Neclaritati optionale KIA cee'd 1.4 LX
de doua zile sunt calare pe forumul asta si alalalt. acum vin de la dealerul din craiova. fata n-a primit decat fisierul cu versiunile nu si cel cu optiunile. o lasai pe ea si pe celalalt consultant in plata domnului si trecui la taclale cu seful lor.
caravana va fi in craiova intre 8-10 iunie. vor veni cu toata gama kia si nu vor veni si cu versiuni echipate base, ci doar aproape de top. citez: "ca sa stie clientul la ce renunta". am replicat ca ar vrea clientul mai mult sa stie ce cumpara. pana la urma am ajuns la armistitiu.
ei duc discutii cu fabrica si importatorul sa poata pune cateva optiuni pe care le cere lumea des si pe BEST. in caz contrar ei cica deja au acordul de-a cumpara optiunile ca accesorii si de-a le monta ei in service. costurile suplimentare presupun ca ar fi manopera. discutai cu el pana si de clima.
io unul nu disper inca. de luat cred c-as lua-o si-n versiunea BEST, dar o sa mai insist pentru scaun reglabil si tetiere, proiectoare si chiar si clima. asteptam sa se limpezeasca apele.
caravana va fi in craiova intre 8-10 iunie. vor veni cu toata gama kia si nu vor veni si cu versiuni echipate base, ci doar aproape de top. citez: "ca sa stie clientul la ce renunta". am replicat ca ar vrea clientul mai mult sa stie ce cumpara. pana la urma am ajuns la armistitiu.
ei duc discutii cu fabrica si importatorul sa poata pune cateva optiuni pe care le cere lumea des si pe BEST. in caz contrar ei cica deja au acordul de-a cumpara optiunile ca accesorii si de-a le monta ei in service. costurile suplimentare presupun ca ar fi manopera. discutai cu el pana si de clima.
io unul nu disper inca. de luat cred c-as lua-o si-n versiunea BEST, dar o sa mai insist pentru scaun reglabil si tetiere, proiectoare si chiar si clima. asteptam sa se limpezeasca apele.
Am vizitat caravana,vreo doua gagici plictisite care sprijineau masinile expuse,m-am zgait la singurul cee'd expus,nimeni nu s-a deranjat sa-mi dea ceva explicatii,am abordat eu o persoana care lucreaza la Mit Motors Bucuresti,l-am intrebat de anularea optionalelor.Raspuns : au fost depasiti de comenzi,nu mai faceau fata,producatorul ar fi luat masura asta,ca este cea mai buna oferta din piata,ca este la acelasi pret cu Loganul
,in final mi-a dat o carte de vizita,mi-a cerut initial telefonul,ca sa ma sune daca apar modificari in oferta,dupa care n-a mai vrut tel.,a zis ca sa-l sun eu(sa astepte!).Exact cum am spus,astia nu mai vor sa vanda masini,se simt foarte relaxati si au impresia ca iti ofera BMW la pret de 12000 euro 

sonty, parerea mea e ca-i vrajeala povestea asta ca discuta cu fabrica. Varianta BEST este configurata de importator. Ei au decis ce sa includa in aceasta configuratie. Ar fi totusi o idee, sa o reconfigureze tinand cont de cele mai cerute optiuni. (scaunul reglabil cu tetiere active, jantele de 16" si macar cheia cu doua butoane )
-
- 3/E
- Auto:
Daca va uitati mai atent pe lista cu noile preturi si nivele de dotare o sa vedeti ca in afara de varianta ptr 1.4 care se numeste LX Best, la toate celelalte motorizari apare ca varianta LX Base. LX Base la care se pot adauga optiuni. Insa LX Base asta e fix apa de ploaie, pentru ca daca pelci de la LX si pui optionalele lipsa fata de Base, ajungi ezac la pretul de LX Base. Deci, pentru cei care vroiau sa cumpere motorizarea diesel de 1.6 crdi nu vad cu ce i'ar incurca "noile" preturi.
Daca imi poate da cineva preturile de dinainte de 1 iunie la diesel ... vreau sa vad daca cumva au scazut preturile. Ca mie asa mi se pare
Daca imi poate da cineva preturile de dinainte de 1 iunie la diesel ... vreau sa vad daca cumva au scazut preturile. Ca mie asa mi se pare
dupa cheie n-o sa plang, ca oricum trebe alarma si aia o sa vina cu telecomanda ei.
