donare sange
Re: donare sange
AB4 rh vred ca negativ. Trebuie sa caut niste analize mai vechi parca era aciolo rh-ul. Daca e cineva prin BZ sau apropiere, cu cea mai mare placere. Mie imi place sa ma uit cum se umple seringa. Donez sange grupa AB4 rh negativ disponibilitate imediata locatie: Buzau
BZ-21-NBA, Sportage 1.6 TGDI 7DCT Gt-line black pearl sosit 07.11.2017, 50000 km
Bz-07-NBA, Xceed 1.5 TGDI 7DCT Style plus MY21, 25000 km
Bz-07-NBA, Xceed 1.5 TGDI 7DCT Style plus MY21, 25000 km
-
- Auto:
Din pacate mi s-a spus ca nu pot dona (am avut hepatita B la varsta de 8 ani, acum am 31 ani) , desi vointa(disponibilitate) din partea mea exista .
Kia Cee'd 1.4l - City GSL
A2 nu mai stiu RH-ul.
-
- Auto:
A2 - RH pozitiv - disponibilitate imediata Iasi
KIA Cee'd 1.4 GSL LX BEST, So Red
IS-xx-PUF
IS-xx-PUF
-
- Auto:
Din cate stiu eu (si il rog pe shtirlitz sa confirme sau sa infirme) cand mergem sa donam pentru cineva anume nu este necesar sa avem grupa&RH compatibile cu respectiva persoana. Oricum nu va primi exact sangele pe care il donam noi, ci din rezerva deja existenta, noi donand 'pentru el' practic refacem rezerva.
Bineinteles ca exista si cazuri rare cand chiar nu exista 'pe stoc' sange/componente sangvine compatibilie si atunci este nevoie cu precadere de donatori compatibili.
Asadar, in momentul in care faceti apel la donatori pentru o cunostinta in dificultate puteti apela cu incredere la voluntari cu orice grupa incat sa se adune rapid numarul de donatori pentru respectivul bolnav pentru ca acesta sa poata fi operat cat mai repede.
Bineinteles ca exista si cazuri rare cand chiar nu exista 'pe stoc' sange/componente sangvine compatibilie si atunci este nevoie cu precadere de donatori compatibili.
Asadar, in momentul in care faceti apel la donatori pentru o cunostinta in dificultate puteti apela cu incredere la voluntari cu orice grupa incat sa se adune rapid numarul de donatori pentru respectivul bolnav pentru ca acesta sa poata fi operat cat mai repede.
KIA Cee'd 1.4 GSL LX BEST, So Red
IS-xx-PUF
IS-xx-PUF
BIII, Rh negativ, 0744518012, Bucuresti
Kia Cee'd Best 1.4l GSL MT LX, PEWTER BEIGE, PH-24-CST,
16000km+ si inca foarte multumit.
16000km+ si inca foarte multumit.
-
- Auto:
salutare!
A2, RH negativ, Bucuresti, disponibilitate din ianuarie 2009, caci am facut o donare de sange relativ recent si nu ma vor primi. Dar cu mare drag sunt dispusa sa donez, dupa aceasta data.
mail:danyelanuta@gmail.com
A2, RH negativ, Bucuresti, disponibilitate din ianuarie 2009, caci am facut o donare de sange relativ recent si nu ma vor primi. Dar cu mare drag sunt dispusa sa donez, dupa aceasta data.

mail:danyelanuta@gmail.com
danyelanuta....trebuia sa lasi adresa de pe yahoo
sau esti din alta retea?

sau esti din alta retea?

Fericitul detinator al unei KIA C'EED dakar yellow(alias motanul mustar)-1.4 - 109cp B-XX-YCR
aftermarket - statie + subwoofer
- pleoape + faruri negre....(originalele modificate)
aftermarket - statie + subwoofer
- pleoape + faruri negre....(originalele modificate)
-
- Auto:
sunt de acord.donez cam de 3-4 ori pe an.grupa A2.miine am programata o donare
A II RH + doar la nevoie!(nu ar fi prima data,asa ca nu sunt gingas!)
KIA pro_cee'd 1,4 best machine silver CJ-11-UFV
automotor DESIRO (sageata albastra)
automotor DESIRO (sageata albastra)
A2 RH nu il stiu.
Kia Cee'd 1.4 Best SO Red 25.05.2008
Cateva poze cu kiutza mea http://picasaweb.google.com/dansergiu/2008_08_15#
Cateva poze cu kiutza mea http://picasaweb.google.com/dansergiu/2008_08_15#
Ma inscriu si eu pe lista: BIII, Rh nu stiu ...
are cineva vreme mai multa ca mine sa centralizeze membrii de aici care si-au exprimat dsponibilitatea in formatul
[nume user] donez sange grupa [XX] rh [] disponibilitate [imediata/peste X luni] locatie [XX]
??
daca nu, rezolv eu si am rugamintea ca fiecare post nou sa aiba in continut si ultime lista (se da copy-paste la anuntul precedent).
multumesc!
[nume user] donez sange grupa [XX] rh [] disponibilitate [imediata/peste X luni] locatie [XX]
??
daca nu, rezolv eu si am rugamintea ca fiecare post nou sa aiba in continut si ultime lista (se da copy-paste la anuntul precedent).
multumesc!
Cee'd 1,4 LX BEST black pearl IS-&9-MFM - 250000km
Opel Mokka 4x4, 1.4l 140CP
jurnal de bord: viewtopic.php?t=1126
Opel Mokka 4x4, 1.4l 140CP
jurnal de bord: viewtopic.php?t=1126
-
- Auto:
b3 RH cred ca negativ - Bucuresti.
Eu am vrut sa donez sange acum 3-4 luni cand facea protv-ul o campanie de inscriere in registrul donatorilor de maduva. Dupa o saptamana de campanie am zis: trebuie sa ma duc.
Am fost si acolo toata lumea soma: "nu exista pungi pentru recoltare". A doua zi la fel. M-am enervat si am spus ca nu ma mai duc, mai ales ca am avut de "infruntat" soseaua Fundeni.
Dar peste o luna am ajuns la Constanta, unul dintre cele sase centre unde te puteai inscrie in "registrul donatorilor de maduva". Cele 2 asistente care erau acolo au spus ca n-au auzit in viata lor de asa ceva.
Asadar, daca ma chemati pe la vreo donare, faceti rost de pungi, ace, frigidere, ca sistemul sanitar romanesc e pe butuci.
Eu am vrut sa donez sange acum 3-4 luni cand facea protv-ul o campanie de inscriere in registrul donatorilor de maduva. Dupa o saptamana de campanie am zis: trebuie sa ma duc.
Am fost si acolo toata lumea soma: "nu exista pungi pentru recoltare". A doua zi la fel. M-am enervat si am spus ca nu ma mai duc, mai ales ca am avut de "infruntat" soseaua Fundeni.
Dar peste o luna am ajuns la Constanta, unul dintre cele sase centre unde te puteai inscrie in "registrul donatorilor de maduva". Cele 2 asistente care erau acolo au spus ca n-au auzit in viata lor de asa ceva.
Asadar, daca ma chemati pe la vreo donare, faceti rost de pungi, ace, frigidere, ca sistemul sanitar romanesc e pe butuci.
membru al clubului SpiteColorate.ro
Eu am grupa de sange O1 RH+, nu am mai donat dar cred ca sunt ok, disponibil la nevoie 0721707474, alaexus@yahoo.com.