[INFO] Reduceri la Kia cee'd(toata gama).

Forum cu de toate despre Kia cee'd
mitza0577
Auto:

Re: PRET PROMOTIONAL

Post by mitza0577 »

pot sa-ti ofer pro cee`d 1.6 dsl hp 115cp cu 13.333 Euro - are o reducer de 855 Euro.

mikey_VS
Auto:

Re: PRET PROMOTIONAL

Post by mikey_VS »

Harap09 - ai dreptate in ceea ce pribeste ofertele la megane... DAR tine cont de un lucru: megane 2 este la sfarsitul ciclului de viata, ca produs! A aparut meganul 3. si in Romania va fi lansat in curand!
Deci, e clar ca toti dealerii dau discount-uri peste discount-uri, vor sa scape de masinile de pe stoc!
Bun, cu ce te afecteaza pe tine ca iti cumperi o masina care nu se mai fabrica? Doar ca imagine si la valoarea de re-vanzare ... dar nici asta nu era grozava la megane nici inainte de aparitia seriei 3. (dupa parerea mea doar datorita prejudecatilor, masina nu merita asa ceva).
In legatura cu amatorismul celor de la kia... hm, nu vreau sa te contrazic, nu in totalitate, cel putin. Kia este o firma foarte veche (cel mai vechi producator auto din Corea), care a ajuns la un moment dat in faliment si a fost preluata de Hyundai, pusa pe picioare... E adevarat, in Europa cel putin, kia sunt la inceput de drum, nu te contrazic! Dar, ca orice firma asiatica, kia nu este amatoare in USA - cea mai mare piata auto din lume! Europa este considerata de asiatici o piata auto foarte dificila, datorita traditionalismului, si a numarului mare de producatori auto - deci si a protectionismului sever concretizat prin taxe, aplicat producatorilor din afara.
Deci, da, in Europa kia sunt niste incepatori! Cee'd-ul este de-abia prima masina cu care au reusit sa iasa in fata.
Iti doresc mult succes in cautarea ofertei care sa ti se potriveasca cel mai bine, si, nu uita: ceea ce e important pentru tine (ca si criteriu de apreciere a unei masini) s-ar putea sa nu fie la fel de important pentru un altul, deci hotararea trebuie sa o iei singur! :wink:
Succes!
cee'd 1.4 sw, best in pearl black!

arlionok
Auto:

[INFO] Reduceri la Kia cee'd(toata gama).

Post by arlionok »

vreau sa achizitionez un CEE'D SW 1.4 BEST si vreau a stiu daca se poate obtine o reducere avand in vedere situatia economica si cresterea euroiului. A reusit cineva sa negocieze cu dealerul?
Kia Cee'D SW Kompass Blue, 1.4 GSL Best
http://picasaweb.google.com/arlionok/Ma ... MxkVc#[url]
Image

bobilu
Auto:

Re: sunt reduceri la Kia?

Post by bobilu »

salut, am negociat eu :) dar nu pt best...pentru un model customizat putin.
Am fost uimit de cat de repede s-a acceptat...(desi se stramba din nas la greu)
Daca vrei sa iei reducere mai mare...iti recomand sa sari peste dealeri...sa mergi sa vorbesti la cei de sus. Posibilitatile sunt mai mari. Trebuie doar insistenta si incredere (in tine ;) ).

Succes.
Proceed 1.4 Start+ (optionale Best + ESP, scaune fata reglabile vertical si tetiere active, proiectoare, cheie cu 3b ... etc)

-Nicu-
Auto:

Post by -Nicu- »

pai explica-ne si cam ce reducere ai negociat, sa te admiram :P
A friend with weed is a friend indeed! :smt033

AlinC.
Auto:

Post by AlinC. »

Criza economica + ceva probleme la fabrica => unui viitor coleg de forum i s-a transformat gratuit un pro 2.0 GSL City in Pro 2.0 DSL Style.

Ca sa va faceti idee despre marimea cuielor pe care mi le introduc in prezent in capatina, compilati urmatoarele date:

- am cumparat la sfarsitul lui august 2008 un pro 1.6 DSL Classic pe care am dat 17.500
- in septembrie apare nivelul de echipare city care include practic Classic-ul, dar costa putin peste 14.000
- in ianuarie 2009 un coleg de forum primeste un pro 2.0 DSL Style cu 14.800. O masina care m-ar fi costat peste 20.000 in august 2008.

Care vreti sa va luati masina, eu zic sa mai stati un pic: sarabanda preturilor abia acum incepe.
Pro_Cee'd 1.6 DSL HP Classic, Piston Gray
+ESP +alte optionale
ODO: ~40.000 km
B 92 AXF
Jurnal de bord
Need 4 Sticker:: magazin online de stickere auto

quelloo
Auto: Kia Proceed 2.0 DSL

Post by quelloo »

vezi sa nu fie 2.0 DSL style care mi l-au propus mie, adica mars redu cu 12000 km. ca din cate stiu io altu nu mai exista (din ce mi-au spus astia de la mit)
Proceed Cassa White 2.0 DSL Style... + pachet sport (the works...)
http://picasaweb.google.com/quelloo69/Q ... directlink

arlionok
Auto:

Post by arlionok »

@AlinC.

da, sarabanda preturilor abia acum incepe, dar eu nu cred ca mai pot astepta avand in vedere ca am banii in RON si euro face ravagii.
Kia Cee'D SW Kompass Blue, 1.4 GSL Best
http://picasaweb.google.com/arlionok/Ma ... MxkVc#[url]
Image

lnvisible
Auto:

