Cine se inscrie la coloana Bucuresti-Bran sambata 21feb?
- Ogy
- Cel mai ghinionist!
- Auto: Kia cee'd 1.4 base + opt.
Re: Cine se inscrie la coloana Bucuresti-Bran sambata 21feb?
Ce am vazut, ca nu au facut cei care, au plecat la ora 16:00, NU AU ALIMENTAT!
NU uitati acest lucru!
Si presiunea in pneuri!
Le: de gratar, chiar nu stiu, ce sa iti zic....la cati suntem, ar putea fi, de un real folos...
Baietii au spus, ca o sa cumpere carne de acolo...sa vedem, cum fac si eu...
NU uitati acest lucru!
Si presiunea in pneuri!
Le: de gratar, chiar nu stiu, ce sa iti zic....la cati suntem, ar putea fi, de un real folos...
Baietii au spus, ca o sa cumpere carne de acolo...sa vedem, cum fac si eu...
Last edited by Ogy on 20 Feb 2009, 18:46, edited 1 time in total.
Hummm... am fost p-afara... mi-am luat carne shi... prajituri
Aaaa! Shi-am facut plinu'!
La spalatorie... am dat pas (am una cu program permanent aici langa mine) dupa ce-am facut pariu cu unu' de-akolo ca mi-o spala gratis la noapte. Asta daca va ninge nonstop pana la ora 24.
Daca nu... nu.
Sa iau shi grataru'? Sau ne descurcam p-acolo?

La spalatorie... am dat pas (am una cu program permanent aici langa mine) dupa ce-am facut pariu cu unu' de-akolo ca mi-o spala gratis la noapte. Asta daca va ninge nonstop pana la ora 24.

Sa iau shi grataru'? Sau ne descurcam p-acolo?
Radu B | Kia Cee'd SW Base, 1.6 DSL HP, Machine Silver, B-02-AMH
Poze
Poze
Grrrrr... p-aici... a stat! Ziceam ca fac shi eu o scofala...
Acu' ma taxeaza ala dublu... prima data cand ma duc la spalat mashina...
La noapte-i dau pas...
Acu' ma taxeaza ala dublu... prima data cand ma duc la spalat mashina...
La noapte-i dau pas...

Poze
Poze
unde e spalatoria ta ? ca vin si eu, nu-mi da pm ca nu vad, da`mi mail
)
ma duc sa iau mancare
... ce dracu mancare sa mai iau?
beutura, sa vad si ce am chef sa beau ... si niste chestii din astea de bun simt ...
ah si sa fac plinul
ne vedem dinineata da ?

ma duc sa iau mancare

beutura, sa vad si ce am chef sa beau ... si niste chestii din astea de bun simt ...
ah si sa fac plinul
ne vedem dinineata da ?
The one, The Only ONE
Kia Cee'd 1.6 CRDI - EX - low power + climatronic | Piston Gray
www.piticu.ro
www.blog-auto.ro
www.piticu.ro
www.blog-auto.ro
La ambele adrese de web din semnatura ta... iese cu error dns cannot resolve...
Asha ca...
Spalatoria aia este aici:
http://wikimapia.org/beta/#lat=44.41896 ... =0&m=b&v=1
(cand deschizi adresa cruciulitza/catarea din mijlocu' paginii este chiar pe cladire, hummm... in fatza ei)
pe YM sunt radu_b_1 daca nu-tzi ajunge ma intrebi p-akolo...
Asha ca...
Spalatoria aia este aici:
http://wikimapia.org/beta/#lat=44.41896 ... =0&m=b&v=1
(cand deschizi adresa cruciulitza/catarea din mijlocu' paginii este chiar pe cladire, hummm... in fatza ei)
pe YM sunt radu_b_1 daca nu-tzi ajunge ma intrebi p-akolo...
Poze
Poze
LOL ... ai RDS si astia nu`s in stare sa repare
si daca nu iti merge stai langa mine
ahahhahah stai langa mine
))
si daca nu iti merge stai langa mine
ahahhahah stai langa mine

The one, The Only ONE
www.piticu.ro
www.blog-auto.ro
www.piticu.ro
www.blog-auto.ro
gata, facut plinul si spalat bestia. Pregatit fizic, psihic si moral ...
Precis maine dupa amiaza masina o sa arate exact ca astazi inainte de spalat
Precis maine dupa amiaza masina o sa arate exact ca astazi inainte de spalat

