PLATA INTEGRALA
cred ca te intreaba daca este specificat cursul pe factura ( pa factura mea pt avans scrie cursul pt euro , atunci era de la HVB)
cee'd 1.4 base, oil blue, proiectoare, cotiera, cheie 2 butoane
golf 4, benzina 1.4
www.instructiunissm.com
golf 4, benzina 1.4
www.instructiunissm.com
- Gerula
- taraboste
- Auto: KIA Ceed 1,4 GSL 2007
Aceasta e doar un castig virtual. Orice plata catre KiaRomania se face la cursul de vanzare Unicredit Tiriac pt. ca vanzatorul, adica KiaRomania cumpara valuta pt. plata la extern de la Unicredit care vinde si asta din cauza ca importatorul nu poate incasa si nu poate emite factura in euro.Madalina wrote:ca sa va bag si mai mult in ceata referitor la plata pe facturile mele scrie la cursul HVB din ziua platii (intre factura de avans si cea pt diferenta de bani diferenta de curs valutar a dus la un castig pt mine de aprox 6 mil)
probibil curs hvb= bnr +1.5%
Eu am vandut euro la cursul de cumparare al bancii de 3.12 si am platit factura la cursul lor de 3.21 adica am pierdut 1000 RoN
Mos Gerula
Cee'd 1.4 "Ltd Edition" Dakar
Cee'd 1.4 "Ltd Edition" Dakar
Undeva, de obicei in partea de jos, sunt trecute niste chestii printre care si modul de plata. De ex., la mine, pe factura cu care am platit rezervarea scrie ceva de genul "plata se face in lei la cursul din ziua platii, in contul HVB ..." (citat din memorie)
O sa ma uit cind ajung acasa sa vad exact ce scrie.
O sa ma uit cind ajung acasa sa vad exact ce scrie.
cee'd EX+ 1.6 DSL
Nu am afistat nici un curs .absolut nimic.eu nici acum nu stiu la ce curs este este calculata factura.am intrebat de zeci de ori care e cursul si nu mi-au zis. nu am platit personal factura. problema asta am vazut-o dupa.ca sa intelegeti mai bine. am factura finala suma 39.591pe 2 iulie. suma de plata 11853, 59. faceti calculul singuri.IN MOMENTUL DE FATA NU AM NICI MACAR O SERIE NOUA.
LX BEST 1.4 SO RED
-
- Auto:
primit factur? proforma in 31 iul cu restul de plata (10900) si achitata in data de 01 aug la cursul HVB din ziua platii (cursul spot de vanzare luat de pe pagina web HVB)
dacia alba 97 -00
tico alb 00 - 07 de însurat(okazie)
fabia alba 05 - 07
ceed 1.4 piston grey cu ceva optionale (seria din 09 07 07 luată de la MIT pe 30 08 07 in termen!!!
tico alb 00 - 07 de însurat(okazie)
fabia alba 05 - 07
ceed 1.4 piston grey cu ceva optionale (seria din 09 07 07 luată de la MIT pe 30 08 07 in termen!!!
-
- 3/E
- Auto:
Ca sa lamurim un pic treaba. Cursul HVB este acelasi cu cel Unicredit. Si din cate am inteles eu, este si acelasi cu BNR + 1.5%.
Singurul (din cate tin eu minte ca am vazut p'aici) care nu prea are legatura cu astea e cursul Banca Romaneasca
Iar plata trebuie sa se faca la cursul din ziua respectiva, indiferent ce zice dealer'ul
Singurul (din cate tin eu minte ca am vazut p'aici) care nu prea are legatura cu astea e cursul Banca Romaneasca
Iar plata trebuie sa se faca la cursul din ziua respectiva, indiferent ce zice dealer'ul
Ford - Fiesta - 1.4 tdci
Incasarile pers.jurid. pe teritoriul RO se face in RON, plata integrala a facturii se face prin retur avans (cu valoarea din factura de avans ) si facturarea valorii integrale (euro la curs BNR) din ziua facturarii totalului… ASA ESTE LEGAL !! Restul e SF. Merita abrasa atentia organelor de drept .
Kia cee'd 1,4 GSL Best - Abyss Blue superba
DJ >47k. km - 8 % _ 80% trafic de Bucuresti
Jurnal de bord
Un ingeras - si poze cu ea

DJ >47k. km - 8 % _ 80% trafic de Bucuresti
Jurnal de bord
Un ingeras - si poze cu ea
-
- 3/E
- Auto:
Eu am vrut sa platesc in euro si nu am putut.
A trebuit sa platesc in RON si din cauza asta am pierdut 1000RON la schimbul valutar.
Plata s-a facut in RON la cursul Banca Transilvania.
Dealer MIT Baneasa.
Normal ar fi sa primeasca si EURO, iar cursul pentru plata in RON sa fie cel BNR din ziua facturarii.
O sa ma interesez cat de legale sunt fazele cu cursul bancii XXX sau curs BNR + XX%.
Poate cei de la OPC pot face ceva?!
A trebuit sa platesc in RON si din cauza asta am pierdut 1000RON la schimbul valutar.
Plata s-a facut in RON la cursul Banca Transilvania.
Dealer MIT Baneasa.
Normal ar fi sa primeasca si EURO, iar cursul pentru plata in RON sa fie cel BNR din ziua facturarii.
O sa ma interesez cat de legale sunt fazele cu cursul bancii XXX sau curs BNR + XX%.
Poate cei de la OPC pot face ceva?!
Re:
Pana la urma se poate plati in euro, sau acesta e doar un caz izolat? Intreb pt. ca se apropie momentul sa fac si eu plata si, avand banii in euro, cu groaza ma gandesc ca pierd la faza cu schimbul valutar cam 300 de euro.gcristi wrote:Nu vreau sa va contrazic dar eu am platit suma in euro exact cat a iesit din configurare si in factura a fost trecut pretul in lei la nu stiu ce curs ca nu ma interesat.