acelasi tip de ulei voi folosi si eu, deja este cumparatRZW wrote: Totul a costat 4.990.000. Am schimbat uleiul pe care l-am adus eu
dar spune-mi un lucru: 490 te-au taxat acolo sau in pretul asta intra si uleiul cumparat de tine?
acelasi tip de ulei voi folosi si eu, deja este cumparatRZW wrote: Totul a costat 4.990.000. Am schimbat uleiul pe care l-am adus eu
ma bucur ca imi confirmi impresia....da, de acord in ce priveste Rodav, numai ca nu am reusit sa ajung acolo ! Am vorbit mai demult la tel doar, cu seful de service care m-a ascultat pana la capat si mi-a spus ca problemele se rezolva f simplu cu o programare (ref la troncanit in volan si potentiometru)..adica o comportare absolut NORMALA.psystem wrote:....Eu chiar a fost multumit de serviciile oferite. M-au programat imediat(desi am schimbat si piesa minune, operatiune care a durat cam 3 ore). Seful de service mi-a lasat o impresie deosebita. Am sa ma mai duc de placere acolo. Cred ca aceasta este atitudinea care castiga clienti....
..si nu numai ! mergi la service-ul cu nume ce aduce a sampon din Tg Mures si ai vezi ca revizia 1 costa:psystem wrote: PS: ida01ro cred ca referea in general la Bacau si Iasi(din partea moldovei)
cred ca dupa politica fiecaruia!!iulian2007 wrote:eu sunt curios de un lucru:
@psystem a dat pe filtru polen-130
@alcatraz - 97
de unde fac firmele ce asigura service-ul aprovizionarea?
sau e vb de politica de preturi a fiecaruia?
si diferenta de 15 lei ce reprezinta?psystem wrote:Revizie 30.000 km la RODAV.
Pret 517 lei:
filtru ulei 30 lei
filtru aer 75 lei
filtru polen 130 lei
ulei Castril 5W30 48 lei/l
manopera 75lei