Ce-i mai trebuie Cee'd sa fie complet

Forum cu de toate despre Kia cee'd
Post Reply
Ogy
Cel mai ghinionist!
Auto: Kia cee'd 1.4 base + opt.

Re: Ce-i mai trebuie Cee'd sa fie complet

Post by Ogy »

Scoate 406-le din ecuatie si sunt de acord cu tine. :)
Materialul este tradus din franceza, nu crezi ca daca era legat de peugeot, mentionau si ei ?

bumblebee
Auto:

Post by bumblebee »

Nu stiu ce sa zic, ca sa faci un sasiu de curse e nevoie de multa implicare si multi bani.
Din cate inteleg, s-a implicat dealerul din Belgia doar (probabil pentru dreptul de folosire al siglei, caroserie, etc)
Apoi motor de 400 cp....scrie ca provine din UK si din cate stiu Kia nu are nici o fabrica acolo.

Mi mi se pare mai plauzibil ca masina aia are doar caroserie de pro_ceed.
Poate stie cineva mai multe si il rog sa ne corecteze.
Kia Cee'd 1.4 best

spdblue
danezul
Auto: Cee'd LX Best 1,4 Benzina

Post by spdblue »

Kia Ceed 1.4 T-GDi 6MT BEST Blue Flame
ODO: 1200
Jurnal de bord: viewtopic.php?f=165&t=25685
Cee'd LX Best 1,4 Benzina Mars Red Siguranta in trafic prin respect
BV 77 SPD ODO 141.520
Jurnal de bord http://www.clubkia.ro/viewtopic.php?f=5&t=704 Stiri auto moto

Ogy
Cel mai ghinionist!
Auto: Kia cee'd 1.4 base + opt.

Post by Ogy »

http://uk.eurosport.yahoo.com/12022009/ ... acing.html
"The team finished third in the S1 class of the series last year running a silhouette Peugeot 407, but has now done a deal to run the Cee'd - which was unveiled at Kia Belgium last week."
Mai comentam? :)

bumblebee
Auto:

Post by bumblebee »

Macar clar motorul nu e facut de Kia :D
Nu stiu, asa o fi cum ziceti voi.
The team will also take part in the Spa 24 Hours later in the year, entering a GT2-spec Porsche 997 RSR in the blue-riband event on the FIA GT Championship calendar.
Poate se inscriu si la etapa din bucuresti si li se strica Porsche-ul si iau pro_ceed-ul asta fortos :)
Kia Cee'd 1.4 best

RazvanP
Auto:

Post by RazvanP »

am facut ieri poze
dati-mi o adresa de mail sa le atasez (nu pot pune pe picassa de la birou)

eugenflorinmanea wrote:Chestia asta cu rugina e chiar....

Te rog pune poze pentru ca eu ...imi cer scuze ca ti-o spun...dar nu te cred...

Daca e asa, du-te la service, ameninta-i ca te duci la toate ziarele, haionul trebuie schimbat cu totul.

Dar eu pana nu vad... NU CRED!!
Cee'd 1.4 BEST 109CP
Golf 4 TDI 131CP

Bonzai2
Master Of Puppets
Auto: Mazda Cx5

Post by Bonzai2 »

Intri aici http://imageshack.us/ dai browse image apoi click pe host it la poza ta si apoi pui URL-ul aici in mesaj si gata.Repeti operatiunea pentru fiecare poza in parte.
Mazda Cx5 2.2 D AWD 175 CP Revolution - Red Soul
Ex : Kia Cee'd 2.0 GSL Style- Kompass Blue
http://picasaweb.google.com/Bonzai222/ElCid#
Nu conteaza cat de lung ai parul, important e ce si cum gandesti

RazvanP
Auto:

Post by RazvanP »

Pai sa ma execut:

Image

Image

Image

Image

[quote="Bonzai2"]Intri aici http://imageshack.us/
Cee'd 1.4 BEST 109CP
Golf 4 TDI 131CP

