by Vietnam
Noua oferta o gasesti doar la importator/dealeri sau la caravanele KIA din Bucuresti si Constanta.
Crezi?
Eu am fost azi (ieri) la caravana Kia din CT si nici gand sa aiba perturile pentru LX, LX Best ext. Aveau doar ptr Base si Classic. Si pe o alta foaie aveau pe fatza datele tehnice si pe spate lista de optionale. Optionale care erau ca si acum impartite ca disponibilitate ptr Base/Classic. Nici vorba sa spuna ca de fapt de'acum exista LX (si o lista de dotari) pe care se pot pune optionale si LX Best care e fixa ca dotari.
Am vb cu dealer'ul si mi'a spus ca au primit si ei tabelele cu LX, LX Best etc ... insa nu mi'a trecut prin cap sa'l intreb si de ce au pastrat tot ofertele vechi pentru a fi aratate clientilor
Desi nu e deloc "politicos" ce au facut cei de la Kia, sunt totusi de parere ca LX Best inca va avea vanzari in continuare. Spre ex, masina lu frati'miu are dotari optionale jantele (de care el initial vroia sa se lipseasa), geamurile electrice (care au iesit din schema ... nu va plange nimeni dupa ele), consola DLX (e utile daca exista, dar nici nu i'as fi simtit lipsa daca nu era - pana acum masinile din familie nu are nici una cotiera) si cheie cu 2 butoane (comandata pentru faptul ca cheia standard e urata in draci ... si alea de berlina sunt mai frumoase)
Sunt curios care va fi in continaure strategia Kia. Oferta nu cred ca se va schimba, insa ar putea recurge la ceva reduceri in timp.
Oricum ... cu schimbarile facute acum si'au pierdut clar din clienti ... si nu numai din cauza ofertei actuale, si a neseriozitatii.
Daca pana acum in showroom'urile Kia, de la lansarea Cee'd lumea intra chiar f des, de'acum o sa trebeasca sa stea la usa dealerii ca la restaurantele din Mamaia sa pofteasca lumea inauntru
Zicea cineva mai devreme ca au oameni f priceputi cei de la Kia in departamentul Markenting. Poate cei de la Kia, firma mama. Cei de la Kia Romania nu au demonstrat asta pana acum. Toata reclama care le'a fost facut gratuit pe net si chiar verbal printre lumea interesata de segmentul asta auto a fost datorita ofertei si garantiei. Lucruri care nu cred ca au depins de Kia Romania ... sau daca da ... se pare ca dintr'o greseala (privind oferta cu care au venit acum)
Si se mai zicea ca nu conteaza daca e reclama negativa masura care'au luat'o acum, atata timp cat este reclama. Eh ... asta poate merge cand e vb de VIP'uri sau stiu eu cine. Cand e vorba de obiecte, reclama negativa este ezac asta: reclama negativa. Doar sa fii masochist sa te duci sa cumperi ceva de care stii de rau. Mai ales cand e vb de ceva la 12k euro
Ca bine ziceati: trebea chat la cat s'a vorbit in seara asta aici