Tavite portbagaj, presuri auto, covorase, bandouri

Forum rules
1. Contrareclama este interzisă (excepţie face situaţia în care se aduc argumente dovedite privind reaua voinţă şi/sau tentativa de fraudă din partea ofertantului!).
2. Offtopicul este interzis

Pentru orice detalii contactaţi Echipa Tehnică
bogdan-m
fan Stiinta
Auto:

Re: Vand tavite pentru portbagaj, bandouri, alte accesorii

Post by bogdan-m »

Am primit si eu pachetul ieri cu tavitele pentru Sharan si Punto si cu covorasele pentru Cee'd si Punto. Le-am "montat" pe toate si se potrivesc.

Multumesc Mircea!
Kia Cee'd 1,4 Best Abyss Blue Constanta

Ogy
Cel mai ghinionist!
Auto: Kia cee'd 1.4 base + opt.

Post by Ogy »

Poftim Mircea cateva poze -apesi pe 1/2 sau 1/4 ca sa mearga mai repede deschiderea lor
http://cspajura.idle.ro/kia/index.php?imgdir=bandouri

Rimi Timisoara
Auto:

Post by Rimi Timisoara »

Salut!

serdimi - Iti multumesc ca ai cumparat de la mine si iti stau la dispozitie si pe mai departe. Daca vor aparea alte bandouri pentru Pro Ceed, te voi anunta. De fapt, totul depinde de dealerii Kia din Vest. Daca aia vor cere niste bandouri mai destepte pentru Pro, sigur fabrica va "inventa" ceva. Sunt prea mic ca sa introduca un model nou doar pentru ca insist eu... :?

bogdan_m - Iti multumesc ca ai apelat din nou la mine si sper sa ne mai auzim.

Ogy - Maamaa! =D> Astea-s poze de catalog! Imi dai, te rog, copyright-ul? Pleeeease!
Chiar ca a iesit treaba faina! Iti multumesc inca o data!

Weekend placut tuturor!
Mircea
Daca nu sunt informatii confidentiale, va rog sa intrebati pe topic, nu PM!
www.rimimg.ro/autoshop 0720.699655 ; 0256/ 275273 ( L-V orele 8-18, S... uneori 9-14)

Ogy
Cel mai ghinionist!
Auto: Kia cee'd 1.4 base + opt.

Post by Ogy »

daca le poti lua de acolo te rog sa le folosesti, daca nu ti le trimit unde vrei...eram sigur ca o sa zici asta :)
-pe spate merge si un bandou mare dintr-o bucata ...pentru doritorii viitori ...dar schimba prea mult liniile masinii
Pentru montaj: ca nu scrie....:(
-aveti nevoie de o ruleta(se subantelege din desen), scotch de hartie (scrie creion cu varf moale sau carioca), un asistent (de asta scrie) si putin noroc
-spatele si partea dreapta le-am facut noaptea ca deh m-am apucat tarziu
-puncte de reper...liniile masinii si desenele cu care vin bandourile, daca luati si de colturi atunci incepeti cu o parte laterala pentru simetrie

ASCENT
Auto:

Post by ASCENT »

Tot respectul pt domnul Mircea, am primit si eu coletul azi..pt un ceed hb ...de cand am pus tavita in portbagaj a intrat de parca era de acolo :D. Jos palaria. comanda facuta luni seara, iar miercuri la pranz primita... ce mai poti spune? Bravo!
astept sa vad cum se muleaza si pe logan MCV :)
KIA Cee'd 1.4 GSL Best Cassa White
----------------------------------------
B 95 GKA
-----------

Rimi Timisoara
Auto:

Post by Rimi Timisoara »

Salut!

Ogy - Iti multumesc inca o data! Da, ideea cu scotch-ul de hartie realmente e desteapta! Sincer, nu se vede ca le-ai montat partial pe intuneric. Arata excelent!

ASCENT - Eu va multumesc ca ati cumparat de la mine si va stau la dispozitie si pe mai departe! Vis-a-vis de asezarea in masina, sa vedeti ce fain stau dupa cateva ore, cand se relaxeaza materialul... Au stat facute sul vreme de 24 de ore, plus daca a fost si un pic mai frig...