RazvanP
Auto:

Post by RazvanP »

merci,

ref la postul anterior (mai scrisesem unul la s-a dus p..):

- de ce aduci vorba de plasticele de Mazda si CV de Ford?! nu discutam de Ceed? BTW am mers cu un ultimul Focus si nu-mi place deloc (decat sistemul audio). CV de la Kia e f misto, dar mai putin "reverse"
- la ce te contrazici cu treapta V cand tu ai motor de 2l? O fi suficienta la tine!
- te contrazici cand spui ca mergi sport dar ambreiajul iti place sa tina sus.
- eu intr-adevar nu prea trec de 100 cand merg prin oras.
- orice ai spune, la faza cu busonul suntem blonzi. Eu unul mai bine ies ca lumea pe usa si trag 3m de furtun decat sa ma chinui prin usa intredeschisa.
- feeling-ul interior este intr-adevar de masina nemteasca, ca d'aia am si luat-o, numai ca s-au zgarcit la unele lucruri.

Bonzai2 wrote:Intri aici http://imageshack.us/ dai browse image apoi click pe host it la poza ta si apoi pui URL-ul aici in mesaj si gata.Repeti operatiunea pentru fiecare poza in parte.
Cee'd 1.4 BEST 109CP
Golf 4 TDI 131CP

Razvan_G
sultan of swing
Auto: KIA Cee'd City 1.4 GSL

Post by Razvan_G »

Nasol Razvane... Cum naiba a aparut besica aia acolo? Nu stiu ce sa zic, sa fii tu ghinionisit. Nici la Logan-ul din 2005 n-am urma de rugina. Dar asta de la tine mi se pare iesit din comun si totodata dezamagitor. Cei de la KIA ce au zis?
KIA Cee'd City 1.4 GSL, Oil Blue + senzori de parcare, scut motor

RazvanP
Auto:

Post by RazvanP »

N-au zis nimic ca nu le-am spus (de fapt afla ei de pe forum) si m'oi duce mai la primavara cand fac si revizia... pana atunci o fac de rusine :D
Razvan_G wrote:Nasol Razvane... Cum naiba a aparut besica aia acolo? Nu stiu ce sa zic, sa fii tu ghinionisit. Nici la Logan-ul din 2005 n-am urma de rugina. Dar asta de la tine mi se pare iesit din comun si totodata dezamagitor. Cei de la KIA ce au zis?
Cee'd 1.4 BEST 109CP
Golf 4 TDI 131CP

Bonzai2
Master Of Puppets
Auto: Mazda Cx5

Post by Bonzai2 »

Iar o sa-ti raspund cu rosu la comentariul tau.Sa nu crezi ca e o corectura :D este doar opinia mea.
RazvanP wrote:merci,

ref la postul anterior (mai scrisesem unul la s-a dus p..):

