Lista aşteptare maşina -2008-

Forum cu de toate despre Kia cee'd
Locked
Angelo
Auto:

Re: Comanda Octombrie

Post by Angelo »

M-am hotarat sa cumpar varianta 1.6 benzina. Sper sa reusesc sa o ridic maine. Ei zic ca pana nu vad banii in cont nu dau masina, dar ar trebui sa fie suficient si OP. Ce credeti as putea sa mai insist?
Pro Cee'd 1.6 GSL - City - So Red

Zainea
Auto:

Post by Zainea »

Inca o data tin se le "mulumesc" celor de la neoserv ploiesti care`s cei mai neseriosi deoarece comanda mea din septembrie nu a ajuns nici acum. :(
Cat pt tine tin sa`ti urez N km fara probleme ;)
Kia Cee'd 1.4 GSL Best 109CP Pewter Beige

PH 022112

SeKAh
Auto:

Post by SeKAh »

@Angelo

Motor 1.6! Ai ales bine :wink:

Daca OP-ul are semnatura si stampila bancii pe el, inseamna ca plata s-a efectuat catre Kia.

campbelfree
Auto:

Re: Comanda Septembrie

Post by campbelfree »

Salutare

Am luat-o ieri, am plecat la drum, am ramas impresionat, se comporta excelent sa speram ca si dupa mai multe mii de km.
Primele impresii:
- motorul se "lasa" dupa fiecare suta de km in sensul ca sacade consumul (pe instant) si parca creste puterea motorului in limita turatiilor 2600-2800
- vizibilitate in oglinzi excelenta
- manevrabilitate excelenta
- toate comenzile usor accesibile
etc(numai de bine)

La minusuri am cateva fleacuri:
- usile parca se inchid cam greu (tr sa tragi mai tare de ele)
- stick-ul se blocheaza ( dar este unul de proasta calitate si voi incerca cu unul mai bun sa vedem.........)
- un usor scartait la polita de porbagaj (retractabila) sau cum se numeste, nu am mers cu ea rulata dar nu e deranjant

Drum bun la toata lumea!!!!!
Cee'd_sw 1.6 GSL MT CITY MACHINE SILVER
COMANDA 19.09.2008
LIVRATA 20.11.2008
ODO 107500

Angelo
Auto:

Post by Angelo »

Am platit vineri 21.11.2008 masinuta integral si daca totul merge OK o voi avea luni dupa amiaza in posesie. N-au vrut sa-mi livreze masina fara sa aiba banii in cont. Ce mai conteaza 3 zile cand am asteptat 1 luna :)
Pro Cee'd 1.6 GSL - City - So Red

dreaded
Auto:

Re: Comanda Septembrie

Post by dreaded »

FINNALY my little baby is here ....

am ridicat asta masina am reusit sa fac primii 5km cu ea .... ma decar extrem de multumit de ea si asteptarea a meritat .... abia astept sa o vad cum mere la drum intins ... sapt asta o scot la plimbare pana nu vine iarna :)
Cee'd City GSL 1.6 Piston Grey.... comanda 01.10.2008, SERII 06.11.2008 ETA 25.11.2008 Livrata 24.11.2008 ODO 24km

amenutz
Auto:

Post by amenutz »

Zainea eu sunt din Ploiesti si am ales totusi sa fac comanda la MIT MOTORS BANEASA...comanda pe 04.10.2008 am intrat in posesie ieri 25.11.2008...Nu mi sau paru seriosi cei de la NEOSERV Ploiesti si din cauza asta am ales MIT-MOTORS...Insa ca sa iti mai indulcesc amarul iti garantez eu ca asteptarea merita...e super masina
PRO_CEE'D 1.6GSL CITY DAKAR YELLOW PH-99-AME

amenutz
Auto:

Re: Comanda Noiembrie

Post by amenutz »

alegere foarte buna...eu am primit interior negru la faruri...poate ai si tu noroc de ele iar oglinzile se rabateaza extrem de usor manual,cele electrice mi se par prea de fitze si prea putin importante...bafta multa

-Nicu-
Auto:

Post by -Nicu- »

Nu e vorba de fite. Am condus destul de mult in Bucuresti masina mamei (megane sedan), care are pliere electrica la oglinzi. Cum drumul serviciu-acasa include podul Grant, am inceput sa consider optiunea utila - ma ajuta sa ma strecor.
A friend with weed is a friend indeed! :smt033

Zainea
Auto:

Post by Zainea »

Amenutz greul deja a trecut sapt viitoare intru si eu in posesia ei :X
Cat pt restul ploiestenilor care au de gand sa isi achizitioneze o kia va sfatuiesc sa ocoliti neoserv.
Kia Cee'd 1.4 GSL Best 109CP Pewter Beige

PH 022112

ciprian.dlk
Auto:

Post by ciprian.dlk »

Salut!Eu am dat comanda pe 22oct la neoserv ploiesti si mi-au spus ca masina o sa ajunga in decembrie si... surpriza! Am ridicat masina astazi.Cu mine nu au fost chiar asa de neseriosi.Totusi nu as vrea sa-i laud prea tare pentru asta.
pro cee'd city 1.4 black

amenutz
Auto:

Post by amenutz »

scuze eu am interpretat din punctul meu de vedere nu m-am gandit ca unii chiar au nevoie in trafic de asa ceva...

Orlando_LR
Pro_ceed-ar
Auto:

Post by Orlando_LR »

Sunt foarte folositoare oglinzile rabatabile electric...eu mi-am pus si nu regret nici o secunda...ma strecor mai bine prin oras si am scapat de grija "imi fura oglinzile" cel putin in mintea mea.
Si inca un detaliu este ca oglinzile care vin cu optiunea asta sunt heliomate care te ajuta incredibil de mult!
Pro_ceed Classic+optionale.Comandata pe 10 iulie.Primita pe 29 septembrie.Mars red. 1.4 poze: http://gonzo.fotohost.ro/gonzo_pro_ceed_mars_red
R.I.P. Micutzu :cry:

-Nicu-
Auto:

Post by -Nicu- »

@amenutz
Nu-i nevoie sa te scuzi, am facut schimb de pareri :wink:

@Orlando_LR
Ai dreptate, si mie imi lasa (falsa) impresie ca-s sanse mai mici sa fure oglinzile daca-s pliate, dar mi-e teama ca realitatea e alta: daca vor neaparat, le indreapta fortat, fura oglinda si risti sa-ti strice si motorasul pe deasupra.

Despre oglinzile laterale nu stiu, dar, daca imi aduc aminte corect, "in pachet" vine si oglinda interioara electrocromica (,) care mi se pare super utila (trece singura pe mod noapte cand bat faruri din spate de nu te mai orbeste nimeni si revine la normal cand a disparut sursa de lumina).

Noroace!
A friend with weed is a friend indeed! :smt033

dbajan123
Auto:

Post by dbajan123 »

plus ca nicusor al nostru e un om foarte lenes [putin cam grasun as zice:P] si mai mult ca sigur "main reason" a fost lenea tata ... lenea :)

P.S. i know the man
PROceed [Piston Grey] B - 41 - W U M

WUM de la vuuuuum:)
Image

Locked

Return to “Generalităţi”