s-ar putea sa ma fi vrajit el, dar eu intelesai ca din fabrica a venit ordinul sa blocheze optiunile la ea. cica toate modificarile faceau sa se prelungeasca termenul de livrare si ca unul dintre compromisurile propuse a fost tocmai sa lase omul sa opteze dar sa-l puna sa astepte inca o luna. din cate stiu eu, intr-o fabrica normala totul se face computerizat si ar cam trebui sa fie acelasi efort. nu-s prea bine documentat in ceea ce priveste constructia unei linii de productie. ca un exemplu pentru lampa aia dintre parasolare trebuie trase cabluri, daca nu-s deja trase, asa ca ar mai lua vreo ora de munca a unui om. totul depinde de cum au ei organizarea in fabrica. despre asta habar n-am asa c-o inghit.
s-ar putea sa ma fi vrajit el, dar eu intelesai ca din fabrica a venit ordinul sa blocheze optiunile la ea. cica toate modificarile faceau sa se prelungeasca termenul de livrare si ca unul dintre compromisurile propuse a fost tocmai sa lase omul sa opteze dar sa-l puna sa astepte inca o luna. din cate stiu eu, intr-o fabrica normala totul se face computerizat si ar cam trebui sa fie acelasi efort. nu-s prea bine documentat in ceea ce priveste constructia unei linii de productie. ca un exemplu pentru lampa aia dintre parasolare trebuie trase cabluri, daca nu-s deja trase, asa ca ar mai lua vreo ora de munca a unui om. totul depinde de cum au ei organizarea in fabrica. despre asta habar n-am asa c-o inghit.
Uite cum se fabrica Cee'd-ul la Zilina http://video.google.es/videoplay?docid= ... 9734099181sonty wrote: intr-o fabrica normala totul se face computerizat si ar cam trebui sa fie acelasi efort. nu-s prea bine documentat in ceea ce priveste constructia unei linii de productie.
-
- 3/E
- Auto:
Eu ma indoiesc ca o sa complice cineva din Romania sa monteze chestii gen climatronic pe masinuta asta. Mi-ar fi placut si mie recunosc ..arata super displayul ala dar asta e - nu o sa moara nimeni cu aer conditionat.
Nici eu nu mi-am luat cheia cu inchidere pe ea pt ca am de gand sa montez un Viper pe ea si nu avea rost chiar daca o fi urata
Acum sincer daca nu ma grabeam sa platesc avans si sa fiu unul din "fericitii " viitor posesori de cee'd base edition nu cred ca o mai luam cu noile scoruri si conditii
Nici eu nu mi-am luat cheia cu inchidere pe ea pt ca am de gand sa montez un Viper pe ea si nu avea rost chiar daca o fi urata

Acum sincer daca nu ma grabeam sa platesc avans si sa fiu unul din "fericitii " viitor posesori de cee'd base edition nu cred ca o mai luam cu noile scoruri si conditii
Kia Cee'd 1,4 GSL Piston Grey
Base + some stuff
B-04-AJX
Base + some stuff
B-04-AJX
-
- 3/E
- Auto:
V? salut!
Sunt unul din cei care au comandat de la ?nceputuri un cee'd 1,6 crdi LP CLASSIC cu ni?te op?ionale de bun sim? ?i care ?i-a dat seama acum c? a luat plas? fa?? de noua list? de pre?uri cu cca. 370 EU CIP.
Am postat, din gre?eal?, un comentariu pe aceast? tem? pe topicul ini?ial "cee'd".
Oameni buni, verifica?i-v? precontractele din nou. Aten?ionez ?n special pe cei care s-au aruncat, ca mine, la CLASSIC + op?ionale. Acum sunt variante de echipare configurate care pot fi mai ieftine ?i mai complete dec?t ce exista ca ofert? ini?ial. Cazul meu e concludent!
Sunt unul din cei care au comandat de la ?nceputuri un cee'd 1,6 crdi LP CLASSIC cu ni?te op?ionale de bun sim? ?i care ?i-a dat seama acum c? a luat plas? fa?? de noua list? de pre?uri cu cca. 370 EU CIP.
Am postat, din gre?eal?, un comentariu pe aceast? tem? pe topicul ini?ial "cee'd".
Oameni buni, verifica?i-v? precontractele din nou. Aten?ionez ?n special pe cei care s-au aruncat, ca mine, la CLASSIC + op?ionale. Acum sunt variante de echipare configurate care pot fi mai ieftine ?i mai complete dec?t ce exista ca ofert? ini?ial. Cazul meu e concludent!
KIA cee'd 1,6 crdi LP
donae, am vazut ca si mentionat si in alt thread. Sa stii totusi ca nu ai luat teapa...pur si simplu astea au fost preturile cand ai dat tu comanda. Nici o alta firma nu te-ar fi rechemat sa faci alt contract intre timp pentru ca preturile au scazut un pic. Mai ales ca din ce am vazut noile echipari au fost transmise pe la dealeri de pe 26-27 mai, iar data trimiterii contractelor a fost 25 mai.