- de ce aduci vorba de plasticele de Mazda si CV de Ford?! nu discutam de Ceed? BTW am mers cu un ultimul Focus si nu-mi place deloc (decat sistemul audio). CV de la Kia e f misto, dar mai putin "reverse"
Pai e normal sa aduc vorba de plasticele masinilor concurente din aceeasi clasa pentru ca majoritatea spun ca sunt peste Ceed dar daca ai vedea cum pe TOT bordul de la Mazda raman urme de amprente oare ai mai zice la fel?Eu nu prea cred pentru ca Mazda e Mazda ,numeni nu se ia de ea :lol: .Mai nasol e ca la Mazda zona aceea de plastic lucios e chiar acolo unde sunt toate butoanele pe care le folosesti,adica cam degeaba stergi acum ca la urmatoarea aasare de buton iar e la fel. Tu spui ca Ceed are probleme in marche-arriere ,eu zic ca si ford are unele probleme in marche-arriere.Masina asta nu e perfecta,nu e nici pe aproape de perfectiune cum de fapt nu e nici una din clasa ei,dar pentru a cataloga daca o masina este buna sau nu sa stii ca se fac si comparatii cu alte masini din clasa ei sa se vada unde se situeaza.
- la ce te contrazici cu treapta V cand tu ai motor de 2l? O fi suficienta la tine!
Pai tu ti-ai luat motor de 1.4 ca sa mergi cu peste 160-170 constant?Ca pana acolo nu cred ca sunt probleme.Sa ne zica si ceilalti proprietari de 1.4 daca li se pare prea scurta a-V-a la viteze pana in 150.
- te contrazici cand spui ca mergi sport dar ambreiajul iti place sa tina sus.
Sport nu inseamna raliu la mine,nici F1.Nu fac liniute,nu ma iau in trafic la competitie cu altii.Dar imi place sa fac depasiri in scurt ai afara orasului.
- eu intr-adevar nu prea trec de 100 cand merg prin oras.
Foarte bine,deci in oras nu prea ai cum sa te plangi ca nu se intareste directia.
- orice ai spune, la faza cu busonul suntem blonzi. Eu unul mai bine ies ca lumea pe usa si trag 3m de furtun decat sa ma chinui prin usa intredeschisa.
Nu trebuie sa o parchezi exact langa pompa,ai destul loc sa o parchezi mai in lateral si sa iesi normal din masina.Daca esti blond vopseste-te :D .Eu nu ma chinui sa ies normal din masina si nici nu astept ca utilizatorii de VAG pe partea stanga la coada :lol:
- feeling-ul interior este intr-adevar de masina nemteasca, ca d'aia am si luat-o, numai ca s-au zgarcit la unele lucruri.
Cred ca mai bine zis feeling de masina europeana nu neaparat nemteasca.
Eu chiar nu inteleg o chestie la unii oameni.Daca o masina ti se pare praf,pulbere,jeg de ce mai dai banii pe ea?Ca nu ai avut bani de alta?Va rog, asta nu e o scuza.Diferentele fata de celelalte masini nu sunt atat de infinit de mari.O mie,2 in plus(la 14 mii) cred ca multi mai puteau da daca intredevar vroiau VAG.
Nasoala chestia cu vopseaua,este inexplicabl pentru mine si stii de ce?Eu mi-am luat masina acum vreo 8 luni si dupa nici 4 zile am gasit-o lovita in usa,pana la tabla.Dupa atata timp si o iarna plina de sare trecuta nu am absolut nici o problema.
Mazda Cx5 2.2 D AWD 175 CP Revolution - Red Soul
Ex : Kia Cee'd 2.0 GSL Style- Kompass Blue
http://picasaweb.google.com/Bonzai222/ElCid#
Nu conteaza cat de lung ai parul, important e ce si cum gandesti

RazvanP
Auto:

Post by RazvanP »

Nooo, a mea e mai frumoasa, dar cam aceiasi nuanta :D
Da o pag inapoi si o vezi
Pe una din foto ale tale e rugina scursa, a mea tocmai iese la lumina, infloreste odata cu primavara.
Buba de pe marginea de sus e mai mare, aia de sub numar e puiu' ei si cred ca luna viitoare o s'o vedeti mai bine.

Apropos, interiorul hayonului (partea vopsita) arata la fel de bine finisata ca si exteriorul? La mine am vazut tarziu ca partea vopsita interioara e mai mata
Cee'd 1.4 BEST 109CP
Golf 4 TDI 131CP

bumblebee
Auto:

Post by bumblebee »

Nu e masina mea, e a unui coleg forumist.
Mi se pare dubios la pozele tale (acum le-am vazut) pentru ca din cate stiu locul unde au aparut e plastic (ma rog, fibra) si nu are ce sa rugineasca.

Referitor la intrebarea cu partea interna, asa e la toate masinile, am impresia ca pentru partea interna nu se foloseste vopsea metalizata.
Kia Cee'd 1.4 best

Post Reply

Return to “Generalităţi”