Post by lnvisible »

Dupa o experienta SF cu retardatii de la vanzari de la MIT Baneasa care ori intrasera in spiritul sarbatorilor cam devreme, ori nu tineau neaparat sa vanda masini, am ajuns la IMG din Tineretului unde dupa ce mi-au spus in octombrie ca trebuie sa astept 2 luni pentru o masina ... am pus ochii pe un Pro ceed din showroom, care n-avea km deloc, nici bateria conectata si era serie din iulie.
Au stat langa mine ca vulturii cand m-am urcat in ea, mai aveau putin si imi dadeau cu rigla peste degete ca la scoala si initial au zis ca nu se face niciun fel de reducere la masina aia pt ca la ei masinile din showroom se dau ca masini noi, adica 15 mii. Masina e un pro classic cu dotari = > city, primita de ei inainte de promotia city si practic pretul ei de fabrica era undeva la 16-17 mii. Era diesel nu benzina, motor mai puternic decat ce intentionam sa cumpar, rosie nu neagra cum as fi vrut eu, interiorul gri cu negru care nici acum nu-mi place :( dar pana la urma am zis ca motorul conteaza mai mult, si asta fara sa stiu ce zace in ea :twisted:
Am ofertat 14 mii si plecat in urmatoarele 2 minute din showroom. M-au sunat destul de repede si au zis 14.500, eu am zis ok dar imi mai dati si un set de anvelope de iarna. Ei si-au mai luat o zi sa reflecteze dupa care au zis ca imi dau NUMAI cauciucurile de iarna, si mi-au pus unele Pirelli f bune - am mers cu ele si pe 16 grade si pe polei si sunt impecabile. Trec peste episodul in care am fost eu trimisa la service sa le montez ... am zis pas si le-am sugerat sa o ia frumos pe platforma si sa o incalte ... in final daca trag linie si adun observ ca a iesit ca mine ca bani. Cu actele s-au miscat foarte repede, in cateva zile aveam ok-ul de la firma de leasing si m-am dus sa iau masina.
Acum dupa 3 luni si un pic cu ea, daca as fi in aceeasi situatie as face exact aceeasi alegere pentru ca masina asta mi se potriveste manusa si nu mi-as fi permis sa iau aceeasi motorizare cu interiorul sport :)

Dar in conditiile actuale ... negociati la sange!

p.s. 2.0 DSL style la 14.800? fara TVA, cu km sau cum? VREAU SI EU :cry:
A fost Pro'ceed CRDI 115 HP

LeCCa
Auto:

Post by LeCCa »

good job! congrats pt masinutza! 8)
KIA ProCeed 1.6 Black PH 22 LEK

lnvisible
Auto:

Post by lnvisible »

Multumesc la fel :)
A fost Pro'ceed CRDI 115 HP

gguramulta
Wanted
Auto:

Post by gguramulta »

Salutari,

eu am primit o reducere pentru kia cee`d best la alti motors in bacau de 500 E deoarece am luat`o in leasing si am platit 40 % avans, deasemenea nu cred ca a infuentat avansul deoarece mi-a spus ca daca achitam integral suma de 11854 E primeam 1000 E reducere deci pretul final ar fi fost 10854 E, m-am interesat si la vaslui, acolo primeam o reducere de 400 E indiferent de modul de achizitie, apoi la brasov le-am comunicat ca la alti dealeri primesc fel si fel de reduceri, acolo mi-au spus ca nu fac reduceri, dar ma poate ajuta cu o alarma si presuri pentru masina.

cel mai bine suna mai multi dealeri, spunele ca ai auzit de promotii si discounturi la altii poti da exemplele mele.

sa ne anunti ce ai facut.
sau macar ce dealeri ai contactat si ce raspunsuri ai primit
Kia Cee'd 1,4 LX BEST black pearl B-04-YAW
viewtopic.php?f=5&t=4150 ---> jurnal de bord
http://picasaweb.google.com/georgeguramulta
ODO 17000KM/h
Image

ceed4me
Auto:

pret Kia Ceed

Post by ceed4me »

fratilor.......a-ti vazut ce preturi sunt acum la reprezentante.....nu-mi vine sa cred......am un ceed HB 1.4 varianta start+optiuni-tetiere active,esp,piele volan schimbator maneta frana,suport ochelari,jante 16",alarma,PRET:13.800 E...........iar acum varianta style (piele,clima,geamuri electrice spate...) motorizare 1.6 PRET: 13.600 E...... #-o :smt075
Kia Cee'd 1.4-Machine Silver
VAND FARURI CEED, IMPECABILE - 640 ron/perechea, contact : 0766.72.31.72

ady85btz
Rock'n'Rolla
Auto:

Re: pret Kia Ceed

Post by ady85btz »

asta-i viata :roll:
Kia Cee'd 1.4 GSL the BEST :smt077 Machine Silver :smt077
"The Power to Surprise"
Jurnal de bord
Album foto
Image

ceed4me
Auto:

Re: pret Kia Ceed

Post by ceed4me »

pot zice ca am avut un nenoroc,pt ca am comandat masina si dupa o luna a aparut oferta "city" si mai dotata si mai ieftina :(
Kia Cee'd 1.4-Machine Silver
VAND FARURI CEED, IMPECABILE - 640 ron/perechea, contact : 0766.72.31.72

Post Reply

Return to “Generalităţi”