Evident, daca faci Formula 1 pe strazi si vrei sa fii primul mereu, consumul ala de 14 va fi chiar optimist

Sa fie de vina cauciucurile de vara, un nr maxim de 2 persoane si fara nici un bagaj?weeezer wrote:Ogy, 10.2 in Bucuresti? Cum reusesti? Eu am scazut cu chiu cu vai pana la 11.1, cu toata perioada asta de sarbatori cand s-a circulat ok, plus cateva drumuri pana in Otopeni. Inainte aveam spre 12
Citeste aici viewtopic.php?f=3&t=403&hilit=consshatena20 wrote:AM O INTREBARE ADRESATA TUTUROR POSESORILOR KIA CEE'D PE BENZINA 1,4 ... CU CE TIP DE BENZINA ALIMENTATI (euro 4 "95" sau euro 5 "carrera 100")
Citeste aici viewtopic.php?f=3&t=101&hilit=consshatena20 wrote:SI CAM CE CONSUM AVETI ...URBAN...EXTERIOR SI MIXT ...APROXIMATIV DACA NU STITI EXACT
Si dupa ce ai citit sutele de pagini de dinainte si mai ai rabdare sa incerci sa pui un avatar citeste aici viewtopic.php?f=52&t=113&hilit=avatarshatena20 wrote:MAI AM O RUGAMINT CINE POATE SA MA AJUTE PENTRU A POSTA O POZA CU MASINA LA AVATAR CUM PROCEDEZ