Lista asteptare masina -2007-
poate or fi incurcat-o cu a mea ( 1.4 base, oil blue ,plus ceva optionale ) si acum nu se pot hotari in ce directie sa le trimita.
cee'd 1.4 base, oil blue, proiectoare, cotiera, cheie 2 butoane
golf 4, benzina 1.4
www.instructiunissm.com
golf 4, benzina 1.4
www.instructiunissm.com
si eu sunt in aceeasi situatie.
mi s'a spus ca masina e la pitesti dar dupa ce a trecut o sapt in care am asteptat sa ajunga la bucuresti mi s'a spus ca de fapt inca nu a ajuns in tara si "nu stim unde e"
am platit'o integral pe 27.07 - pe foaie termen de livrare 7-14 zile de la confirmarea platii.
ASTIA ISI BAT JOC DE NOI si ce e mai grav e ca o fac pe banii nostri!
mi s'a spus ca masina e la pitesti dar dupa ce a trecut o sapt in care am asteptat sa ajunga la bucuresti mi s'a spus ca de fapt inca nu a ajuns in tara si "nu stim unde e"
am platit'o integral pe 27.07 - pe foaie termen de livrare 7-14 zile de la confirmarea platii.
ASTIA ISI BAT JOC DE NOI si ce e mai grav e ca o fac pe banii nostri!
Cee'd 1,4 Oil Blue + ceva optionale
Nu stiu daca ati facut calculul ca pt 10 zile de asteptat masina aiurea, daca a intrat in vigoare casco-ul, la o valoare de 650E/an sa zicem, se pierd cam 18E. 

Kia Cee'd 1.4 Best, Pearl Black (2 oct 2007) 206.000KM -> vandut
Kia Sportage 2.0CRDI Style 136cp 4x2 (7 oct 2016) 75.000KM +
Kia Ceed 1.4TGDI 7DCT GTLine(7 feb 2020) 4000KM +
Kia Sportage 2.0CRDI Style 136cp 4x2 (7 oct 2016) 75.000KM +
Kia Ceed 1.4TGDI 7DCT GTLine(7 feb 2020) 4000KM +
Sunt mai multi bani care se pierd stai linistit.. cursul de schimb, eventual dobanda.. astea sa fie "marile" probleme. din pacate e mare dezastru si de abia acum in colo vine grosul masinilor.. eu prevad cataclisme la urmatoarea transa de la sfarsitul lui august..si nu trebuie sa fiu nostradamus ca sa vada asta. o sa iasa sifonata kia romania.
LX BEST 1.4 SO RED
..mari jegosi si imputiti astia de la kia motors sau care dracu sa-i ia se ocupa de importul unic pe romania..nici o data concisa,nimic.ba ca vine sapt. viitoare,ba ca-i la pitesti..ba ca...draci,laci!
..niste jegosi handicapati!..si-au pus palma in cur si-au plecat in concediu iar in urma lor au ramas prostii sa astepte!...
..nesimtire cit china!!!..eu ii f@# in gura de prosti!!!
care se baga sa ii dam in judecata?
..niste jegosi handicapati!..si-au pus palma in cur si-au plecat in concediu iar in urma lor au ramas prostii sa astepte!...
..nesimtire cit china!!!..eu ii f@# in gura de prosti!!!
care se baga sa ii dam in judecata?
- apachioara
- nicicum
- Auto:
se pare ca sunt probleme cu transportatorul.. a mea e la Pitesti de ieri.. Dumnezeu mai poate sti daca ajunge pe sapt viitoare in Cluj... tre' sa incarce mai multe masini pe trailer.. sa nu vina pt 1-2 masini; in Cj mai tre sa vina inca 2 sau 3 de-odata cu a mea.. asa ca poate se ocupa trailerul...
'Om vedea ce-o fi!
'Om vedea ce-o fi!
of, dar curiosi mai sunte-ti. Stricam surpriza.
cee'd 1.4 base, oil blue, proiectoare, cotiera, cheie 2 butoane
golf 4, benzina 1.4
www.instructiunissm.com
golf 4, benzina 1.4
www.instructiunissm.com
-
- Auto:
- apachioara
- nicicum
- Auto:
..dealerii n-au nici o vina..cel putin asa cred si vad in cazul meu...n-are cum sa stie pt. ca idiotii aia de la "centru" nu comunica nimic!
banu au stiut sa-l ceara inante(in contract nici vorba de asa ceva)iar acum dorm pe ei de dobitoci ce sint!...doar nu-s nasturi sa nu stii pe unde i-ai pierdut!..ditai masinoiul de peste o tona sa nu stii unde e?!
...sa-i spargi la buci prin blugi!!
banu au stiut sa-l ceara inante(in contract nici vorba de asa ceva)iar acum dorm pe ei de dobitoci ce sint!...doar nu-s nasturi sa nu stii pe unde i-ai pierdut!..ditai masinoiul de peste o tona sa nu stii unde e?!
...sa-i spargi la buci prin blugi!!