Dap, 1/2 mea a filmat iar pt urmatoarea intilnire asteptam vesti de la @cristi26vis.kaserpele wrote: dar i-am vazut nr,multumesc lui arnold ca el cred ca a filmat,.............am inteles ca sarbatoarea de Craciun se apropie?????![]()
![]()
eu ma bag frate, preventiv frate ma duc astazi pana sus sa vad exact cum sta treaba legat de rezervare si deseara va dau un raspuns exactkaserpele wrote:E o idee foarte buna de craciun ,(cel putin io sunt de acord) sa o mai punem de o sarbatoare de vreo 2 zile!!!![]()
![]()
ce ziceti? mere?
![]()
cu gratare cu vinoase cu elea elea ce mai ,sarbatoare in toata regula! hai sa dam sfoara in tara! cine vrea,poftim cu postare de accept!si incepem demersurile!,e ce ziceti fratilor? o comitem??????
![]()
![]()
![]()
cristi26vis wrote:... ma tot gandesc la gratarele aleala vinu ala
of doamne [-o<
mai ales dupa" pusca si cureaua lata " ce neam petrecut odataTeddy wrote:Super pozele si filmuletele felicitari tuturor =D>cristi26vis wrote:... ma tot gandesc la gratarele aleala vinu ala
of doamne [-o<
parca merge mai bine vinul dupa un gratar
citeste si aici viewtopic.php?f=44&t=3347ducu wrote:Va multumesc baieti! A fost o petrecere si o intalnire pe cinste.