Sunt fericitul posesor al unei City 1.4 Kompass blue.
Neputand sa mai pun nimic optionale pe masina am convenit cu dealerul sa imi pun senzori de parcare la ei cand ajunge masina.
Pretul 915 RON...eram intr-o situatie destul de dificila, fiind foarte "strans" cu timpul si am acceptat.
Senzorii pana acum s-au comportat bine. Asta pana ieri cand am fost la o spalatorie si am spalat-o. Am plecat cu ea acasa folosind si senzorii la parcare. Dupa 1.5 ore am plecat iarasi in oras (pe la 19:40) si cand am bagat in reverse senzorii au inceput sa tiuie iar pe ecran scria 0.2 - 0.3 (m). Am mai patit si mai demult ceva asemanator dar era de la mizerie. Asa ca m-am dat jos, gandindu-ma ca poate au inghetat. I-am curatat pe fiecare pe rand (nu aveau nimic pe ei). La al treilea senzor cand il curatam aplicand o presiune usoara am simtit cum s-a deplasat in interior cu aprox 3-5mm. L-am lasat in pace si am mai incercat o data. Acelasi rezultat. M-am gandit ca poate au inghetat de tot si daca merg ceva timp isi dau drumul. Am ajuns la destinatie si am mai incercat o data reversul. Acelasi efect. Am rugat-o pe prietena mea sa stea cu piciorul pe ambreiaj in reverse iar eu m-am dus sa ma uit la senzori. Tot la al 3lea daca il acopeream (tineam degetul pe el) nu mai tiuia si nici nu mai declara nimic. Incercand sa vad care e problema cu el l-am mai impins un pic (din greseala) si a intrat pana la urma de tot interior. Acum am 3 senzori si o gaura in masina

Pe factura nu scrie nimic de tipul senzorului. Scrie doar ca fara TVA senzorul a costat ~350 RON iar manopera 422 RON, cu tot cu TVA 915 RON.
O sa ma duc maine la dealer sa vb sa vedem ce rezolv. Dar parca vad ca trebuie sa o duc la Baneasa:(((((.
Ce parere aveti? A mai avut cineva pana acum probleme cu senzorii?
Multumesc