Cee'd 1.6 DSL, 115 BHP +/- 2 potcoave si o copita, Machine Silver
CLASSIC + optionale: climatronic, ESP, senzori de parcare, carlig (prietenii stiu de ce...)
ODO + 7200 km ...
PH 01 WOK
CLASSIC + optionale: climatronic, ESP, senzori de parcare, carlig (prietenii stiu de ce...)
ODO + 7200 km ...
PH 01 WOK
- Ogy
- Cel mai ghinionist!
Am bagat in portbagaj si una bucata compresor, in caz ca am chef sa imi umflu si eu cauciucurile..sau cine doreste.
Lopata e cam mare si nu cred ca am ce face cu ea decat in parcare acolo.
Am alimentat, am cumparat papa ca restu' cumparasem....mai am maine de luat paine...daca gasesc....oricum la rubrica live acolo, eu nu vad, nici un gratar...D-l rebeu, ar fi de un real ajutor acel gratar (nu vreau sa astept prea mult, dupa un mic)...a si sa luam si carbuni...sau cine are topor, ca taiem cativa brazi pe acolo.....
Nu va uitati bagajele -nu raspundem pentru ele.
Revenim cu detalii...daca nu adorm intre timp.
Lopata e cam mare si nu cred ca am ce face cu ea decat in parcare acolo.
Am alimentat, am cumparat papa ca restu' cumparasem....mai am maine de luat paine...daca gasesc....oricum la rubrica live acolo, eu nu vad, nici un gratar...D-l rebeu, ar fi de un real ajutor acel gratar (nu vreau sa astept prea mult, dupa un mic)...a si sa luam si carbuni...sau cine are topor, ca taiem cativa brazi pe acolo.....
Nu va uitati bagajele -nu raspundem pentru ele.
Revenim cu detalii...daca nu adorm intre timp.
asa, si prognoza meteo de maine:
Intervenţie h. 7.00 Vreme mai rece
Sudul ţării a fost sub atenţionare meteo de cod galben pentru vînt şi precipitaţii pînă la ora 2 dimineaţa. Petre Cătălin Fumuru ne spune acum dacă mai sunt condiţii de vreme severă şi pînă cînd. Bună dimineaţa! [PCF:] Bună dimineaţa! Vestea bună e că am scăpat atît de codul galben cît şi de ciclonul mediteranean care ne-a adus teribilele rafale de vînt şi precipitaţiile din ultima perioadă. Vestea mai puţin bună e că, odată cu asta, pierdem şi aerul cald care l-a însoţit.
Prin urmare, vremea se îmblînzeşte dar se răceşte în toate regiunile, odată cu avansul unei mase de aer polar care ne-a adus deja, în vestul ţării, minime sub pragul de ger. Maximele de mîine vor fi modeste, sub nivelul normal în majoritatea regiunilor, iar în noaptea de mîine spre luni toate minimele vor fi sub pragul de îngheţ. Mai mult, în vest şi în estul Transilvaniei se va instala iarăşi gerul, adică temperaturi mai mici de minus 10 grade. Åži precizez că regimul termic nu se va modifica semnificativ pînă spre mijlocul săptămînii viitoare.
Munte1
Cerul este mai mult noros pe majoritatea masivelor şi doar Apusenii sunt vizitaţi şi de cîteva raze se soare. Ninge local, fără cantităţi însemnate, mai ales în Carpaţii Orientali şi Meridionali. Vîntul are unele intensificări pe creste. Temperaturile nu depăşesc pragul de îngheţ nici la amiază şi se opresc la minus 2 grade la Stîna de Vale, minus 4 la Sinaia şi Păltiniş. un grad mai puţin la Predeal, minus 6 la Semenic. La altitudini mari e chiar ger, minus 10 grade pe Vîrful Toaca din masivul Ceahlău.
Munte2
Spre bucuria celor care şi-au programat acest weekend la munte, stratul de zăpadă e mai mult decît generos în majoritatea staţiunilor: 57 de centimetri la Stîna de Vale, unde mai iese şi soarele, 58 de centimetri la Păltiniş, 62 la Sinaia şi chiar 80 de centimetri la Semenic. În plus, azi încă ninge local, în special în Carpaţii Orientali şi Meridionali. Amiaza aduce doar temperaturi negative, de la minus 2 grade la Stîna de Vale pînă la minus 10 grade pe Vîrful Toaca.
Sursa http://vremea.realitatea.net Realitatea TV
si o sa imi iau scandal ca am dat asta acum pe net
)
Intervenţie h. 7.00 Vreme mai rece
Sudul ţării a fost sub atenţionare meteo de cod galben pentru vînt şi precipitaţii pînă la ora 2 dimineaţa. Petre Cătălin Fumuru ne spune acum dacă mai sunt condiţii de vreme severă şi pînă cînd. Bună dimineaţa! [PCF:] Bună dimineaţa! Vestea bună e că am scăpat atît de codul galben cît şi de ciclonul mediteranean care ne-a adus teribilele rafale de vînt şi precipitaţiile din ultima perioadă. Vestea mai puţin bună e că, odată cu asta, pierdem şi aerul cald care l-a însoţit.
Prin urmare, vremea se îmblînzeşte dar se răceşte în toate regiunile, odată cu avansul unei mase de aer polar care ne-a adus deja, în vestul ţării, minime sub pragul de ger. Maximele de mîine vor fi modeste, sub nivelul normal în majoritatea regiunilor, iar în noaptea de mîine spre luni toate minimele vor fi sub pragul de îngheţ. Mai mult, în vest şi în estul Transilvaniei se va instala iarăşi gerul, adică temperaturi mai mici de minus 10 grade. Åži precizez că regimul termic nu se va modifica semnificativ pînă spre mijlocul săptămînii viitoare.
Munte1
Cerul este mai mult noros pe majoritatea masivelor şi doar Apusenii sunt vizitaţi şi de cîteva raze se soare. Ninge local, fără cantităţi însemnate, mai ales în Carpaţii Orientali şi Meridionali. Vîntul are unele intensificări pe creste. Temperaturile nu depăşesc pragul de îngheţ nici la amiază şi se opresc la minus 2 grade la Stîna de Vale, minus 4 la Sinaia şi Păltiniş. un grad mai puţin la Predeal, minus 6 la Semenic. La altitudini mari e chiar ger, minus 10 grade pe Vîrful Toaca din masivul Ceahlău.
Munte2
Spre bucuria celor care şi-au programat acest weekend la munte, stratul de zăpadă e mai mult decît generos în majoritatea staţiunilor: 57 de centimetri la Stîna de Vale, unde mai iese şi soarele, 58 de centimetri la Păltiniş, 62 la Sinaia şi chiar 80 de centimetri la Semenic. În plus, azi încă ninge local, în special în Carpaţii Orientali şi Meridionali. Amiaza aduce doar temperaturi negative, de la minus 2 grade la Stîna de Vale pînă la minus 10 grade pe Vîrful Toaca.
Sursa http://vremea.realitatea.net Realitatea TV
si o sa imi iau scandal ca am dat asta acum pe net

