bumblebee, merci pt laude, updatam in cel mai rau caz saptamanal siteul cu produse noi etc, de multe ori chiar de cateva ori pe saptamana se updateaza. SPARCO nu face inca bara de Ceed.
Pyfman, imi cer scuze ca am numit produsele pe care le-ai achizitionat de la alta firma stifturi, dar sincer iti zic, nu am auzit niciodata de firma respectiva. Iar legat de faptul ca "am un raspuns la toate", ce am zis, am zis cu adevarat 100% real: putem aduce foarte multe branduri, dar nu ne intereseaza sa promovam partea low-budget, pt ca in general este si low-quality. Promovam produsele de calitate, pt ca vrem ca atunci cand unul din voi sa cumpere de la noi un produs, sa revina cu placere ... de ce? pentru ca a fost foarte multumit de investitia pe care a facut-o. Asta e ideea pe care am plecat, asta e ideea pe care vom merge!
Inca ceva foarte important. Cand e vorba de frane, nu e cazul de compromisuri, nu continui foarte mult pe ideea asta, dar nimeni nu ar trebui sa faca economie cand e vorba de frane si sa cumpere un produs de care nu a auzit ever in favoarea pretului. Asta e parerea mea, nu ma deranjeaza daca voi fi contrazis.

Imi cer inca o data scuze daca te-am ofensat in vreun fel prin faptul ca am numit placutele ICER stifturi.
Ogy, merci mult pt atentionare, deja am modificat pe site! Ideea e sa invatam chestii din forum nu? Toti invatam in fiecare zi ... altfel nu am avea de ce sa intram