In sfarsit.
Dupa 90 de zile de asteptare (
multumesc Autoforte Oradea)

, azi noapte mi-a sosit masina din Bucuresti. Azi dimineata in jurul orei 11 am ajuns la dealer. Masina era protejata in salon, afara fiind o ploaie torentiala. Am studiat-o cap coada. Am luat liste de dotari si am inceput sa le bifez. Ca si pe site-ul de la Sandero.

Sunt bucuros, dar entuziasmul e umbrit de
perioada lunga de asteptare (si in conditiile de criza), de promisiuni, frustrari etc.

(daca ar fi sa o fac din nou, n-as mai face-o)
Prima impresie la cald: e mai frumoasa decat in poze!

Culoarea "
Oil Blue" o prinde surprizator de frumos, senzatia de "trendy" fiindu-i sporita de geamurile fumurii (spate,luneta) foarte elegant contrastate. Pozitia la volan pare sa fie una destul de confortabila, e spatioasa (portbagajul mai mic totusi), bordul e ok ( mai trebuie sa ma "joc" la climatronic ca imi pareau cam confuze butoanele:) ), luminile de bord (portocalii) nu inspira prea multe, mi-ar fi placut un contrast (gen VW - rosu-albastru). E o "mica balena" masinuta asta.

Per total isi merita banii (raport dotari/pret). Intr-adevar, in ciuda segmentului de piata, senzatia de "low-cost" nu isi face simtita prezenta atat prin calitatea din interior, cat si exterior.
Am incheiat si RCA-ul la BCR (288 RON) pentru a putea primi numerele provizorii (sper ca pe sambata sa ma "dau" cu ea in oras). Au fost pusi senzori de parcare (voi primi si un set de anvelope de iarna). S-a achitat avansul pentru scutul de motor (masina e cam joasa) si sper ca pe maine sa fie montat. De asemenea si full casco-ul il voi face tot la BCR (s-au facut si pozele). Mai multe impresii pe parcursul orele, zilelor, noptilor etc.