TREBUIE SA FACEM O SCHIMBARE [va rog cititi si participati]
Re: TREBUIE SA FACEM O SCHIMBARE [va rog cititi si participati]
probabil ca reclama negativa nu o sa te ajute cu nimic atata timp cat traim in romania iar majoritatea "vanzatorilor" au mentalitate ceausista:nu-ti convine,du-te la altul!ma gandeam ca o "escaladare" catre partea de sus a firmei te poate ajuta si poate taia din sictirul specific romanesc.
2008 HB Best Kompass Blue 1.4 109
La problema cu bataile de pe spate, ieri cand am fost la service ne stiind baietii ce sa faca, deoarece se pare ca sunt primul in zona cu defectul asta, au incalzit telescoapele cu un aparat cu aer cald dupa care am mers in teste sa vede daca mai bate ceva. O data cu porbagajul gol si o data cu toate la locul lor. In ambele cazuri nu mai batea nmic. Recomandare: daca mai bate dupa ce mergi de aici si o tii in frig, faci un test de telescoape, mi-au zis ei unde, si daca aia zic ca acolo-i baiu' vii si le schimbam fara nicio problema. Pe tot parcursul sederii la service s-au comportat foarte frumos si profesionist, nimic de comentat. Doar lunea viitoare voi putea face testul, am sa vad si cat costa ca sincer nu prea am chef sa dau bani pe niste chestii cand masina e in garantie.
- Ogy
- Cel mai ghinionist!
- Auto: Kia cee'd 1.4 base + opt.
Holden parca sunt 200 melodii per folder, dar am vazut ca merg si mai multe ....oricum mie imi place sa le tin organizate pe foldere ....dar hai sa nu mai poluam topicul asta si sa-i lasam pe baietii cu adevaratele probleme sa-si faca treaba.
Referitor la zbarnaitul oglinzii retrovizoare am vazut/constatat ca de vina este suportul ei si nu oglinda in sine, fapt constatat si de cel care a reusit sa isi remedieze problema singur.
Referitor la zbarnaitul oglinzii retrovizoare am vazut/constatat ca de vina este suportul ei si nu oglinda in sine, fapt constatat si de cel care a reusit sa isi remedieze problema singur.
Ok, nu muzica era importanta.
Eu o sa va tin la curent asupra reparatiei, daca iese bine s-a meritat intr-un fel asteptarea.
Eu o sa va tin la curent asupra reparatiei, daca iese bine s-a meritat intr-un fel asteptarea.
Kia Cee'd 1.4 black
Radoo wrote:La problema cu bataile de pe spate, ieri cand am fost la service ne stiind baietii ce sa faca, deoarece se pare ca sunt primul in zona cu defectul asta, au incalzit telescoapele cu un aparat cu aer cald dupa care am mers in teste sa vede daca mai bate ceva. O data cu porbagajul gol si o data cu toate la locul lor. In ambele cazuri nu mai batea nmic. Recomandare: daca mai bate dupa ce mergi de aici si o tii in frig, faci un test de telescoape, mi-au zis ei unde, si daca aia zic ca acolo-i baiu' vii si le schimbam fara nicio problema. Pe tot parcursul sederii la service s-au comportat foarte frumos si profesionist, nimic de comentat. Doar lunea viitoare voi putea face testul, am sa vad si cat costa ca sincer nu prea am chef sa dau bani pe niste chestii cand masina e in garantie.
@Radoo CUM ADICA TI-AU ZIS EI UNDE? SI CARE EI? Cum adica ei nu si-au dat seama care e problema la o componenta a masini aflata in garantie si te-au trimis pe tine sa platesti la alti mai profesionisti sa vezi care e problema?
PROceed [Piston Grey] B - 41 - W U M
WUM de la vuuuuum:)

