[Sfat achizitie] Preturi Pro cee'd

Forum cu de toate despre Kia cee'd
radu__
Auto:

Re: preturi Pro_cee'd

Post by radu__ »

De ce nu mergi pe kia.ro si apoi vezi in showroom / pro cee'd/ preturi /....si sa vezi dotarile?
Image

bumblebee
Auto:

Post by bumblebee »

Este prost facut siteul in flash.
La mine merge, incearca cu alt browser.
Inainte nici mie nu imi aratau optiunile.

Image

PS: eu am ales kia cee'd si merge.
Se pare ca la pro_cee'd si la alte modele Kia configuratorul nu merge, intradevar.

Insa pt proceed cred ca te poti uita informativ la ceed, are aceleasi dotari.
Kia Cee'd 1.4 best

Eurofighter
Auto:

Post by Eurofighter »

pai asta am zis din primul post, ca am incercat cu 2 browsere si totusi nu am gasit optionale decat la Cee'd

ca sa terminam repede: gasesc BEST la dealeri? poate fi configurat intr-un fel sau altul?

singlecrys
fidelu'
Auto: Kia Ceed 2018 si Sportage 2019

Post by singlecrys »

BEST e versiunea neconfigurabila! [-X ...si o gasesti!
Dentist pasionat de mountainbike
JURNAL BORD:TL 08 SRS
*INSCRIE-TE AICI ...pentru Harta posesorilor de cee`d/ceed din Romania
,,La noi, dintii fac diferenta"

Eurofighter
Auto:

Post by Eurofighter »

atat voaim sa aud!
merci frumos

lnvisible
Auto:

Post by lnvisible »

Eu am reusit sa trag de pret la un pro ceed in octombrie 08 pana sa inceapa criza. Iti sugerez sa suni la dealeri, cred ca sunt 3 in Bucuresti (daca esti din Bucuresti) si sa vezi unde au masini pe stoc si ce dotari, dupa care ii vizitezi si daca gasesti ceva potrivit bugetului faci oferta cu 1000 sub pretul lor si pleci. Vei vedea ca te vor suna cu o oferta :)

@Javachris: o masina care a stat 2 luni in showroom cu bateria deconectata nici macar butonata nu e, eu am luat o masina din showroom. In alta ordine de idei, preferi sa iei o masina care a stat cateva luni afara sau o masina care a stat intr-un loc acoperit si la o temperatura constanta? Plus ca nu cred ca exista masini care sa fi stat prea mult in showroomuri avand in vedere cererea de masini Kia de anul trecut si timpul lung de asteptare pentru o comanda.
A fost Pro'ceed CRDI 115 HP

Eurofighter
Auto:

Post by Eurofighter »

sa zicem ca gasesc un BEST
sa zicem ca nu reusesc sa negociez cu ei si va costa 11565
sa zicem ca intre timp o rezolv si cu o Berlina veche si o inscriu la programul Rabla
eu voi avea de platit in jur de 10700 numai pe masina
la banii astia ce se mai adauga?
asigurarea? cat costa?
alte taxe si impozite? cam cat sunt si ele?
pe voi cam cat va costa rata lunara?

javachris
Auto:

Post by javachris »

Prietene, lasa configuratoarele ce nu merge asa la Romanica aici. Asa ma uitam si eu la configurari si imi faceam calcule. Cand am ajuns la dealer m-au lamurit aia repede.
Varianta Start nu mai exista. Cea mai ieftina este Best, iar la Best nu iti poti pune nici un optional in plus. La fel si la City. Mergi la dealer si discuta cu oamenii acolo, ca de pe site decat lista de preturi e valabila.
Cee'd 1.4 Best 109 BHP Machine Silver AKA. Sparky

singlecrys
fidelu'
Auto: Kia Ceed 2018 si Sportage 2019

Post by singlecrys »

Pai in afara de cei 10 700 E cat zici tu, nu te mai costa mare lucru, doar 1,5 mil nr. rosii si asigurarea pe un an(asta daca vrei sa o faci la ei) tot ceva in genu - 2 mil si cv! in rest atat...asta in caz ca nu obtii presuri gratis de la ei, care si alea costa 1,5 mil+pachetul legislatic 1 mil si cv! Deci in total te-ar mai costa vreo 5 mil, parca asa imi aduc eu aminte!
Dentist pasionat de mountainbike
JURNAL BORD:TL 08 SRS
*INSCRIE-TE AICI ...pentru Harta posesorilor de cee`d/ceed din Romania
,,La noi, dintii fac diferenta"

lnvisible
Auto:

Post by lnvisible »

Nu stiu cu exactitate sumele si mi-e lene sa caut facturi, dar pot sa iti spun aproximativ ce si cat am dat eu pana acum pentru masina din semnatura. Pretul masinii 14.500 euro(in care au intrat si niste anvelope f bune de iarna), e in leasing si am platit cam asa in euro:
- 2500 avans (+500 TVA)
- taxa management+taxa inmatriculare (app 400 euro)+RCA + TVA la toate cred = app 1200
- am mai primit o factura de la leasing in care imi facturau o dobanda de prefinantare de 2-300 ron
- am prins o oferta la casco si in primul an nu il platesc, el se va reesalona pe urmatorii 4 ani de leasing
- rata e app 207 euro in primul an si cam 260 in urmatorii 4 ani

lnvisible
Auto:

Post by lnvisible »

Daca o ia in leasing, il mai costa taxele alea de care am scris eu si de care nu iti spune niciun dealer cand il pui sa-ti faca un calcul ca sa vezi cati bani ai de dat in prima faza :) si daca mai dai peste o companie "draguta" te trezesti cu 2 facturi de rata in aceeasi luna nu conteaza ca ai luat masina pe 30, ei iti trimit factura scadenta pe 10 ale lunii urmatoare + factura lunii in curs ... culmea scadenta tot atunci + RCA pe un an plus plus plus ....

javachris
Auto:

Post by javachris »

@lnvisible: Da' ce-am zis frate de sari asa? N-am nimic impotriva masinilor care au stat in showroom, numai ca am vazut si eu ce tzarani se urca in ele, cum trag de usi si alte alea. Tine cont ca masinile din showroom nu au plastice pe scaune si banchete. Oricum, nimic ce nu se poate curatzi cu o solutie de tapitzerie. Deci ca sa fie clar, nu am nimic impotriva masinilor de expo. Daca as fi avut ocazia probabil as fi luat si eu una. Ceea ce vroiam eu sa zic, este ca la o masina de showroom nu poate avea pretentia dealerul ca vrea pretz intreg. Deci se poate negocia. La asta ma refeream prin "uzura morala".

javachris
Auto:

Post by javachris »

@Eurofighter: Vrei neaparat in leasing? Daca da, succes, e mult mai dureros decat cu un credit de nevoi personale. Acum sunt ofertele la credite destul de bune, si dobanda fixa-n lei. Eu unu platesc 1000 RON pe luna timp de 3 ani la ea. Cu un avans de 3000 E. Si e a mea in acte si tot. Si imi fac Casco si RCA unde vreau si la pretz de persoana fizica. Parerea mea e ca ar trebui sa inceri cu un credit de consum, in cel mai rau caz, un credit auto. La BRD au credite auto cu dobanda fixa.

lnvisible
Auto:

Post by lnvisible »

Nu mi se pare ca am fost agresiva in vreun fel :lol:
Asta cu plasticele a fost si argumentul meu si spre deosebire de alti dealeri astia au cam cascat ochii cand le-am zis ca nu le dau pret intreg si au replicat ca masina nu are km si ca e acolo doar de 2 luni drept pt care nu au de ce sa faca reducere. In rest ... masina era curata luna cand am fost eu sa o vad :), overall reducerea a fost cam de 1000 euro.

valentinv
Auto:

Post by valentinv »

javachris da-mi voie sa te contrazic .Dobanda este mai mica la leasing si nu esti obligat sa faci casco la o singura societate.Eu am leasing la BCR si am avut de ales intre vreo sase societati de asigurare .Dobanda este variabila dar este in functie de EURIBOR eu am 8.8%, dae 10%.Rata de leasing 130 euro tva inclus pe 7 ani cu 15% avans si 2000 euro val reziduala , RCA il poti face la pret de persoana fizica la Clal sau Unita .Eu platesc pentru FULL CASCO 510 euro pe an fara franciza pe toata durata leasingului la Omniasig (firmele de leasing au intelegeri cu asiguratorii si nu pun francize pt masinile achiziitonate in leasing).Cam cat platesti pt un Full Casco ? Asigurarea de tip casco nu tine cont de tipul de persoana :fizica sau juridica.
Iar dobanzile fixe de la BRD te cam ingroapa ,oricum sar de 20%
CEE'D 1.4 LX BEST pewter beige

Post Reply

Return to “Generalităţi”