Lista aşteptare maşina -2008-
Re: mici probleme la achizitionare
@shpid3r
eu nushtiu cum puteti sa va vaitati ca dureaza foarte mult inmatricularea masini....mai ales ca acuma or sa scoata taxa de prima inmatriculare [asta dura cel mai mult - trebuia sa te duci dupa 2 zile de la depunerea dosarului sa iti iei decizia de plata].
La politie - tin sa zic ca numerele rosii expirase de vre-o 3 zile - m-am dus vinerea la ora 10 si la ora 13 aveam numerele [preferentiale]. Talonul si numerele de inamtriculare se elibereaza in 2 ore la noul sediu din Pipera
eu nushtiu cum puteti sa va vaitati ca dureaza foarte mult inmatricularea masini....mai ales ca acuma or sa scoata taxa de prima inmatriculare [asta dura cel mai mult - trebuia sa te duci dupa 2 zile de la depunerea dosarului sa iti iei decizia de plata].
La politie - tin sa zic ca numerele rosii expirase de vre-o 3 zile - m-am dus vinerea la ora 10 si la ora 13 aveam numerele [preferentiale]. Talonul si numerele de inamtriculare se elibereaza in 2 ore la noul sediu din Pipera
- Bonzai2
- Master Of Puppets
- Auto: Mazda Cx5
Pai trebuie sa faci un mic dosar pentru cei de la finante pentru ati calcula taxa de prima inmatriculare.Dosarul continea daca imi aduc bine aminte copie dupa buletin,copie dupa factura si copie dupa CIV,nu mai sunt sigur daca am lasat si vreun act original.Daca cineva stie exact rog sa ma corecteze.
Mazda Cx5 2.2 D AWD 175 CP Revolution - Red Soul
Ex : Kia Cee'd 2.0 GSL Style- Kompass Blue
http://picasaweb.google.com/Bonzai222/ElCid#
Nu conteaza cat de lung ai parul, important e ce si cum gandesti
- Ogy
- Cel mai ghinionist!
- Auto: Kia cee'd 1.4 base + opt.
Pe mine m-a intrebat aia cat vreau sa platesc si atat am platit, fara dosare etc...
-
- JUCATORUL
- Auto: kia ceed 1.4 benzina+gpl(brc)
te-ai uitat cumva la data fabricatiei?? luna?? km rulati??
kia ceed 1.4 best pewter beige 14oct.2008 GPLodo 230000km +kia ceed gt line 1.6crdi 2017 97000km
merci pt. sfaturi.cu inmatricularea mai astept pana dupa 15.12.2008 poate scap de taxa de poluare, dar trebuie sa mai prelungesc numerele rosii inca 1 luna,preventiv.
- Bonzai2
- Master Of Puppets
- Auto: Mazda Cx5
Esti norocos.Eu m-am certat rau cu aia de la finante.Eram singur acolo si imi spune sa fac dosar si sa ma prezint a doua zi ca sa iau hartia.Eu o intreb respectuos de ce nu imi calculeaza acum ca dureaza vreo 10 min si oricum nu e nimeni ,nu e aglomerat nu e ora inchiderii.La care ea incepe sa se inroseasca la fata si aproape sa explodeze zicandu-mi pe un ton de functionar roman ca TERMENUL LEGAL ESTE DE 48 DE ORE.LA REVEDERE.Imi venea sa o iau de gat si sa ma plimb prin toate birourile de acolo cu ea.Ogy wrote:Pe mine m-a intrebat aia cat vreau sa platesc si atat am platit, fara dosare etc...
Mazda Cx5 2.2 D AWD 175 CP Revolution - Red Soul
eu am patit ceva si mai tare...in loc de emisiile de CO2 au luat in calcul marime rotilor adica 205 in loc de140siceva...si trebuia sa platesc cu vre-o 5 milioane in plus.
Va dati seama ce circ a iesit acolo. Tipa care mi-a completat actele fiind o blonda de bamboo care nu avea nici o treaba cu nimik in special calculatorul. Am stat lanaga ea si inca 4 angajati 30 de minute sa isi dea seama ca butonul de PRINT arata defapt ca o imprimanta
)))
Va dati seama ce circ a iesit acolo. Tipa care mi-a completat actele fiind o blonda de bamboo care nu avea nici o treaba cu nimik in special calculatorul. Am stat lanaga ea si inca 4 angajati 30 de minute sa isi dea seama ca butonul de PRINT arata defapt ca o imprimanta

PROceed [Piston Grey] B - 41 - W U M
WUM de la vuuuuum:)

WUM de la vuuuuum:)

Re: Ce poti face daca dealer-ul nu respecta termenul de livrare?
In final am luat masina pe 21.11.2008. deci cu 10 zile intarziere....si pt acest lucru cei de la mit baneasa mi-au oferit in compensatie pt asteptatea mea pachetul legislativ.
din cate am inteles , alti useri nu au obtinut nimik....deci sa ma consider norocos?:)))

