@marinero..toti gresim, dar unii parca ne chinuim
@Tipitip =D>
Buna intrebareaktymel wrote:
...1.Despre Cardurile kia oferite pt asistenta rutiera ? ( nu am primit si nici nu cred ca mai primesc am masina din februarie '08)...
Fratilor , nimic pe lumea asta nu este gratis si intamplator .aktymel wrote:la unele farmacii/firme.supermarketuri si altele....exista card de fidelitate la care se acumuleaza puncte bonus, sau pe baza carora se face o reducere considerabila(5%-10% din valore posesorilor de carduri)..
In cazul nostru... Acest card este oferit de Kia Romauto ? Pt ce ? la 5 revizii la ei a 6-a gratis ?
Pentru toti carcotasii de mai sus...Club KIA wrote:În urma discuţiilor purtate la sediul Kia Romauto cu oficialii acestei instituţii, ieri 11 decembrie 2008 s-a încheiat un parteneriat între importator şi Club KIA, în urma căruia membrii noştri vor beneficia în mod exclusiv de oferte şi reduceri din partea Kia Romauto. Întrucît Kia Romauto a cerut materializarea parteneriatului pînă în sărbători, vă rugăm să ne acordaţi concursul pentru colectarea datelor necesare eliberării cardurilor de membru Club KIA!.
Ce de oameni nerabdatori pe aici...bobbo1981 wrote:Mie mi se pare o prostie. Pai ori vii si spui tot ce ai de spus pana la capat, ori daca nu nu mai zici nimic si cand ai toate datele anunti membrii clubului. Vii si lansezi aici ca o sa avem..., ca ne recunoaste importatorul.....dar sa avem rabdare pana aflam detaliile. E ca si cum ai arata unui copil o bomboana dar ii spui ca abia maine poate sa o manance pana atunci sa se gandeasca la ea.