Stiri, noutati.
- Gerula
- taraboste
- Auto: KIA Ceed 1,4 GSL 2007
Stiri, noutati.
Azi am vazut pe la Arcul De Triumph un Cee'd Yellow Dakar inscriptionat pe laterale maaare de tot Cee'd si...ma gandesc ca o fi pt. lansarea aia cu public care se tot amana.
Mos Gerula
Cee'd 1.4 "Ltd Edition" Dakar
Re: Stiri, noutati.
Pai din ce am inteles eu, lansarea cu publicul a inceput de astazi. Exista o caravana in Bucuresti si una in Constanta.
http://ro.topspeed.com/masini/stiri-des ... 36704.html
Eu as fi curios sa aflu cand ajung in Galati. Daca merge vreo unul din voi pe la caravana poate intrebati si care vor fi zilele cand merg prin celelalte orase.
http://ro.topspeed.com/masini/stiri-des ... 36704.html
Eu as fi curios sa aflu cand ajung in Galati. Daca merge vreo unul din voi pe la caravana poate intrebati si care vor fi zilele cand merg prin celelalte orase.
Last edited by Sfinxul on 01 Jun 2007, 16:57, edited 2 times in total.
-
- 3/E
- Auto:
@cipt2001 ... esti tare 
Numai ca ala e programul pentru caravana din 2005
"Data: Tue, 05 Jul 2005 14:09:38 +0300
Text: KIA; Tudor Bratu
Foto: AMS "
E clar ca nu avea cum sa fie ala programul din moment ce in CT au fost deja, iar acolo scrie de 26-28 august .
PS: mie nu'mi merge netul pe extern acum si nu pot accesa motoarele de cautare. Incercati voi cu Caravana Kiampionilor sau doar Caravana Kia ... insa vedeti si despre ce an e vb

Numai ca ala e programul pentru caravana din 2005

"Data: Tue, 05 Jul 2005 14:09:38 +0300
Text: KIA; Tudor Bratu
Foto: AMS "
E clar ca nu avea cum sa fie ala programul din moment ce in CT au fost deja, iar acolo scrie de 26-28 august .
PS: mie nu'mi merge netul pe extern acum si nu pot accesa motoarele de cautare. Incercati voi cu Caravana Kiampionilor sau doar Caravana Kia ... insa vedeti si despre ce an e vb

- Gerula
- taraboste
- Auto: KIA Ceed 1,4 GSL 2007
Am fost la Herastrau. Deceptie. Caravana nu are nimic de a face cu vreo lansare Kia Ceed' poate doar drive testul pe care-l poti face.
Scopul principal este Legat de sponsorizarea Euro 2008 se impart mingi de tenis cu Kia sponsor Euro 2008.
@Vietnam: Erau si fetele alea de care pomeneai saptamana trecuta dar saracele numai sa nu le fi intrebat de ceva legat de domeniul auto sau cu se mananca masinile expuse.
Scopul principal este Legat de sponsorizarea Euro 2008 se impart mingi de tenis cu Kia sponsor Euro 2008.
@Vietnam: Erau si fetele alea de care pomeneai saptamana trecuta dar saracele numai sa nu le fi intrebat de ceva legat de domeniul auto sau cu se mananca masinile expuse.
Mos Gerula
- Vietnam
- Skywalker
- Auto: Sportage 2.0 DSL AT AWD HP

CEE'd 1.4 Base GSL LX MT Abyss Blue 2007-2014
Sportage 2.0 DSL AT AWD HP ( 184 CP) SAND TRACK 2014 -
Sportage 2.0 DSL AT AWD HP ( 184 CP) SAND TRACK 2014 -
Foloseste si tu un site dedicat pentru asa ceva. www.wikiupload.com de exemplu.