The one, The Only ONE
www.piticu.ro
www.blog-auto.ro
www.piticu.ro
www.blog-auto.ro
- Ogy
- Cel mai ghinionist!
Cea mai tare faza care am auzit-o astazi: Maica, cred ca nu pleci cu cortul ? 
Am auzit destule azi...mergi regulamentar, calm etc ......dar asta........

Am auzit destule azi...mergi regulamentar, calm etc ......dar asta........
Shi zici ca nu eshti pescar? Hummm...
Daca tot zice lumea asha... de ce nu te-ai face?
Daca tot zice lumea asha... de ce nu te-ai face?
Poze
Poze
- Bonzai2
- Master Of Puppets
- Auto: Mazda Cx5
Why not? E super fain sa faci o tura pe munte cu cortul pe vremea asta.Iarna e superb muntele.Iar prin munte nu ma refer la Bran ci Vf OmuOgy wrote:Cea mai tare faza care am auzit-o astazi: Maica, cred ca nu pleci cu cortul ?![]()

Mazda Cx5 2.2 D AWD 175 CP Revolution - Red Soul
Ex : Kia Cee'd 2.0 GSL Style- Kompass Blue
http://picasaweb.google.com/Bonzai222/ElCid#
Nu conteaza cat de lung ai parul, important e ce si cum gandesti
Ex : Kia Cee'd 2.0 GSL Style- Kompass Blue
http://picasaweb.google.com/Bonzai222/ElCid#
Nu conteaza cat de lung ai parul, important e ce si cum gandesti
cine are un sticker ""ClubKia" in plus sa-l ia maine dim in parcare la brico, k eu inca nu am pe Kiutza asa ceva, si tare as vrea...... 
in rest, ne vedem acolo, si sa dea D-zeu sa nu fie polei pe jos, k doar d-aia mi-e teama, in rest.... no prob
P.S.: mah Brasov, pazea, venim si....... suntem taaaare muuuuuulti !!!!

in rest, ne vedem acolo, si sa dea D-zeu sa nu fie polei pe jos, k doar d-aia mi-e teama, in rest.... no prob

P.S.: mah Brasov, pazea, venim si....... suntem taaaare muuuuuulti !!!!

cee'd sw 1,4 gsl + gpl Landi renzo, Best, pewter beige PH 84 AML
merge bine, dom'le
merge bine, dom'le

BTW: CATI suntem?
Ca tare mi-e ca ajungem pe la Bv si suntem 10-15 de masini pe-acolo. Ca parca era vorba de un record ceva...
Ca tare mi-e ca ajungem pe la Bv si suntem 10-15 de masini pe-acolo. Ca parca era vorba de un record ceva...
KIA Pro_CEE'D 1.4 GSL BEST So_Red + alarma Maat 

sunt deja cativa la bran, din bucuresti plecam in jur de 15 maine dimineata. Si vor veni si din alte orase, ca nu doar noi existam 
Bucura-te de drum si companie, lasa matematica pentru organizatori

Bucura-te de drum si companie, lasa matematica pentru organizatori

KIA Cee`d 1.4 GSL BEST - Kompass Blue. B - 04 - YEH (Oh Yeah!). || 20.000 km
---- [LINK - jurnal de bord]
---- [LINK - jurnal de bord]