Lista aşteptare maşina -2008-

Forum cu de toate despre Kia cee'd
Locked
dreaded
Auto:

Re: Comanda Septembrie

Post by dreaded »

Dupa cum se poate vedea in semnatura am primit seriile ... am dat acordul firmei de leasing sa faca plata finala de 90% ... sper ca au ajuns deja banii la ei ... in orice caz pe data de 6 mi s-a comunicat ca masina este pe trailer in drum spre romania ... teoretic intr-o sapt maxim ar trebui sa o vad ... abia astept ... btw daca a mea e pa trailer sunt sanse mari sa fie si ale voastre pe trailer sau in cel mai bun caz in Pitesti :D

PS: NU pleaca masina din pitesti daca nu s-a facut plata integrala ... aviz amatorilor :D
Cee'd City GSL 1.6 Piston Grey.... comanda 01.10.2008, SERII 06.11.2008 ETA 25.11.2008 Livrata 24.11.2008 ODO 24km

campbelfree
Auto:

Post by campbelfree »

evident in momentul in care ai comunicate seriile sau o instiintare de la dealer ai trei zile sau ceva de genul acesta sa platesti masina eu ma refeream la un moment anterior din lunga perioada de asteptare pe care eu am folosit-o sa platesc la un curs mai bun

asteptare usoara
Cee'd_sw 1.6 GSL MT CITY MACHINE SILVER
COMANDA 19.09.2008
LIVRATA 20.11.2008
ODO 107500

virusvex
Auto:

Post by virusvex »

@campbelfree
Gata, am vb cu ei . Masina creq a ajuns in vama sau cel putin e pe drum (asa mi s-a comunicat ) . Mi s-au comunicat si seriile .EI ma asteapta cu banii, dar eu mai stau oleaq sa scada unpicutz euro :))
Kia Pro Ceed 1.6 GSL CITY- Machine Gray , GL 28 REF , odo 65.500 km . Chestii adaugate/modificate : filtru panel K&n,inlocuit traseu gaze carter>admisie cu 2 mini filtre conice aftermarket de un capat si de altul , magnet MFS, bujii ngk iridium ix ,becuri H7, H1 ( NightGuide= s-au ars dupa juma de an urmeaza kit bixenon cu angeleye si leduri ) si W5W ( blue vision= s-a ars unul chiar inainte sa ma duc la ITP :)) ) , sticker "clubkia.ro" pe luneta si "coastra de est" pe usa sofer ( mai am ink vre-o 3 stikere pe usa la sofer) . Urmeaza METABOND in ulei si benzina, apoi CHIPTUNING la TCM TURBO ,aprox 200euro .
http://picasaweb.google.com/virusvex
sau http://picasaweb.google.com/virusvex6 ->>INTALNIRI CLUBKIA
Filmulet cu masina http://www.youtube.com/watch?v=oRyiiwNmEic

campbelfree
Auto:

Post by campbelfree »

Si eu am stat ieri toata ziua u telefoane pe capul lor luni sau marti am si eu masina
Cee'd_sw 1.6 GSL MT CITY MACHINE SILVER
COMANDA 19.09.2008
LIVRATA 20.11.2008
ODO 107500

Angelo
Auto:

Lista aÅŸteptare maÅŸina -2008-

Post by Angelo »

Salut!

Am comandat un pro_cee'd 1.4 City pe 22 octombrie de la KIA Baneasa si am primit de la dealer ca termen de livrare data de 25 decembrie. Pe 10 noiembrie am sunat sa-mi incerc norocul poate a aparut ceva, mi s-a zis ca mai mult ca sigur o voi avea pana la sfarsitul lui noiembrie ca s-au decalat livrarile... revin cu telefon pe 14 si... vesti proaste doar 1.6 daca vreau aceasi culoare si tot City. Pentru 1.4 trebuie sa astept lotul din decembrie.

Sunt cumva in dilema desi vreau varianta 1.4 din motive financiare, totusi poate sa-mi spuna cineva cu ce m-ar avantaja 1.6 la modul foarte concret?

Mai sunt si altii in situatia mea? Astept pareri !