cu alte cuvinte:noi suntem incapabili dar suntem de treaba si va trimitem sa faceti teste pe banii d-voastra pentru ceva ce noi ar fi trebuit sa stim!avea dreptate cine zicea ca ne trebuie bilet de avion doar dus catre orice tara din europa
2008 HB Best Kompass Blue 1.4 109
@dbajan123
Adica m-au trimis la un service din oras care au in dotare asa ceva. Adica tester pt telescoape. La treaba cu plata exact asta am zis si eu. De ce sa platesc eu? Eu ma voi duce acolo luni si voi spune ca am fost trmis de la dealer. Daca vor spune ca trebuie sa platesc am sa ma duc inapoi la dealer sa discutam aspectul. Banuiesc ca fiind cam primul de pe aici cu treaba asta, oamenii vor sa se acopere cu hartoage in caz de ceva... Habar nu am. Voi vedea luni. Sincer ma oftic destul de rau daca aia imi cer bani, din cate am intele in jur de 60-80 ron
. Nu-i o suma imensa, dar daca o platesc nu se mai justifica garantia nu? Eu cam asa vad problema.
Adica m-au trimis la un service din oras care au in dotare asa ceva. Adica tester pt telescoape. La treaba cu plata exact asta am zis si eu. De ce sa platesc eu? Eu ma voi duce acolo luni si voi spune ca am fost trmis de la dealer. Daca vor spune ca trebuie sa platesc am sa ma duc inapoi la dealer sa discutam aspectul. Banuiesc ca fiind cam primul de pe aici cu treaba asta, oamenii vor sa se acopere cu hartoage in caz de ceva... Habar nu am. Voi vedea luni. Sincer ma oftic destul de rau daca aia imi cer bani, din cate am intele in jur de 60-80 ron

NU PLATI TU INCOMPETENTA ALTORA. Frate mecanici de acolo sunt dobitoci...daca nu se pricep sa puna un diagnostic sa schimbe piesa direct si gata

Eu am pus-o pe seama faptului ca probabil si din cate am constatat, as fi cam primul cu aceasta problema. Oricum asta e clar ca nu am sa platesc nimic, doar ca luni cand ma voi duce eu se va incalzi vremea si nu va mai fi nicio problema, parca vad. Dupa aia asteptat pana la iarna viitoare, ca e clar ca la caldura nu mai au nicio problema telescoapele. Am vazut si auzit personal.
dbajan123, sunt perfect de acord cu tot ce spui tu. Dealerii kia au fost surprinsi de volumul vanzarilor si service-urile nu au tinut pasul. Ei trebuie sa constientizeze acest lucru ( si nu numai ei ci importatorul ) si sa gaseasca modalitati de efectuare a serviciilor de service in colaborare sau orice alta minune pe a putea asigura GARANTIA.
Un exemplu: la un dealer din Bacau nu se poate face directia pt ca nu au departament separat. Dar au un contract de colaborare cu alt dealer, au dus ei masina, mi-au adus-o si imi asigura si garantia de 90 zile asupra reparatiei
Asta inseamna sa iti tii in primul rand clientii aproape....
Poate criza ii mai cizeleaza si pe astia....
Un exemplu: la un dealer din Bacau nu se poate face directia pt ca nu au departament separat. Dar au un contract de colaborare cu alt dealer, au dus ei masina, mi-au adus-o si imi asigura si garantia de 90 zile asupra reparatiei
Asta inseamna sa iti tii in primul rand clientii aproape....
Poate criza ii mai cizeleaza si pe astia....
kia cee`d city 1,6 dsl hp 115 caluti
oil blue
oil blue
Baieti am dus azi masina la service la MIT [pentru reparatia problemei la directie]. Am ajuns acolo, am lasat masina pentru remediere problema + am trecut pe foaie si problema amortizoarelor spate si a oglinzi retrovizoare. I-am explicat omului de acolo cum ca acele amortizoare au comportamentul dubios numai pe ger si ca daca vor incerca sa il reproduca "in door" nu vor reusi avand in vedere ca masina se va incalzi.
Ce sa zic ma asteptam sa fiu tratat altfel, mai ales dupa reclamatia facut de mine la KIA.com si dupa feedbackul negativ de la voi in privinta MITului, dar ori ne-am inselat noi ori am dat eu peste un om de treaba - Cosmin Scurtu - pentru ca m-a ascultat frumos si mi-a promis ca se vor uita cu atentie la problema.
Maine la pranz ma duc sa iau masina [le-am lasat-o sa stea la ei in frig ca maine de dimineata sa reproduca sunetul]. Va zic maine ce s-a intamplat.
Ce sa zic ma asteptam sa fiu tratat altfel, mai ales dupa reclamatia facut de mine la KIA.com si dupa feedbackul negativ de la voi in privinta MITului, dar ori ne-am inselat noi ori am dat eu peste un om de treaba - Cosmin Scurtu - pentru ca m-a ascultat frumos si mi-a promis ca se vor uita cu atentie la problema.
Maine la pranz ma duc sa iau masina [le-am lasat-o sa stea la ei in frig ca maine de dimineata sa reproduca sunetul]. Va zic maine ce s-a intamplat.

