Lista asteptare masina -2007-

Forum cu de toate despre Kia cee'd
Post Reply
cristinel
Auto:

Post by cristinel »

adrian.tuhut wrote:eu sunt din gl.....da' acum stau in buc :wink:
maine ajung in gl.....
te asteptam pe la noi si apropo, felicitari, tu esti unul din fericitii posesori, la propriu. :)
poate o sa vad masinuta prin oras, k de! nu sunt prea multe pe la noi!
ceed 1.4 base(piston grey) + optionale

catalin2804
Auto:

Post by catalin2804 »

huh. am lipsit o saptamana si am multe de recuperat.

Tocmai intru in a 4-a saptamana de cand astept livrarea masinii. Joi am avut o discutie f aprinsa cu dealerul. Am un nou job in care voi fi plecat f mult pe teren. L-am bagat si l-am scos cum am putut si eu mai bine. I-am spus ca daca saptamana asta nu vine poate sa foloseasca masina la expozitie, ca peste o saptamana iar plec. Tot mai mult imi pare rau ca nu mi-am luat gp-ul. Urmatoarea masina nu va mai fi kia sigur.

Am mai vazut ceva interensant. Tipul cu masina de 120km. Asta e deja masina second. :). Sa patesc asta acuma la starea de nervi care mi-au provocat-o au belito.
Cee'd 1.4 So Red Ltd. Edition

luci
Auto:

Post by luci »

Mie mi-au spus de la cluj ca voi primii seria undeva pe la inceoutul lui septembrie ceea ce m-a enervat foarte tare pt ca asteptam seria pana prin 15 august.Problema e ca nu am un termen de livrare scris asa ca nu-mi ramane decat sa astept cu nervii la maxim
kiaceed 1,4base black pearl frumoasa foc

luci
Auto:

Post by luci »

Mister ce sa zic iti doresc sa primesti masina cat mai repede dar eu una nu mai cred nimic din ce zic cei de la kia.Am inteles ca acuma cu verificarea de la pitesti se poate sa dureze inca cateva zile in plus :!:

luci
Auto:

Post by luci »

Apachioara tu ai avut un termen de livrare scris de la cei din cluj?

apachioara
nicicum
Auto:

Post by apachioara »

@ luci: Nu, dar au estimat corect termenul... adica o sa vad.. in mai mi-au zis ca la inceputul lui august o sa am masina.. cel tarziu.. pana in 15 aug este inca inceputul lunii.. nu? :twisted:
oricum, ne depinde de dealerul local decat int-o mica masura daca iti vine mai repede sau nu masina.... asa poate sa=ti treaca un termen in care poate veni masina suficient de lung ca el sa nu fie depasit.
mare minune era daca venea sapt asta, ca am azi de facut un drum pe Dunare.. la Cazane.. asa o sa ma "distrez" cu Solenza.. noroc ca nu-i cald.. ca n-am AC pe ea. 8) .
cee'd 1.4gsl Ltd. Ed. Pewter Beige CJ-56-GUG
http://picasaweb.google.com/apachioara2/CeedU

marryuss
Auto:

Post by marryuss »

Mister wrote:.Apropo, pentru toti, sa stiti ca am platit numai in euro DIRECT LA DEALER toata suma.
Si pt ca dealerul a facut o oarecare facilitate clientului, dati cu pietre in el.
Sunt doua masini in curte la Bacau dar NU AU NUMERE. va chem sa o vedeti, si sa o lasati tot la noi in curte ca de... nu va puteti lua masina.
Si pentru asta tot dealerul este vinovat.
Pentru ca nu vin masinile la dealer in curte ca de... se duc la Pitesti... tot dealerul este vinovat.
Pentru ca toti vor masinile ieri tot dealerul este vinovat.
Eu ii inteleg pe toti care si-au comandat masini, ca le vor repede,dar nu se fac masinile in curte la Bacau, ci la Slovacia. SI PENTRU ASTA TOT DEALERUL ESTE VINOVAT.
Daca am suparat pe cineva imi cer scuze.
Semat
Marius Bivolaru
Consilier vanzari (sau vanzator, cum vreti)
ALTI MOTORS
Bacau, Milcov 3-5
Posesor de Citroen ZX 1.8i Furio (70 cai si restul pana la 101 ponei)

luci
Auto:

Post by luci »

Drum bun Apachioara si nu fi trist ,gandestete ca drumul urmator il faci cu kia

twiny
Auto:

Post by twiny »

eu zic domnule consilier ca mai bine ne dadeati cateva explicatii cu privire la datele de sosire ale masinilor....ma gandesc ca nu aveti decat o vina ca banii sunt in contul dumeavostra (zeci de mii de euro, nu maruntis) si poate fac si pui pana aduceti masinile...nu vreau sa va supar dar sunteti probabil singurii dealeri care au luat bani inainte pe un produs care nu stiti cand o sa-l livrati....si pana la urma si plasmele se produc in china dar le primesti cand dai banu....
Cu consilieri de calitate faci treaba buna....cu altii nu!!!
Nici consilierul cu care am facut eu contractul nu stie sigur cand vine masina dar totusi nu are tonul pe care il aveti dumneavostra(pe bani nostri ai clientilor) si are si niste explicatii plauzibile!!

