Scaunele la cee'd....
- Bonzai2
- Master Of Puppets
- Auto: Mazda Cx5
Re: Scaune incomode la BEST
Dupa un drum de 6 ore fara pauza m-am dat jos din Ceed far nici o durere de spate sau picioare.
Mazda Cx5 2.2 D AWD 175 CP Revolution - Red Soul
Ex : Kia Cee'd 2.0 GSL Style- Kompass Blue
http://picasaweb.google.com/Bonzai222/ElCid#
Nu conteaza cat de lung ai parul, important e ce si cum gandesti
Ex : Kia Cee'd 2.0 GSL Style- Kompass Blue
http://picasaweb.google.com/Bonzai222/ElCid#
Nu conteaza cat de lung ai parul, important e ce si cum gandesti
- Ogy
- Cel mai ghinionist!
- Auto: Kia cee'd 1.4 base + opt.
Cu un singur aspect nu sunt de acord. Scaunele sunt de cee'd, best este doar o varianta de echipare. La fel si cu topicul ''consum la best''....
Pentru ceilalti, scaunele sunt concepute asa pentru ca masina tinde spre stilul sportiv...(parerea mea).
Imi place sa cred ca acel suport lombar exista si mai ales functioneaza. Drumuri mai lungi de 400km nu am facut fara oprire si atunci cand am ancorat m-am simtit mai bine decat inainte de a ma urca.
Pentru ceilalti, scaunele sunt concepute asa pentru ca masina tinde spre stilul sportiv...(parerea mea).
Imi place sa cred ca acel suport lombar exista si mai ales functioneaza. Drumuri mai lungi de 400km nu am facut fara oprire si atunci cand am ancorat m-am simtit mai bine decat inainte de a ma urca.
Eu consider ca sunt foarte bune pentru condus atat 30 min cat si 12 ore. Asta vara am condus peste 800 km cu opriri foarte scurte (5-10 min), iar la destinatie nu a ramas decat senzatia de barca si neincredere in picioare, specifica in astfel de cazuri. Cat despre dureri de spate ... nici vorba.
Suportul lombar este foarte eficient, am incercat si cu si fara, iar diferenta este sesizabila. Rolul lui nu este sa tensioneze coloana vertebrala, caz in care s-ar simti ca apasa mai tare, ci doar sa ofere o sustinere corecta.
Bafta tuturor si drumuri europene!
Suportul lombar este foarte eficient, am incercat si cu si fara, iar diferenta este sesizabila. Rolul lui nu este sa tensioneze coloana vertebrala, caz in care s-ar simti ca apasa mai tare, ci doar sa ofere o sustinere corecta.
Bafta tuturor si drumuri europene!
-
- Auto:
Acum 2 zile am condus ~15 ore (cu o singura pauza de ~1 ora) si singurul disconfort (pe langa oboseala generala) a fost o durere/amorteala in piciorul ce a stat "infipt" in acceleratie atata timp. Despre scaune...(comparativ cu cele de Logan, pe care l-am condus aproape 4 ani), numai de bine (fara sa cad in cealalta extrema, a celor ce ar putea afirma ca intalnim pe Cee'd cele mai confortabile scaune). Totusi reglajul lombar, la cum se prezinta, putea lipsi. Pot aduce alte reprosuri masinii, insa nu si scaunelor.
Last edited by un_ceed_city on 23 Dec 2008, 00:57, edited 1 time in total.
Cee'd City 1.4, Pewter beige
Scaunele moi iti omoara spatele la drum lung. Iar suportul lombar il simti tot la drum lung.
Daca vrei sa stai musai pe moale, exista huse cu burete. Dar nu iti recomand.
Daca vrei sa stai musai pe moale, exista huse cu burete. Dar nu iti recomand.
Pro_Cee'd 1.6 DSL HP Classic, Piston Gray
+ESP +alte optionale
ODO: ~40.000 km
B 92 AXF
Jurnal de bord
Need 4 Sticker:: magazin online de stickere auto
+ESP +alte optionale
ODO: ~40.000 km
B 92 AXF
Jurnal de bord
Need 4 Sticker:: magazin online de stickere auto