Pret revizii....
Re: Pret revizii....
filtru aer - 90 ron
filtru polen - 130 ron
Probabil ca nu a schimbat cele 2 filtre.
filtru polen - 130 ron
Cee'd SW 2.0 CRDi 140CP~170CP 6MT TX pregatit sa frustreze...a different ONE
Kia Ceed SW 200Km/h - http://www.youtube.com/watch?v=tsQNcrqPImk
MAX 221km/h pe GPS/Autobahn Austria
Salut! Am facut prima revizie (la an) pe 16 10 2008 la ENA (Seat). Sunt multumit de ei! Totul a costat 4.990.000. Am schimbat uleiul pe care l-am adus eu(Mobil 1 ESP Formula full sintetic 5w30), filtrul de ulei si filtrul de polen.Au spus ca puteam veni cu oricare din produse. La sfarsit cand masina era ridicata pe elevator s-au uitat pe sub ea,au mai verificat unele suruburi pe la roti ....si gata. Va urez succes si voua! 

KIA CEE'D, 1.4 LX BEST, PISTON GREY, GL-26-RZW
Masina cu NR.10 in MAREA COLOANA de la BRASOV !
Masina cu NR.10 in MAREA COLOANA de la BRASOV !
cred ca 5w - 30wscubli wrote:Nu stii cumva daca a fost Mobil 1 Semi-sintetic sau full sintetic ?:)marinero wrote:Ulei Mobil 1 - 190ron
"Black Thunder cu R U G I N A" ODO--> 76000km
CEE'D 1.4 GSL Lx MT BEST 'Black Pearl' SM 89 LVN
da o sa ma uit pe bidon daca te intereseazamarinero wrote:cred ca 5w - 30wscubli wrote:Nu stii cumva daca a fost Mobil 1 Semi-sintetic sau full sintetic ?:)marinero wrote:Ulei Mobil 1 - 190ron
nu stiu da am primit in cutiile originale filtrele vechi inclusiv cutie goala de la filtru de ulei ca ala era plin de ulei deci nu avea rost sa-l puna si pe ala in cutie sau sa mi-l dea .Arnold12 wrote:filtru aer - 90 ron
filtru polen - 130 ron
- scubli
- "ambiguus"
- Auto:
@marinero: Chiar te rog sa te uiti, sunt foarte curios ce adaos au fata de magazin 
Multumesc anticipat.

Multumesc anticipat.
@marinero - raspunsul meu era pt @voxdaon, scuze pt incurcaturamarinero wrote:nu stiu da am primit in cutiile originale filtrele vechi inclusiv cutie goala de la filtru de ulei ca ala era plin de ulei deci nu avea rost sa-l puna si pe ala in cutie sau sa mi-l dea .Arnold12 wrote:filtru aer - 90 ron
filtru polen - 130 ron
Cee'd SW 2.0 CRDi 140CP~170CP 6MT TX pregatit sa frustreze...a different ONE
Poi cred ca si tu poti face diferenta ti-am dat pretul cu tva asa ca fa tu diferenta .scubli wrote:@marinero: Chiar te rog sa te uiti, sunt foarte curios ce adaos au fata de magazin
Multumesc anticipat.
-
- Auto:
salutare,
astazi ma duc sa fac revizia de 30.000 km la Kia Aviatorilor...o sa revin cu info + preturi ( inclusiv despre faimoasele placute)
by
astazi ma duc sa fac revizia de 30.000 km la Kia Aviatorilor...o sa revin cu info + preturi ( inclusiv despre faimoasele placute)
by
Kia Cee'd 1.4 Best Mars Red B-70-AHY comanda 20.08.07.......spre 95.000 km
-
- Auto:
sal'tare...revin cu info despre rev. de 30k....pretul a fost de 670 ron
dar au bagat ulei CASTROL edge 5w30 full sintetic (cica nu mai lucreaza cu ARAL) .in rest absolut ce s-a facut la rev de 15km s-a realizat si la 30km (shimabat filtre polen ,aer,ulei, verif partea electrica, bielete, amortizoare placute fr = ok)
am intrebat de placute cat mai tin: cel putin pana la 45 km .Cica putem veni cu placutele noastre si la ei platim doar manopera ( pret placute KIA 400 ron fata 200 ron spate
)
ATENTIE MARE!pe devizul de plata vor trece 2 ore mecanica si 40 min electrica!!!ceea ce nu mi s-a parut tocmai corect pt ca ei au terminat in 45 min toata operatiunea ...
sper ca am fost destul de klar....numai bine

