@bobbo: Pai daca te uiti atent in poze si eventual sub capota masinii tale, o sa vezi ca aerul in cutia filtrului circula de jos in sus, deci priza de aer a masinii nu este eliminata, asa ca o sa isi faca treaba in continuare. In ceea ce priveste racirea motorului, aceasta este stric legata de sistemul de racire (in principiu radiator), asa ca nu cred ca se va incinge, chiar deloc. Sper numai ca performantele nu vor fi afectate de temperatura ceva mai mare a aerului care intra in motor, dar atat ...
@bogdan-alin: Este vreo diferenta intre ele? Eu am impresia ca sub capota sunt la fel masinile noastre (Ceed HB, ProCeed, Ceed SW).
@bamboocha: Ultimul in seria de raspunsuri, dar nu cel din urma

, multumesc pentru felicitari (masa si dansul, cand ne-om vedea). Vad ca mai sunt si oameni care apreciaza treaba "piticilor de pe creier"

Nu stiu daca o sa iti creasca consumul fiindca o sa stai mai mult in 6000 de ture, dar cu siguranta o sa creasca fiindca pe fiecare 100 m liberi o sa vrei sa o calci la blana, pentru cum se simte si cum se AUDE

Eu zic ca daca te bate prea tare gandul ala, sa nu mai stai prea mult fiindca o sa te trezesti cu vanatai

si nu stii de unde ...