Numai cu bun simt si respect putem evolua.Din aceasta cauza suntem undem suntem.SeKAh wrote:Plus ca, vorba lui ida01ro, trebuie sa blocam intersectia ca sa evitam degetele mijlocii...deci eu blochez intersectia!
"Felicitari" SeKAh
Numai cu bun simt si respect putem evolua.Din aceasta cauza suntem undem suntem.SeKAh wrote:Plus ca, vorba lui ida01ro, trebuie sa blocam intersectia ca sa evitam degetele mijlocii...deci eu blochez intersectia!
Si eu am patit de mai multe ori asa si putin imi pasa.Eu prefer sa folosesc transportul in comun(in special metroul) iar cand merg cu masina (numai daca am nevoie,nu o folosesc pe post de umbrela ca altii) sunt foarte calm si incerc sa nu incalc regulile de circulatie.ida01ro wrote: spre disperarea celor din spatele meu care m-au claxonat, injurat...etc![]()
Totusi nu toti parintii sunt plecati de acasa,problema e la cei care sunt si sunt prastie.Eu acum ma refer la cei ce conduc in momentul actual in trafic care nu au NICI UN RESPECT,NICI UN BUN SIMT.Atata timp cat romanul sta cu chirie,mananca ce poate,dar isi etaleaza masina in fata la toti avem o mare problema.Pai cum in 2008 romanul sa foloseasca transportul in comun,il folosesc doar cei ce nu au masina (nu generalizez,dar majoritatea sta fac).Romanul este in general o persoana foarte frustrata,vrea sa se imbogateasca repede si usor fara munca,iar multa din aceasta frustrare si-o varsa in trafic conducand ca un cur si nerespectand regulile de circulatie.ida01ro wrote:@bonzai2: chiar is curios ce cai de crestere a bunului simt & respectului sugerezi ? xcum, educatia din scoala este in cadere libera (am inceput sa "producem" analfabeti functionali !!), cea de acasa lipseste pt ca parintii sunt plecati.....
Am modificat, cu scuzele de rigoare!ida01ro wrote: @SeKAh : rastalmacesti vorbele mele !
" =D> "SeKAh wrote:Ce vina am eu ca politia doarme? Toti speculam sistemul!
Eu nu ma iau de nimeni in trafic,dar daca cineva se ia de mine am sprayul paralizant (nu e gluma)SeKAh wrote:2. Daca esti moralist si te iei de mine in trafic, am bata de baseball si boxa pozitionate strategic la indemana! Va astept!(gluma)
Bravo mai! In sfarsit un moralist desavarsit printre noi!Bonzai2 wrote:Mai, eu nu am nimic personal cu tine.Stai linistit ca eu nu jignesc lumea,...
Asta e,unora le place sa traiasca corect,sa gandeasca corect, sa creada in respect si in bun simt si sa nu incerce sa fenteze sistemulSeKAh wrote:Bravo mai! In sfarsit un moralist desavarsit printre noi!
Cat e plina cu bere sa nu-ti faci griji!Bonzai2 wrote:...PS2:Daca ne vedem la bere sa nu arunci cu sticla dupa mine