Lista asteptare masina -2007-

Forum cu de toate despre Kia cee'd
Post Reply
andrei0241
3/E
Auto:

Post by andrei0241 »

Pai da, dar noi nu putem lua legatura cu importatorul. Insa dealerii o pot face ... :D
Ford - Fiesta - 1.4 tdci

marryuss
Auto:

Post by marryuss »

sakoter wrote:odata ajunse in romania... la bucuresti si mai nou la pitesti sunt supuse unui proces de "pregatire de vanzare", care in acest moment merge foarte greu din cauza ca nu au oameni suficienti pentru asa ceva...
sunt mult mai multe masini decat au anticipat ei .
ei aici apare marea asa zisa brambureala...care este mai tare dintre dealeri reuseste sa le aiba mai repede ,daca nu... mai asteptam!!!!
iar aici cred ca cei din bucuresti sunt avantajati...hmmmmmm!!!!
sakoter, nu sunt cei din Bucuresti mai avantajati. Masinile pentru Bucuresti, poate se livreaza mai repede pentru ca sar peste o etapa, transportul. Pentru ca si cu transportatorii este o problema. Iar intre dealeri, nu se fac diferentiere.
Posesor de Citroen ZX 1.8i Furio (70 cai si restul pana la 101 ponei)

vlad2215
Auto:

Post by vlad2215 »

shtirlitz wrote:luci, si eu am dat comanda pe 6. mi-a zis ca la jumatatea lui august aflu seria si la sfarsitul lui augus inceputul lui septembrie masina. Ti-a zis tie ca vine mai repede?
Vorbit azi la Mit Motors....comanda 27iunie sa ma astept la serie undeva intre 15-20 august...acuma om trai si om vedea...
Cee'd 1.4. LX Best... SO RED...B-46-CER

andrei0241
3/E
Auto:

Post by andrei0241 »

Cum adik sar peste o etapa (transportul). Le teleporteaza de la Pitesti la Buc?
Ford - Fiesta - 1.4 tdci

adrian.tuhut
Auto:

Post by adrian.tuhut »

era valabila treaba cu saritul unei etape cand nu se aduceau masinile la pitesti si veneau toate direct in curtea mit motors unde li se facea PDI si de aici plecau la dealeri in tara.
acum nu mai e asa..
Kia Cee'd 1.6 CRDI Pewter Beige (GL 83 THT)
ODO: 137.111km
poze: https://picasaweb.google.com/1129296780 ... 44/KiaCeed

marryuss
Auto:

Post by marryuss »

e vorba de transportul de la Bucuresti la dealer.
Posesor de Citroen ZX 1.8i Furio (70 cai si restul pana la 101 ponei)

andrei0241
3/E
Auto:

Post by andrei0241 »

Pai ... sanchi ... e ca si cum ai zice sa se sare peste transportul de la CT la dealer :P
Masinile de la Pitesti cum ajung la Buc? Eu la asta ma refeream ...
Ford - Fiesta - 1.4 tdci

catalin2804
Auto:

Post by catalin2804 »

am fost la dealer azi. Mai aveam putin si il pocneam. Macar sa nu ma fi mintit astia cand am luat masina. Maxim 2 luni... :lol: . Si nu am fost atent pe contract atunci ca scria 60 zile lucratoare, crezand ca sunt doar cele 2 luni. Acuma parca nici nu mai astept masina, ci cele 60 de zile sa se temine sa ii ... in gura.

Daca nu vine pana joi poate sa tina masina la expozitie pt ca, cu noul job voi fi plecat, dar nu cu masina ci cu trenul.

sunt curios daca un german, francez ... pateste la fel.
M-as descarca putin verbal pe importator, dar nu ajuta cu nimica pt ca ii doare in cur. Daca nu i-ar fi durut erau de mult problemele rezolvate.
Cee'd 1.4 So Red Ltd. Edition

twiny
Auto:

Post by twiny »

pe contractul meu nu scrie data la care se face predarea masinii!! am vb cu dealer-ul din nou si a zis ca masina e plecata de la slovaci si saptamana asta ar trebui sa a o am sigur!! o alta problema apare la orizont: deoarece masina a fost luata in leasing am facut cerere de a-mi fi restituita suma pe care am achiatat-o cand am facut comanda! Am facut crerea de o saptamana si inca nici un raspuns..Din cate am inteles de la dealer cererea trebui semnata de nu stiu ce director si dupa depusa la conatabilitate iar dupa aceea cand au bani in casa sa-mi fie restituita suma...suma este peste 4000 ron si ma intreb daca pot face plati cash asa mari...
KIA Ceed 1,4 black pearl B-68-WXP

Arnold12
Auto:

Post by Arnold12 »

Se poate plati pina in 5000, asa scrie la lege.
Cee'd SW 2.0 CRDi 140CP~170CP 6MT TX pregatit sa frustreze...a different ONE
Kia Ceed SW 200Km/h - http://www.youtube.com/watch?v=tsQNcrqPImk
MAX 221km/h pe GPS/Autobahn Austria

buggyba
Concret
Auto:

Post by buggyba »

twiny, tu iti iei banii cash inapoi sau se scad din avans?
Black Beauty 1,4 Base cu ESP, cheie briceag, cotiera, scaune reglabile pe h si incalzite, PH 60 BGD

twiny
Auto:

Post by twiny »

cash....ca fac leasing!!

adrian.tuhut
Auto:

Post by adrian.tuhut »

eu nu am dat nici un avans/taxa de rezervare la dealer....am platit direct la bcr leasing avansul de 35%.....
Kia Cee'd 1.6 CRDI Pewter Beige (GL 83 THT)
ODO: 137.111km
poze: https://picasaweb.google.com/1129296780 ... 44/KiaCeed

adianghel
Auto:

Post by adianghel »

Eu nu prea am ce sa repeosez reprezentantului MIT care s-a ocupat de mine, poate doar unele lipsuri de informare privind niste date ferme. De ex. mi-a spus ca voi avea masina sapt asta dar ca nu-mi poate promite o zi cand se va intampla asta. Fata de varianta "maine o ai" si apoi stai vreo 4-5 zile maxim" asa mi se pare mai corect desi nu e ok in totalitate. Cand nu stii ceva recunoaste macar, du-te si intreaba pe cine stie si nu vorbi balarii - asta ar trebui sa scrie pe biroul fiecaruia din reprezentantii de vanzari.

Edited by andrei0241: Te cred si te inteleg ... dar nu pune acelasi mesaj de 4 ori!!!
Kia Cee'd B-01-PWS, Abyss Blue 1.4 Base+ceva dotari[/b][/color]

twiny
Auto:

Post by twiny »

eu m-am saturat sa astept cica saptamana asta chiar ar trebui sa o primesc...si saptamana trecuta trebuia sa o primesc...noroc cu ploaia ca luam un cort si ma puneam in fata la mit motors....
Inexplicabil cu dealer-ul Mit MOTORS, ca si companie vb aici, nu stiu pe unde umbla zecile de masini prin tara!! M-a gandesc ca daca ar disparea un tir cu masini ei nici nu ar afla!!

Post Reply

Return to “Generalităţi”