Sper ca nu am suparat ope nimeni!!
KIA Ceed 1,4 black pearl B-68-WXP

luci
Auto:

Post by luci »

Sunt perfect de acord cu tine Twiny dar se pare ca majoritatea dealerilor habar nu au de zicala"clientul nostru, stapanul nostru'.Au un stil de a comunica cu clientii de parca ar trebui sa ne fie jena ca punem intrebari pe banii nostrii

bobu05
Auto: BZ-21-NBA

Post by bobu05 »

Domnule vanzator, a mai fost unul ca tine pe-aici si a dat rau cu bata in balta. Vad ca nu duce lipsa Kia de experti in ale vanzarilor. Nu ma mira ca e harababura asta peste tot. Cred ca anuntul la angajare suna cam asa: "Cautam persoane pentru angajare cu minte ingusta, care uita repede, care asteapta sa fie sunati de 100 de ori de catre un client pana rezolva o problema si care nu i-a angajat nimeni sau au fost dati afara de la concurenta."
BZ-21-NBA, Sportage 1.6 TGDI 7DCT Gt-line black pearl sosit 07.11.2017, 50000 km
Bz-07-NBA, Xceed 1.5 TGDI 7DCT Style plus MY21, 25000 km

luci
Auto:

Post by luci »

Bravo Bobu05 :)

twiny
Auto:

Post by twiny »

eu zic ca ar trebui facut un print screen cu traducere in engleza si trimis la KIA la firma mama sa-si dea seama ca niste clienti de buna credinta care au platit o masina cu care poate nu au facut nici test drive si au parte de asa tratament!! Inca nu sunt dezamagit de alegerea facuta dar acum stiu de ce stau asa bine in topul vanzarilor si probabil ar trebui sa fie platiti la cate masini vand!!
De asemenea ar trebui trimisa si la sefu acestui vanzator( ca sa fii consilier trebui cap si coada) sa vada ce fel de a vorbi are vanzatorul pe un forum care a stat la baza documentarii actualilor posesori de kia, culmea in asteptare! Poate ar trebui amintita aici, sa citeasca si vanzatorul de mai sus, fluctuatia euro in aceasta perioada si cati bani se puteau face din cei care i-au incasat ei!!
KIA Ceed 1,4 black pearl B-68-WXP

andrei0241
3/E
Auto:

Post by andrei0241 »

Pana la un anumit punct sunt de acord cu marryuss. Adik eu inteleg ca nu e vina lor pentru intarzieri, ci a importatorului. Insa asta nu le da dreptul sa ne sara noua in cap, ca noi nici atat nu avem nici o vina ca am platit masinile de 2-3 saptamani (iar unii chiar de la inceput), dar inca mergem cu masinile vechi sau ne sunt date peste cap planurile de concedii & stuff. Ei, ca intermediari, ar trebui sa incerce sa ne lamureasca cat mai bine. Nu cred ca majoritatea dintre noi suntem asa batuti in cap incat nu am intelege anumite probleme, daca ne'ar fi spuse sincer. Insa cand incepi sa duci cu vorba, azi sa zici ceva, maine altceva, uite seria, nu e seria, stai ca e a altuia asta de fapt, hai platiti ca maine vine masina. ba de fapt, masina e in tara, da nu vine decat in vreo 2 saptamani ... evident ca devenim si noi nervosi si dam vina pe cine stim.

Cum am mai zis'o si pana acum ... pacat de masina. Si sper ca la service sa nu am parte de neplaceri ca pana acum ...
Ford - Fiesta - 1.4 tdci

ida01ro
Carcotas Sef
Auto:

Post by ida01ro »

hm!...Marryuss ai intrat in groapa cu lei !! felicitari pt curaj...este si asta ceva! adevarul este ca trebuie sa ai nervi teribil de tari ca sa rezisti unui dialog cu kia representatives! de acord cu andrei 0241 ca in situatiile astea de rahat numai sinceritatea te poate salva (eventual)! bafta... Cap_PDT_01_10 clientii kia ceed (cei care asteapta!) sunt foarte ...excitati, PDT_Armataz_53 asta ca sa folosesc un eufemism !
cassa white & rainbow blue ceed 1,4 ltd edition + ceva optionale. BC 02YDA; ODO> 23 K
Dorele, ne mai tii mult ma?

Post Reply

Return to “Generalităţi”