Sa ne cunoastem/recunoastem,adica: Pe cine am mai vazut
-
- 3/E
- Auto:
-
- Auto:
Mda...1. Nu-i nimic Gerula, daca erai tipul de pe contrasens de la Baneasa (ceea ce cred) cu cea pe benzina. Sunt sigur ca m ai felicitat, cum si eu dealtfel am returnat urarea
. 2. este de fapt o culoare pe care n am mai intalnit o la automobilele altor companii auto (sincer, sau poate-s afon:) - de fapt mai toate culorile Cee'd sunt asa) - Oil Blue. 3. eu stau pe la Iancului la Mega Image, dar nu-i bej dupa cum am mentionat la punctul 3. 4. Am remarcat si eu Griul Piston de pe Pache. Ce fericire ca l am vazut "prin cartier". YEEE
PS: sper sa ma vedeti si pe mine mai des...si sa ne vedem toti la intalniri dese, sanatosi si voinici. Numai bine!

Kia Cee'd 1.6 CRDi Base - Oil Blue B 89 RYO
Salut! M-am intalnit cu B 08 CAE acum o ora la universitate flash-uit si salutat frumoasa culoarea sa o stapanesti sanatos...
Salutare @ciolin ne-am vazut pe str. orzari langa wuxing acolo.... poate ne vedem la un coravu ceva
.
Salutare @ciolin ne-am vazut pe str. orzari langa wuxing acolo.... poate ne vedem la un coravu ceva

Kia Cee'd 1.6 CRDI LP BASE Machine Silver
Kia Cee'd 1.6 CRDI HP Base Black Pearl ( ESP, jante aliaj, reglare pe inaltime a scaunului, tetiere active, suport lombar, Proiectoare ceata, cheie pliabila, volan si schimbator in piele )

Kia Cee'd 1.6 CRDI HP Base Black Pearl ( ESP, jante aliaj, reglare pe inaltime a scaunului, tetiere active, suport lombar, Proiectoare ceata, cheie pliabila, volan si schimbator in piele )

-
- 3/E
- Auto:
-
- 3/E
- Auto:
vazut Joi 16 08 07 in Vaslui-una bucata cee'd ,numere rosii ,Abyss Blue.
vazut duminica 19 08 07 in Bicaz(aproape de baraj) -una bucata cee'd un gri inchis.
vazut duminica 19 08 07 in Bicaz(aproape de baraj) -una bucata cee'd un gri inchis.
Cee'd 1.4 GSL LX MT Machine Silver ."Ltd. Edition"
Jurnal de bord: http://www.clubkia.ro/viewtopic.php?t=316
ODO 75000km
--------------------------
FOLOSESTE "SEARCH" INAINTE SA POSTEZI
POSTEAZA IN SECTIUNEA CORECTA
RESPECTA MEMBRII ACESTUI FORUM
Jurnal de bord: http://www.clubkia.ro/viewtopic.php?t=316
ODO 75000km

FOLOSESTE "SEARCH" INAINTE SA POSTEZI