sa le posteze aici!
Nu de alta dar cred ca s-ar putea ca multi doritori sa se duca sa comande masinile acolo si la fel de multi vor vrea sa faca reviziile tot acolo.

mgb
Auto:

Post by mgb »

salut! Eu va sfatuiesc sa trimite-ti mail la kia korea ;i sa consultati si un avocat! asta este bataie de joc!
Kia cee'd, 1,4, piston gray, fara optionale

Post Reply

Return to “Generalităţi”