dar au bagat ulei CASTROL edge 5w30 full sintetic (cica nu mai lucreaza cu ARAL) .in rest absolut ce s-a facut la rev de 15km s-a realizat si la 30km (shimabat filtre polen ,aer,ulei, verif partea electrica, bielete, amortizoare placute fr = ok)
am intrebat de placute cat mai tin: cel putin pana la 45 km .Cica putem veni cu placutele noastre si la ei platim doar manopera ( pret placute KIA 400 ron fata 200 ron spate

ATENTIE MARE!pe devizul de plata vor trece 2 ore mecanica si 40 min electrica!!!ceea ce nu mi s-a parut tocmai corect pt ca ei au terminat in 45 min toata operatiunea ...
- scubli
- "ambiguus"
- Auto:
@calculatoru: E putin aiurea cu taxarea pe orele de munca, dar intr-un fel e si corect.
Daca iti lucreaza jumate de ora un mecanic, te taxeaza cu 30min dar daca lucreaza jumate de ora 4 mecanici pe masina ta te taxeaza cu 2 ore. Plus electrician... cam acolo se ajunge cu "timpul" de lucru.
Daca iti lucreaza jumate de ora un mecanic, te taxeaza cu 30min dar daca lucreaza jumate de ora 4 mecanici pe masina ta te taxeaza cu 2 ore. Plus electrician... cam acolo se ajunge cu "timpul" de lucru.
@scubli: La modul teoretic nu-i deloc aiurea cu taxarea pe ore. Producatorul scoate o grila cu timpul necesar pentru fiecare operatie si astfel nu conteaza cîţi lucrează, sau cît de rapid sau cît de stîngaci e un mecanic. Daca un service respecta sau nu protocolul elaborat de producator e alta poveste ...
cee'd EX+ 1.6 DSL
Unde anume ai facut revizia? MIT sau IMG?calculatoru wrote:sal'tare...revin cu info despre rev. de 30k....pretul a fost de 670 ron![]()
![]()
am intrebat de placute cat mai tin: cel putin pana la 45 km .Cica putem veni cu placutele noastre si la ei platim doar manopera ( pret placute KIA 400 ron fata 200 ron spate![]()
![]()
)
Bafta
KIA Cee'd 1,4 GLS, 07/07/07, Mars Red, Base + Cateva optionale ODO: 121.000+ Km///album\\\///JB\\\
DACIA Logan 1,4 MPI+GPL, 01/06/10, Bej Laureate ODO: 76.000+ Km
DACIA Duster 1,5 dCi 4X4, 11/12/13, Laureate, Gris Comete ODO: 0.050+ Km
DACIA Logan 1,4 MPI+GPL, 01/06/10, Bej Laureate ODO: 76.000+ Km
DACIA Duster 1,5 dCi 4X4, 11/12/13, Laureate, Gris Comete ODO: 0.050+ Km
-
- Auto:
@ psystem :la MIT...inca odata ma conving ca lasa de dorit serv lor
....

Ieri am facut si eu revizia de 1 anisor, ca mai aveam putin pana la 15000 (deocamdata 13900). Operatiunea s-a desfasurat la IMG, a decurs relativ repede si m-a costat putin peste 500 lei.
Ca de fiecare data sunt multumit de baietii de la IMG. Mai multe detalii nu am ce sa spun, nici devizul nu il am la mine, dar in afara de antigel, care nu cred ca trebuia completat fiind cam 1 cm sub maxim, nu am comentarii.
Bafta!
Ca de fiecare data sunt multumit de baietii de la IMG. Mai multe detalii nu am ce sa spun, nici devizul nu il am la mine, dar in afara de antigel, care nu cred ca trebuia completat fiind cam 1 cm sub maxim, nu am comentarii.
Bafta!