Poate Ceed sa tracteze o rulota ?!

Forum cu de toate despre Kia cee'd
iulian2007
PFR
Auto:

Re: Poate Ceed sa tracteze o rulota ?!

Post by iulian2007 »

Tzepozzz wrote:eu cred ca fara un motor de minim 1800 cmc (preferabil diesel) n-ai cum sa tragi o rulota dupa tine fara sa strici motorul
anul asta am vazut in camping, pe litoralul romanesc, rulota cu osie dubla trasa de dacie 1300. nu te pune nimeni sa faci raliu cu rulota in carca :lol:
cred ca plecarea de pe loc e cea mai solicitanta, in rest o ti din inertie
forumul pasionatilor de detailing click AICI si AICI

facebook - Polish Braila & PolishFaruri Braila

http://polishbraila.blogspot.com/

ionut75
Auto: Ceed

Post by ionut75 »

iulian2007 wrote:
Tzepozzz wrote:.......cred ca plecarea de pe loc e cea mai solicitanta, in rest o ti din inertie
Apropo de inertie, fereasca Dumnezeu sa fie nevoie sa pui vreo frana mai brutala ca atunci sa vezi cum vine rulota peste tine ........ tot din inertie :lol:
KIA CEE'D SW 1.6 GDI
Daca tot faci un lucru, atunci fa-l bine!

costelo
Auto:

Post by costelo »

Aktymel , de ce nu tragi tu la stange ,o masina pana la Valcea + 4 pers in masina din fata . Asa o va vezi cat poate sa duca mororul asta .
Eu am la serv o rulota si este tractata de o Toyota Hilux :wink:
Rulota este folosita pentru cazarea muncitorilor nu pentru fataiala de colo-colo
Parerea mea este ca nu ai ce cauta cu remorca dupa tine la un motor de 1.4 benzina
C`EED 1.4 GSL Red Mars- B 85 KTT
comandata 04.04.08- livrata 22.04.08
http://picasaweb.google.com/floreacostel76

Tzepozzz
Auto:

Post by Tzepozzz »

iulian2007 wrote:
Tzepozzz wrote:eu cred ca fara un motor de minim 1800 cmc (preferabil diesel) n-ai cum sa tragi o rulota dupa tine fara sa strici motorul
anul asta am vazut in camping, pe litoralul romanesc, rulota cu osie dubla trasa de dacie 1300. nu te pune nimeni sa faci raliu cu rulota in carca :lol:
cred ca plecarea de pe loc e cea mai solicitanta, in rest o ti din inertie
ma refeream la faptul ca in timp ti se strica motorul, nu ca n-ar putea sa traga. oricum la motoarele pe benzina chiar nu se merita pentru ca iti mananca de plangi langa ele, mai ales daca sunt de capacitate mica cum e in cazul de fata
Cee'd 1.6 Dizalake 115 PS/ Pewter Beige/ City

bobilu
Auto:

Post by bobilu »

Scrie in CIV cat are voie rulota/remorca sa aiba.
550kg / 1200kg (cu sistem franare propriu)
Probabil in manual...ai si alte detalii.
Proceed 1.4 Start+ (optionale Best + ESP, scaune fata reglabile vertical si tetiere active, proiectoare, cheie cu 3b ... etc)

psystem
Geologu'
Auto:

Post by psystem »

Problema aici se pune altfel: nu daca poate sa traga motorul ci daca sistemul de fanare rezista la solicitari suprimentare, daca puntea spate poate prelua solicitari extra, etc.

Dupa cum a spus si antevorbitorul meu, trebuie sa respectam ce scrie in CIV si manual.

Bafta
KIA Cee'd 1,4 GLS, 07/07/07, Mars Red, Base + Cateva optionale ODO: 121.000+ Km///album\\\///JB\\\
DACIA Logan 1,4 MPI+GPL, 01/06/10, Bej Laureate ODO: 76.000+ Km
DACIA Duster 1,5 dCi 4X4, 11/12/13, Laureate, Gris Comete ODO: 0.050+ Km

seeds
Auto: Kia Ceed 1.4 SW

Post by seeds »

[-X
@tzepozzzu: stii cat consuma 1.4 benzina? dupa 7k nu trece de 6.8/100. Tzi se pare ca-i consum de-ti vine sa plangi? Cu rulota consuma maxim (fara fitze, ca n-ai cum)..8.
Am un prieten care trage o rulota de 4 pers. cu loganul de vreo 3 ani. Nu are nicio problema!
Totul este sa inveti sa conduci cu o remorca!!! Ati observat ca cei care fac scoala de soferi profesionisti conduc numai cu remorca in timpul scolii. Respectand ceea ce zice CIV-ul (ca sa n-ai probleme cu politia) si ceea ce zice cartea tehnica a masinii (ca sa n-ai probleme cu ambreiajul si restul) poti folosi o rulota ocazional.
Cee`d SW, 1.4 GSL, Black Pearl,
GPL
ODO: 155 000 (90 000 benzina)

Tzepozzz
Auto:

Post by Tzepozzz »

seeds"u": maxim 8% :lol:
masina ta consuma 7,9% in oras 5,4 in afara, mixt 6,3 conform datelor tehnice
masa masinii este ~1400kg. daca adaugi si rulota ~550 kg ajungi la 1950 (nu mai adaugam si cele 4 persoane cu bagaje)...adica s-a marit masa pe care motorasul trebuie sa o miste cu aproape 40%
daca ar fi sa aplici 40% si la consum ai ajunge pe aici: 11,06/7,56/9,31
nu stiu daca e corecta formula, dar eu zic ca e logica cat de cat.
cum datele tehnice referitoare la consum sunt eronate, adica sunt mai mari in realitate(parerea mea), ar trebui sa faci cu un plin 400 km cel mult.
P.S. consumul mediu la mine afara e 5,4-5,5, oras 7-7,1 (consum indicat de CB)
eu raman la parerea mea ca iti trebuie un motor mai mare ca sa tragi o rulota

seeds
Auto: Kia Ceed 1.4 SW

Post by seeds »

Da,Tzepoos ai dreptate iti trebuie motor puternic pt a tracta ceva, dar ideea era ca poti tracta ocazional o rulota chiar si cu un motor de 1.4.Consumul e normal sa se mareasca. Dar daca vei conduce cumintel (presupunand ca poti face asta) :D consumul va fi....nici cum am apreciat eu (8) nici cum ai apreciat tu (11) ci undeva pe la mijloc.Asta pt ca SW are vreo 1700 Kg, nu 1400 ca HB, iar un plus de masa de 40% nu trebuie miscat cu un consum in plus de 40%. Nu-s inginer, da`ma gandeam asa..... :roll:
P.S. polonezii sau bulgarii care veneau la mare pe vremea lui Ceausescu cu rulotele ce motoare aveau pe masini? :? :lol:
Cee`d SW, 1.4 GSL, Black Pearl,
GPL
ODO: 155 000 (90 000 benzina)

Tzepozzz
Auto:

Post by Tzepozzz »

n-are rost sa mai repet ce-am scris mai sus...din partea mea poti sa tragi si 10 rulote deodata :wink:

rayman
Auto:

Post by rayman »

da, da... locomotiva cee'd :) Ciuu, ciuu..
Cee'd 1.4 Best, Piston Gray, codename BISISICA, ODO: >74 000 KM din 2.04.2008
clic aici sa vezi ce-am mai pozat

Post Reply

Return to “Generalităţi”