hehe Cheers pt djniki4 !!! si welcome to the Clubkia live
Mersi k mi-ai aratat becele pt pozitii alea pe rezistenta care sunt super misto si chiar lumineaza nu gluma si d-abia astept sa le pun si p-alea pt numar. Mici au fost buni 80 % ...se putea si mai bine

Hehe si apropo de detaliat ...daca nu stii cum a fost la bran, coloana, tot ce sa intamplat acolo...citeste cele 2 posturi ale mele din topicul impresii si o sa vezi acolo detaliii
@Gaby_88 - salz man...
Sa incep asa...Pro_cee'd RULEZ... si acum sa vorbim lucruri serioase lol asta am postat eu pe topicul urmator
viewtopic.php?f=3&t=101&start=1290
Consum pt Whitey:
- in oras dimineatza orele 7-8 consumul este maxim 12...si nu prea stau linistit in coloana ..ma bag pe unde apuc si chiar si pe contrasens cu viteze intre 50 si 80 sau chiar mai mult, depinde unde sunt si ce portiune o prind libera
- seara dupa ce ies de la work, ora 18 consumul scade...n-am idee ..sau poate k ocolesc sa stau in trafic si merg pe stradutze.
- am fost acum o luna la busteni si consumul inspre bucuresti a fost si de 5.7 am mers lejer...nu am prins coloana sau blocaj.
- mers lenes bucuresti ora 23 de la obor inspre sebastian(rahova) consumul 7.0 si chiar 6.7
- ieri bucuresti toata ziua plimbare

... consum 10
o sa incerc sa schimb numai la 3000 sa vad diferenta de consum.
majoritatea timpului merg mai sport si nu-mi place sa stau dupa unu - altu
Sunt multumit de consum ..zic eu
Alimentez 99% la OMV
Cheers si multi km fara probleme.
si help pentru dmc81

....F1..F1...F1

pai targul vitan face minuni cateodata

...gasesti acolo de toate... eu d-acolo le-am luat 20ron perechea astea kre le am eu sunt pe rezistenta.. o sa pun niste poze maine seara.
Take care!