Merci.
Pro Cee'd 1.6 GSL - City - So Red

frantic
Auto:

Re: Comanda Octombrie

Post by frantic »

Ai in plus fata de motorul de 1,4 inca 13 CP si un cuplu imbunatatit cu 17Nm, caracteristici care se vor reflecat intr-un comportament dinamic ceva mai bun.
Acum depinde de tine daca esti dispus sa dai cca. 600 euro in plus pt. acestea.
Pro_cee'd 1.4 GSL (Piston Grey): CJ-77-EGO
Galerie foto
Jurnal de bord

master
Auto:

Post by master »

Am luat-o si eu vineri.
Am deja 500 km :).
E super masina si chiar merita motorul.
Cee'd City, Machine Silver 2.0 DSL

Angelo
Auto:

Post by Angelo »

Parca nu as fi dispus sa dau mai multi bani si pe masina si pe taxa de mediu si inevitabil sa am un consum mai mare, doar pentru un pic de dinamica in plus. Din ce am citit pe forum nimeni nu se plange de motorul de 1.4 ca ar fi puturos, nu stiu cum se simte cu masina incarcata adica 4 oameni si multe bagaje. Poate ma lamureste cineva? Multam.
Pro Cee'd 1.6 GSL - City - So Red

SeKAh
Auto:

Post by SeKAh »

Motorul 1.6 este combinatia optima pentru ceed.
E bun si 1.4 la inceput, dar sigur o sa vrei mai mult peste 1-2 ani.
Sigur nu vei regreta ca ai ales 1.6.

Plus ca vine mai repede! :D

ida01ro
Carcotas Sef
Auto:

Post by ida01ro »

Angelo wrote:Parca nu as fi dispus sa dau mai multi bani si pe masina si pe taxa de mediu si inevitabil sa am un consum mai mare, doar pentru un pic de dinamica in plus. Din ce am citit pe forum nimeni nu se plange de motorul de 1.4 ca ar fi puturos, nu stiu cum se simte cu masina incarcata adica 4 oameni si multe bagaje. Poate ma lamureste cineva? Multam.
...depinde de ceea ce doresti de la masina! am mers full load si a fost OK!
SeKAh wrote:...E bun si 1.4 la inceput, dar sigur o sa vrei mai mult peste 1-2 ani. Sigur nu vei regreta ca ai ales 1.6.
..cu logica asta, sigur o sa vrei un 2.0 peste alti 1-2 ani !! :lol:
cassa white & rainbow blue ceed 1,4 ltd edition + ceva optionale. BC 02YDA; ODO> 23 K
Dorele, ne mai tii mult ma?

SeKAh
Auto:

Post by SeKAh »

Mai, daca ai merge cu alte masini mai puternice macar o data pe saptamana, ai intelege ce spun. Am condus vinerea trecuta una de 170 CP iar acum Ceed 1.4 mi se pare praf ca acceleratii. :)

PS: Ceed 1.4 in 5 usi cantareste la gol 1300kg. Daca facem plinul, punem 2 pasageri si ceva bagaje, rezulta 250kg. Oricat de bun e motorul de 1.4, acesta reprezinta totusi versiunea de baza iar cei care au proiectat masina stiu foarte bine de ce au montat motoare mai puternice pentru ea.

Razvan_G
sultan of swing
Auto: KIA Cee'd City 1.4 GSL

Post by Razvan_G »

:D Daca aplicam acest criteriu o sa conduci una de 250 de cai, un Cupra de la Leon de ex. si o sa constati cat ii de puturoasa si cea de 170. Acuma depinde pentru ce iti iei motorul. Si cat de tine buzunarul. Fiindca sunt convins ca esti "price-sensitive" din moment ce ai ales Kia. Motorul de 1.4 n-o sa te "lase la greu" in depasiri.
KIA Cee'd City 1.4 GSL, Oil Blue + senzori de parcare, scut motor

SeKAh
Auto:

Post by SeKAh »

Razvan_G wrote::D Daca aplicam acest criteriu o sa conduci una de 250 de cai, ...Si cat de tine buzunarul....
Daca iti permiti una de 250CP, de ce nu?
Asta i-am sugerat si lui Angelo: pentru niste 600EUR amarati sa nu regrete mai tarziu.

Mi-am spus si eu umila parere si ati sarit voi ca arsi! :D

Razvan_G
sultan of swing
Auto: KIA Cee'd City 1.4 GSL

Post by Razvan_G »

Angelo wrote:Sunt cumva in dilema desi vreau varianta 1.4 din motive financiare
:D Nu sare nimeni. Doar ca omul tine la bani, si cei 600 de euro pot face diferenta (plus costuri mai mari de intretinere). De altfel KIA Cee'd e un low cost. Daca imi permitea buzunarul probabil ca nici nu faceam parte din acest forum. :lol:
KIA Cee'd City 1.4 GSL, Oil Blue + senzori de parcare, scut motor

SeKAh
Auto:

Post by SeKAh »

Razvan_G; pai si io daca aveam 600EUR in plus faceam parte din forumul asta ! :D

Locked

Return to “Generalităţi”