Pana maine se incalzeste vremea si parca vad ca nu va mai produce niciun zgomot...
@Radoo
Asa si este. Azi am fost la servis, am testat tot, insa nu apare nimic. Dar afara nici nu era sub o grade.
Amortizoarele nu mai fac "galagie" si testul pe stand ese OK. Asta e..........
Este cert, ca uleiul din amortizor este de calitate inadecvata si la temperaturi scazute devine mult mai vascos decat ar trebui.
Joco
Asa si este. Azi am fost la servis, am testat tot, insa nu apare nimic. Dar afara nici nu era sub o grade.
Amortizoarele nu mai fac "galagie" si testul pe stand ese OK. Asta e..........
Este cert, ca uleiul din amortizor este de calitate inadecvata si la temperaturi scazute devine mult mai vascos decat ar trebui.
Joco
1,6GLS/AT+opționale MARS RED CV 04 PCL
comanda pe 16 ianuarie, mașina sosită în țară pe 5 martie, certificat provizoriu completat pe 13 martie, mașina livrată pe 20 martie....de ce?
Jurnal de bord: viewtopic.php?f=5&t=1598&p=97624#p97624
comanda pe 16 ianuarie, mașina sosită în țară pe 5 martie, certificat provizoriu completat pe 13 martie, mașina livrată pe 20 martie....de ce?
am fost la service ... au schimbat piesa pentru problema troncanitul la volan [scurt stanga dreapta] si supriza problema inca prezenta
... luat decizie shimbat TOATA CASETA DE DIRECTIE.
Alte probleme: cand am plecat de la service masina tragea dreapta rau ... + Volan necalibrat...intors la service socat de problema - vreau sa zic ca am luat masina de la ei si intr-o linie dreapta [cine cunoaste Str. Jandarmeriei] masina mea facea dreapta si aproape intorcea in 200 m singura - unde am vb cu un domn manager foarte amabil de la after sale, si nu numai amabil dar socant de profesionist, care mi-a dovedit ca un service nu e prost sau neprofesionist din cauza pregatiri oamenilor sau logistici ci din cauza nepasari cu, care lucreaza romani.
In fine omu asta de care zic a luat masina, el fiind la 4 ace, si a puso pe ramapa si impreuna cu aproape toti mecanici din service a inceput investigatia din care a rezultat ca intradevar anumite proceduri, care trebuiau efectuate dupa reparatiile facute de ei, nu fusesara facute.
In fine domnu acesta a luat pana al urma hotararea sa imi opreasca masina acolo, problema fiind una de directie, pana ce piesa o sa fie montata.
Luni o sa ma sune si o sa imi zica care e treba exact ... va tin la curent
P.S. am ridicat si problema amortizoarelor spate si mi-au zis ca nu au gasit nimik deosebit.
P.S.2 nu am dat numele acelui domn pentru ca nu sunt sigur ca ar dori sau nu.

Alte probleme: cand am plecat de la service masina tragea dreapta rau ... + Volan necalibrat...intors la service socat de problema - vreau sa zic ca am luat masina de la ei si intr-o linie dreapta [cine cunoaste Str. Jandarmeriei] masina mea facea dreapta si aproape intorcea in 200 m singura - unde am vb cu un domn manager foarte amabil de la after sale, si nu numai amabil dar socant de profesionist, care mi-a dovedit ca un service nu e prost sau neprofesionist din cauza pregatiri oamenilor sau logistici ci din cauza nepasari cu, care lucreaza romani.
In fine omu asta de care zic a luat masina, el fiind la 4 ace, si a puso pe ramapa si impreuna cu aproape toti mecanici din service a inceput investigatia din care a rezultat ca intradevar anumite proceduri, care trebuiau efectuate dupa reparatiile facute de ei, nu fusesara facute.
In fine domnu acesta a luat pana al urma hotararea sa imi opreasca masina acolo, problema fiind una de directie, pana ce piesa o sa fie montata.
Luni o sa ma sune si o sa imi zica care e treba exact ... va tin la curent
P.S. am ridicat si problema amortizoarelor spate si mi-au zis ca nu au gasit nimik deosebit.
P.S.2 nu am dat numele acelui domn pentru ca nu sunt sigur ca ar dori sau nu.

@dbajan123 Este interesant ceea ce spui. De la inlocuirea coloanei NU se modifica geometria rotilor din fata. Poate sa se modifice pozitia volanului, daca nu s-a montat corect, dar nu are voie sa "targa" intro parte. Poate nu au facut adaptarea electronica, dar in cazul asta lipseste doar "senzatia de centru" la mersul drept si atat.
Joco
Joco
1,6GLS/AT+opționale MARS RED CV 04 PCL