Multumesc,
Mircea
0720.699655, 0256/275273
www.rimimg.ro/autoshop 0720.699655 ; 0256/ 275273 ( L-V orele 8-18, S... uneori 9-14)

radu84
BACK IN BUSINESS
Auto:

Re: Tavite portbagaj, presuri auto, covorase, bandouri

Post by radu84 »

Mircea, vreau si eu 1 set de presuri pentru Cee'd HB. Ti'am dat un PM cu datele mele.
Kia Cee'd kompass blue 1,4 GSL - CT 22 BAU
Album foto
ODO : 22.500km+

sik81
sleepy beast
Auto:

Post by sik81 »

mircea pana la urma cu covorasele ai batut palma cu cei de la rigum? sau ai gasit tu alta sursa...

Rimi Timisoara
Auto:

Post by Rimi Timisoara »

Salut!

radu84 - Multumesc pentru comanda! Te voi suna un pic mai tarziu pentru cateva date de expeditie / facturare.

sik81 - Se pare ca vom aduce de la 3 fabrici deodata... #-o :lol: Spre deosebire de cei cu tavitele care acopera chiar toata gama de masini ce-ti trec prin minte, astia cu presuri, ca regula generala, au doar oferte "partiale". Asa ca luam de la Rigum, Petex si suntem in discutie si cu niste englezi care sa acopere lacunele inca existente.

Multumesc,
Mircea

radu84
BACK IN BUSINESS
Auto:

Post by radu84 »

Ieri am primit presurile, la o zi dupa confirmarea comenzii. Nota 10 pentru promptitudine.
Azi le'am montat si sunt super incantat de ele. Se potrivesc la FIX, ba chiar la presurile fata are gaura unde intra un tamburus, ca sa nu se miste. Materialul din care sunt facute este de calitate, au marginea inaltata sa nu curga lichidele de pe ele.

ImageImage ImageImage ImageImage ImageImage
Kia Cee'd kompass blue 1,4 GSL - CT 22 BAU
Album foto
ODO : 22.500km+

Rimi Timisoara
Auto:

Post by Rimi Timisoara »

Salut!

radu84 - Iti multumesc ca ai cumparat de la mine si, de asemenea, pentru mesaj si pentru poze. Iti stau la dispozitie si pe mai departe.

Multumesc,
Mircea

Rimi Timisoara
Auto:

Post by Rimi Timisoara »

Salut!

Am o rugaminte: daca nu sunt informatii private (numere de telefon, adrese sau altele asemenea), va rog respectuos, daca nu-i cu suparare adresati-mi intrebarile pe topic, nu pe PM.
Va multumesc!

calculatoru - Presuri pentru Ceed - sunt pe stoc: 115 ron + 15 ron un partial din transport.
Daca vei dori si tavita pentru portbagaj (147 ron), platesc eu integral costurile de curierat si ramburs.
Daca doresti, te rog suna-ma sau trimite-mi SMS sau PM cu datele de livrare si un numar de tel si imediat pleaca spre tine coletul. M-ai intrebat si despre durata de livrare: ~24 de ore din momentul in care pleaca de la noi.

Multumesc,
Mircea
0720.699655, 0256/275273

devilson
Auto:

Post by devilson »

Mircea, ms mult pt tavita. se potriveste f bine. am primit coletul a doua zi, exact cum era planificat.

Mai am o intrebare: presuri de iarna pt ceed ai? din alea tip tavita, cu marginile ridicate? ca ma gandesc ca vine iarna si presurile care le am eu in dotare sunt fara acea margine, de vara ca sa zic asa. si sigur o sa-mi curga zapada topita pe podeaua masinii.

Inca o data ms mult de promptitudine. Sunt f multumit de cum arata.
Logan 1.4 MPI rosu "ferrari"
Cee'd city 1,4 Mars Red.

Rimi Timisoara
Auto:

Post by Rimi Timisoara »

Salut!

devilson - Eu iti multumesc ca ai cumparat de la mine si ma bucur ca-ti place tavita!
Am covorase de cauciuc pentru ceed.
Marginile au 1 cm inaltime; cred ca este suficient, ca doar nu stai tu pana ai strat de 1 cm de apa sau de murdarie in ele... :P
Ai poze cu presurile montate in masina in postul de mai sus al lui Radu84.
Ai poze cu presurile de Ceed atasate mai jos si mai gasesti poze de detaliu si pe http://www.flickr.com/photos/25835939@N02
Multumesc,
Mircea
0720.699655, 0256/275273

adimot
Auto:

Post by adimot »

Salutare themircea, ai cumva de vanzare tavite pt. portbagaj pentru VW Touran, respectiv Logan MCV 5 locuri? Si un pret te rog. Mersi mult.
Cee'd 1.4 GSL Kompass Blue SM-28-MOT
ODO -->34.000
Image

Post Reply

Return to “Oferte speciale pentru membri”