Schimbare becuri

Eleroane, kituri de caroserie, folie, geamuri fumurii, xenoane, roţi / cauciucuri, huse...
Post Reply
Shadow
Auto:

Re: decizie + intrebare

Post by Shadow »

Am vb cu un prieten care si-a pus Blue Vision pe faza scurta si mi-a spus k n-au nici tenta albastruie, doar lumina e mai alba ca la stock.Dar intr-adevar, cica daca stai la cu fata la un perete sau o masina proaspat spalata marginea exterioara a fasciculului de lumina ar fi albastra...asta mi-a zis el. ce parere aveti?
2008 KIA Cee'd 1.4 Best

Bonzai2
Master Of Puppets
Auto: Mazda Cx5

Re: Schimbare becuri

Post by Bonzai2 »

Diferenta intre becul de pozitie stock (stanga) si philips blue vision (stanga)

Image Image

Nu e o lumina albastra ci e una alba,mult mai alba decat cea stock,iar cu becurile extreme power de la philips se completeaza perfect.
Mazda Cx5 2.2 D AWD 175 CP Revolution - Red Soul
Ex : Kia Cee'd 2.0 GSL Style- Kompass Blue
http://picasaweb.google.com/Bonzai222/ElCid#
Nu conteaza cat de lung ai parul, important e ce si cum gandesti

scubli
"ambiguus"
Auto:

Post by scubli »

@Bonzai2: Ai dreptate, cu Philips Extrem Power se complecteaza perfect. Pe cand pe langa xenoane sunt destul de galbene... Eu unul ma gandesc sa pun ceva becuri de pozitii cu LED, sunt curios daca vor arata mai bine.

Bonzai2
Master Of Puppets
Auto: Mazda Cx5

Post by Bonzai2 »

scubli wrote:Pe cand pe langa xenoane sunt destul de galbene....
Stiu,de asta am si mentionat de extreme power :D
Mazda Cx5 2.2 D AWD 175 CP Revolution - Red Soul
Ex : Kia Cee'd 2.0 GSL Style- Kompass Blue
http://picasaweb.google.com/Bonzai222/ElCid#
Nu conteaza cat de lung ai parul, important e ce si cum gandesti

Razvan_G
sultan of swing
Auto: KIA Cee'd City 1.4 GSL

Post by Razvan_G »

Salutari. Nu am citit tot topicul, as vrea sa stiu unde as putea sa gasesc led-uri de genul acesta:

Si-a montat cineva asa ceva pe masina?
KIA Cee'd City 1.4 GSL, Oil Blue + senzori de parcare, scut motor

Just me
Auto:

Post by Just me »

Salutare,
Dupa documentari sustinute atat pe forum-ul acesta cat si pe altele...am reusit sa-mi schimb becurile de pe pozitie cat si pe faza scurta.Pe pozitii am pus W5W BlueVision by Philips, dar nu sunt asa incantat de ele (oricum nu le mai schimb)...dar pe faza scuta situatie s-a schimbat spectaculos :shock: . H1 X-Tream Power by Philips a fost revelatia tehnologiei. Hai sa zic ca +80% luminozitate e o cifra mult prea mare....dar...dar....isi merita toti banii. Si maine le-as mai pune din nou!!! Le-am luat de la Carrefour si le-am montat in parcare(by the way...s-au mai ieftinit, erau 57RON/buc. acum sunt 49RON/buc. Cum fac rost de bani faza lunga urmeaza la randai.
Piston gray Raptor

scubli
"ambiguus"
Auto:

Post by scubli »

@Just me: Spuneai ca ai pus pozitii si faza scurta "H1 X-Tream Power by Philips". H1 este becul de faza lunga, bec ce sta in acelasi loc cu faza lunga. Ai gresit la scrierea post-ului sau chiar ai pus H1 ? :)
Numai bine.

Ogy
Cel mai ghinionist!
Auto: Kia cee'd 1.4 base + opt.

Post by Ogy »

Stie cineva, daca se poate achizitiona de undeva, spalator faruri? Numai daca gasesc treaba asta, trec si eu pe xenon.
In afara de ledurile din link-ul pus de unul din membrii nostri, mentionez faptul ca le-am incercat pe toate (am mai spus), la marea intalnire daca nu uit, le si aduc sa va faceti o idee, oricum diferenta este majora si nu as da pozitia BV de la philips, decat poate pe cele din link (dar inca nu stiu ce fac alea).
http://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=85772

Malte
Auto:

Post by Malte »

Just me,dupa mine,blue vision e suficient pt lumina de pozitie si ajuta ca,impreuna cu x-treme power,sa ai lumina alba la far.X-treme power pe faza scurta mi se pare o imbunatatire evidenta a vizibilitatii in fata si laterale.Cred,totusi,ca pe faza scurta ai pus H7 .Eu la faza lunga n-am sa umblu,pt.ca nu o prea folosesc.
Kia ceed 1,4 gsl,machine silver,comanda 20.06,seria la "shashiu" 05.09,ridicata pe 03.10.07.

Just me
Auto:

Post by Just me »

@scubi: Mda...ai dreptate!!! cred ca m-a luat valu' cu schimbarile astea :roll: Am pus H7 pe faza scurta, si urmeaza :arrow: H1 pe faza lunga.
Piston gray Raptor

Alexboss87
Auto:

Post by Alexboss87 »

Am gasit pozitii cu Xenon :lol: ....http://www.saveonlighting.com/i-sunlite ... htm....sau doar au lumina mai puternica? :shock:

djniki4
Auto:

Post by djniki4 »

Diferenta dintre pozitiile Philips Blue Vision si pozitii cu un singur led alb :

Pozitii Philips Blue VIsion :
Image
Image

Pozitii cu un singur led alb :
Image
Image

Concluzia : Daca vreti sa luati Philips Blue Vision pentru faza scurta sa aduca in completare la Philips X-treme Power sau becurile stock, sunt bune, iar daca vreti sa puneti Xenon sunt galbene, atunci merita sa da-ti o fuga pana in targ si cumparati pozitii cu un led la 10 ron care sunt cu mult mai albe decat Philips Blue Vision.

djniki4
Auto:

Post by djniki4 »

Inca cateva diferente care pot fi de folos:

Philips X-treme power pe timp de noapte :

Image
Image

Xenon 6000K pe timp de noapte :
Image
Image

Faza lunga Philips Blue Vision si Xenon pe timp de zi( a se observa cat de galbena e faza lunga fata de xenon, cand aveam pe faza scurta Philips X-treme Power faza lunga era alb-albastruie si lumina la distanta mare,mult mai mare decat faza lunga stock, iar acum e galbena in comparatie cu xenonul ):

Image
Image

lus
din umbra...
Auto: cee'd

Post by lus »

@djniki4: pozitiile cu led alb sunt chiar albe, sau bat in albastru?
am si eu xenon si pozitii cu led, dar sunt cam albastre fata de xenonul cu 4.300k.

djniki4
Auto:

Post by djniki4 »

@lus - man ziua sunt albe albe, noaptea au o tenta spre albastru dar foarte mica, pentru xenoanele mele de 6000K e super ok se potriveste la fix. Pentru xenoanele tale de 4300 cred ca s-ar potrivi pozitiile Philips Blue vision.Poti face o poza te rog de aproape cu xenonul aprins sa vad ce nuanta are? Mersi

Post Reply

Return to “Styling, exterior şi interior”