poate ca Proceedu' va avea alta etajare la cutia de viteze si probabil unele componente de caroserie din fibra de carbon si va scoate timpi mult mai buni.
Kia Cee'd 1.6 CRDi LX BEST PewterBeige(TM) C:19.07.07, S:03.10.07, L:20.10.07. T3h album
Kia Sportage 1.6 T-GDI GT-LINE MT CanyonSilver(TM) C: 30.06.2017 L:09.09.2017
De ce ar avea componente din fibra de carbon? Alea costa ... plus ca ProCeed e varianta in3 usi, nu neaparat varianta sportiva. Nici la o etajare diferita a CV nu ma astept totusi ... nici la concurenta nu se intampla lucrurile astea din cate stiu eu
ProCee'd'ul chiar nu e altceva decat corespondentul lui Golf 3u, Astra GTC, Megane Coup? ... si probabil va fi si mai ieftin decat hatch'ul. Deci ... slabe sperante de componente din fibra de carbon sau alte CV'uri. Astea costa si sigur nu vor fi in curand pe ProCee'd.
unu din motivele pentru care inca nu am facut comanda la ceed e proceed-ul!daca o sa fie aceeasi nebunie si haos la anu cind va apare pe piata o sa ma orientez catre alta firma!dar totusi cred ca pina la anu dealerii o sa-si ia treaba in serios sau o sa fie schimbati cel putin citiva dintre cei incompetenti