Lista aşteptare maşina -2008-

Forum cu de toate despre Kia cee'd
Locked
-Nicu-
Auto:

Re: Comanda Noiembrie

Post by -Nicu- »

:shock: Vorbeste slabanogul intruchipat, ca esti la fel de gras ca mine :mrgreen:
A friend with weed is a friend indeed! :smt033

Zainea
Auto:

Re: Comanda Octombrie

Post by Zainea »

Am sunat azi la neoserv sa intreb in ce stadiu este masina mea ,iar ei mi`au dat un raspuns de genu :
"nu stim nimic despre masina dumneavoastra" ...este posibil asa ceva ?
Mai sunt 8 zile si sar peste data data de dealer pt sosirea masinii.
Kia Cee'd 1.4 GSL Best 109CP Pewter Beige

PH 022112

piscone
Auto:

mici probleme la achizitionare

Post by piscone »

astazi a venit masina;bucuros!! este luata in leasing cu un avans mai mare fata de ce imi spusasera initial cei de la kia(3000 euro spus 3800 platit).am zis asta e;imprumutat bani platit diferenta.astazi am mers cu hartia ce cuprinde datele masinii sa fac asigurarile( casco+rca);am facut asigurari si am plecat sa ridic masina.ajuns la acolo mi se spune ca trebuia sa trec pe la cei de la leasing pt ca nu mai este aceasi serie la masina pt ca au refuzat-o pe aia ca avea probleme din transport si a venit alta;deci asigurari facute prost pe alta serie:NASOL.pe linga toate astea mi se spune ca ,pe linga nr. rosii trebuie sa mai platesc 400ron pt ca ei au platit penalitati caci masina este comandata din luna mai sau martie(nu mai stiu)desi eu am fost la ei acum in noiembrie si am vorbit cu ei.
intrebare:este normal?a mai platit cineva asa ceva?

mrs
JUCATORUL
Auto: kia ceed 1.4 benzina+gpl(brc)

Re: mici probleme la achizitionare

Post by mrs »

eu cred ca tu ar trebui sa le ceri bani....timp modificare contract casco. ar trebui sesizat opc, astia chiar isi fac de cap . ce dealer este? sfatul meu este sa nu dai bani in plus. sa nu fie cumva o masina din showroom, mare atentie.
kia ceed 1.4 best pewter beige 14oct.2008 GPLodo 230000km +kia ceed gt line 1.6crdi 2017 97000km

piscone
Auto:

Post by piscone »

erste automobile

shpid3r
The One
Auto:

Post by shpid3r »

400 ron nu este o suma mare pe langa pretul masinii (1%), insa in niciun caz nu vad de ce trebuie sa platesti tu pentru "bucataria" lor... Cred ca s-au bazat pe faptul ca deja ai dat avans si iti pun in carca prime de sarbatori ale angajatilor...

In contract sunt specificate niste sume si termene... le-ai respectat? Daca da, atunci trebuie sa-si respecte si ei partea lor de intelegere... de aia e contract.
De ce s-a schimbat seria fara sa te anunte ? Cum faci cu asigurarile ? Nu te costa nimic sa intrebi astea la OPC si obtii recunostinta comunitatii.. vad ca pe masura ce trece vremea isi permit jeguri din ce in ce mai mari... fii politicos dar ferm: una s-a vorbit, iti baga pe gat mici "bonusuri" de sarbatori ... OPC a mai rezolvat surplusuri din astea uimitoare si cred ca e momentul sa mai invete o lectie.

Tine-ne la curent si nu te lasa vrajit de faptul c-a venit masina sa dai de la tine.. pe asta se bazeaza si ei.. iar daca le dai banii astia in plus nu le castigi recunostinta: in service se vor purta la fel cu tine fie ca le dai banii fie ca nu le dai banii astia. Oricum serviceul costa.
KIA Cee`d 1.4 GSL BEST - Kompass Blue. B - 04 - YEH (Oh Yeah!). || 20.000 km
---- [LINK - jurnal de bord]

piscone
Auto:

Post by piscone »

astept ziua de maine sa vad ce pot face la asigurari,caci astazi nu i-am mai prins acolo(eu sper sa pot schimba asigurarile sau modifica).in privinta celor 400 ron,chiar daca nu este o suma mare,nu vreau sa-i dau pt. mi se pare japca.
explicatia a fost:"noi asa procedam"
am vorbit deja cu un coleg care se pare ca il cunoaste pe seful de acolo;sper sa rezolv si fara opc.

ionutzyankoo
Auto:

Post by ionutzyankoo »

Piscone si eu am luat masina in leasing dar un am fost sa fac eu nicio asigurare. RCA a fost facut de firma de leasing la asiguratorul specificat de mine in contract. Probabil ca sunt chestii care tin si de dealer..
cee'd City 1.4 Piston grey -BC 08 SID-
achitat avans 8.10.2008, serie șasiu 11.11.2008, la volan din 20.11.2008
ODO: 44.000 and counting
http://picasaweb.google.ro/iancu.ionut/Forest#

mitza0577
Auto:

Post by mitza0577 »

nu frate nu te lasa! chiar ca e jacpca pe fata! si eu vand masini, dar asa ceva n-am auzit! si ce vrajeala e aia cu leasingul? in legatura cu asigurarile se poate rezolva, anulezi polita si contractul si sumele de bani le transferi pe noua serie de sasiu. bafta!

Ogy
Cel mai ghinionist!
Auto: Kia cee'd 1.4 base + opt.

Post by Ogy »

Omul intreaba de acele penalitati.(de casco si rca a raspuns cel dinanintea mea)
Pei stai asa din vina cui sunt acele penalitati ...masina fiind comandata din martie-mai....ei au refuzat-o ei sa plateasca penalizari. Tu ce vina ai ca masina a avut probleme pe timpul transportului? (doar daca ai ceva stipulat in contract in acest sens)
Nu mi se pare normal. Baga OPC-ul peste ei.

piscone
Auto:

Post by piscone »

hai ca s-a rezolvat.am schimbat asigurarea RCA iar la casco am facut o hirtie separata cu noua serie.in legatura cu cei 400 ron s-a rezolvat si asta;am vorbit cu seful lor si nu am mai platit(ramane sa-mi cinstesc colegul totusi).insfirsir astazi m-am dat si eu cu ea.
mai o intrebare totusi:se poate circula in afara localitatii cu nr. rosii fara sa iau rovinieta?

Malte
Auto:

Post by Malte »

Da,timp de o luna,cat sunt valabile nr. rosii.
Kia ceed 1,4 gsl,machine silver,comanda 20.06,seria la "shashiu" 05.09,ridicata pe 03.10.07.

piscone
Auto:

Post by piscone »

ok. merci

shpid3r
The One
Auto:

Post by shpid3r »

iti dau un sfat: apuca-te sa-ti inmatriculezi masina din timp.. eu am lasat-o in ultimele 6 zile lucratoare din valabilitatea nrelor rosii (8 cu weekendul) si am ramas 3 zile pe jos. Se misca greu lumea si la politie, si ai de alergat prin mai multe locuri....

Bucura-te de ea !
KIA Cee`d 1.4 GSL BEST - Kompass Blue. B - 04 - YEH (Oh Yeah!). || 20.000 km
---- [LINK - jurnal de bord]

misuspita
cantaretzu'
Auto: Proceed

Post by misuspita »

Depinde in ce oras esti.

In Brasov, de exemplu, mi-a luat 2 zile cu tot cu numere personalizate.
Ex-Pro Cee'd 1,4 Best
Actual Ford Focus mk4 1.0 125CP

Locked

Return to “Generalităţi”