eu am facut cu prima solutie si unde erau mai rezistente mai dadeam si cu unghea (dar atentie usor sa nu faci altceva).
Ca sfat: pe viitor nu mai merge noaptea cu viteza sau cu luminile aprinse

ideal cu o casca cu lanterna lipta de frunte stil miner asa si cu capul pe geam...Ogy wrote:Incerci ori cu solutie de spalat geamuri Clin si o laveta ori mergi intr-un magazin (in Carrefour are sigur) si iei solutie pentru insecte.(e sub forma de spray)...cu solutia de insecte nu am incercat.
eu am facut cu prima solutie si unde erau mai rezistente mai dadeam si cu unghea (dar atentie usor sa nu faci altceva).
Ca sfat: pe viitor nu mai merge noaptea cu viteza sau cu luminile aprinse
gabz wrote:eu folosesc "pulinomoscerini" de la mafra. teoretic este facuta pt a curata geamul de insecte. practic, este buna pt orice. am curata fara efort si musculitele uscate de pe bara, si farurile le spal cu asa ceva. iar gainatul...il face praf in 20 secunde. dau cu solutia, las cateva secunde apoi cu un servetel umed se curata imediat, fara sa frec.
Iti pot da eu niste detalii:marceli wrote:@alcatraz: n-am habar cum se face si ce costuri implica. Poti sa-mi dai cateva detalii ? Multumesc.