Logan 1.4 MPI rosu "ferrari"
Cee'd city 1,4 Mars Red.
Cee'd city 1,4 Mars Red.
- Ogy
- Cel mai ghinionist!
- Auto: Kia cee'd 1.4 base + opt.
Re: Ce poti face daca dealer-ul nu respecta termenul de livrare?
Nu am aflat inca de la tine numele dealer-ului.
Da, poti sa te consideri norocos ...altfel iti recuperai doar banii si ramaneai cu buza umflata ca sa nu mai zic de asteptare.
Te rog pune numele dealer-ului ca sa nu mai aiba si altii problema ta.
Da, poti sa te consideri norocos ...altfel iti recuperai doar banii si ramaneai cu buza umflata ca sa nu mai zic de asteptare.
Te rog pune numele dealer-ului ca sa nu mai aiba si altii problema ta.
- Razvan_G
- sultan of swing
- Auto: KIA Cee'd City 1.4 GSL
Re: Comanda Septembrie
Salut. Mai este cineva care a dat comanda in SEPTEMBRIE (inainte de 25) si nu si-a primit masina?
La mine au trecut peste 75 de zile de cand am lansat comanda si am achitat integral masina! Inca nu am primit NICI SERIA DE SASIU. Nici macar un telefon nu am primit de la ei, ba dimpotriva dupa 2 luni de zile am sunat eu ca sa-mi spuna nimic altceva decat ca masina "e in proces de fabricatie". Promisiuni sunt multe, vom vedea cum se vor concretiza.
"Multumesc" Autoforte Oradea cu aceasta ocazie.
La mine au trecut peste 75 de zile de cand am lansat comanda si am achitat integral masina! Inca nu am primit NICI SERIA DE SASIU. Nici macar un telefon nu am primit de la ei, ba dimpotriva dupa 2 luni de zile am sunat eu ca sa-mi spuna nimic altceva decat ca masina "e in proces de fabricatie". Promisiuni sunt multe, vom vedea cum se vor concretiza.

"Multumesc" Autoforte Oradea cu aceasta ocazie.

KIA Cee'd City 1.4 GSL, Oil Blue + senzori de parcare, scut motor
Razvan_G , eu am dat comanda pe 17 sept. dar spre fericirea mea...o sa am maina in 2-3 zile . 
Stai cu telefonu pe capu` lor ,eu asa am facut, si vad ca da roade "tehnica"
)

Stai cu telefonu pe capu` lor ,eu asa am facut, si vad ca da roade "tehnica"

Kia Cee'd 1.4 GSL Best 109CP Pewter Beige
PH 022112
PH 022112
Si eu am dat comanda in septembrie. Masina a ajuns la sf lui Noiembrie.
La Bucuresti nu au nimk p stoc. S lanseaza comenzile pe 25 a lunii si masina ajunge in max 60 zile de la comanda. Daca o comanzi pe 26....tzeapa....mai ai de asteptat o luna in plus.
io am avut noroc....am comandat p 24
La Bucuresti nu au nimk p stoc. S lanseaza comenzile pe 25 a lunii si masina ajunge in max 60 zile de la comanda. Daca o comanzi pe 26....tzeapa....mai ai de asteptat o luna in plus.

pro cee'd 1.6 GSL , dakar yellow - City
@Razvan_G
Omule, nu ai semnat un contract cu ei? Du-te peste ei, trimite OPC-ul, fa ceva.
Un sfat pentru viitor: nu plati niciodata nimic in avans (nici macar la curve
); n-o sa se agite nimeni in Romania sa-ti livreze un produs/serviciu daca e achitat deja. In schimb, daca mai au de luat bani de la tine, se schimba datele problemei
Bafta multa la "strans cu usa" ca altceva nu-ti ramane de facut.
Omule, nu ai semnat un contract cu ei? Du-te peste ei, trimite OPC-ul, fa ceva.
Un sfat pentru viitor: nu plati niciodata nimic in avans (nici macar la curve

Bafta multa la "strans cu usa" ca altceva nu-ti ramane de facut.
A friend with weed is a friend indeed! 

@Razvan_G
Razvan...Eu in locul tau as face un memoriu catre Kia Rom Auto. Mai mult, as trimite unul catre Kia Europa (sau cum se numeste divizia Kia pe Europa). M-as adresa chiar si la OPC si finalmente as consulta un avocat sa-i dau in judecata. Nu-mi vine sa cred ca ai achitat integral masina (comandata in Septembrie) si nici macar seriile nu le ai. De ce-i lasi sa-si bata joc de tine si de banii tai? Ca daca tu nu dai cu pumnul in masa pe ei ii doare-n cot, chiar mai mult, vor si rade de tine. Credeam ca dealerii ardeleni sunt mai seriosi. KIA AUTOFORTE ORADEA zici? Bine ca stiu sa ma feresc de ei in orice conjunctura.
Razvan...Eu in locul tau as face un memoriu catre Kia Rom Auto. Mai mult, as trimite unul catre Kia Europa (sau cum se numeste divizia Kia pe Europa). M-as adresa chiar si la OPC si finalmente as consulta un avocat sa-i dau in judecata. Nu-mi vine sa cred ca ai achitat integral masina (comandata in Septembrie) si nici macar seriile nu le ai. De ce-i lasi sa-si bata joc de tine si de banii tai? Ca daca tu nu dai cu pumnul in masa pe ei ii doare-n cot, chiar mai mult, vor si rade de tine. Credeam ca dealerii ardeleni sunt mai seriosi. KIA AUTOFORTE ORADEA zici? Bine ca stiu sa ma feresc de ei in orice conjunctura.