KIT DE TUNING XR
- mr_wizard
- vrajitorul
- Auto: pro_cee'd 1.6 T-Jet
Re: KIT DE TUNING XR
A iesit de 10+. Arata super! Numai bine!
- scubli
- "ambiguus"
- Auto:
OKadimot wrote:@ scubli O.K. te astep sa ne intalnim. Vezi ca intre timp s-au montat in jud. SM radare fixe la Doba, Paulean si 2 in Ciuperceni.

Chiar daca e putin offtopic, multumesc mult de informatii

- Ogy
- Cel mai ghinionist!
- Auto: Kia cee'd 1.4 base + opt.
Intrebat ieri la service IMG de grila XR ....vine in continuare cu xr-ul pe grila, care a scos-o ca vine fara?
Intrebat de spoiler de pe pro cee'd daca merge montat pe cee'd ...nu merge!
Mai am de vorbit cu un electrician de meniurile secrete ale cb-ului ...cand merg cu masina in service.
Doar pentru cei interesati este acest mesaj.
Intrebat de spoiler de pe pro cee'd daca merge montat pe cee'd ...nu merge!
Mai am de vorbit cu un electrician de meniurile secrete ale cb-ului ...cand merg cu masina in service.
Doar pentru cei interesati este acest mesaj.
eu am scos-o ca vine fara XR; suna te rog la mit cere la piese kia si ai sa vezi ca acest raspuns il vei primi; eu am fost la mit sa imi comand maciulia de la schimbator cromata si cineva se interesa de grila si i-a spus ca vine fara XR; chiar faceam misto ca in cazul asta ar trebui sa o ieftineasca...
interesat de partea electrica
interesat de partea electrica

sau varianta cu bara fata de pro cee'd

kitul tuning xr costa exact cat s-a spercificat si intr-un post anterior (1800euro cu tot cu TVA plus cost de montaj aprox 500euro).
ca o concluzie: daca vrei sa faci ceva frumos si de bun gust eu zic, ca isi merita banii.
Bravoooo Stefan47
)))) E greeeeuuuuu cu kiaaa baaahhhh hahahahahaa pac pac !!:))) acum serios e un pic cam scump!cand mi-a venit mashina am intrebat shi eu de un kit XR!era sa cad sub birou.1200 de euro!!NU MULTZUMESC!!!

-
- Auto:
arata foarte bine cee'd-ul pro-dificat. dar tot spatele de la pro face toti banii 

1.6 crdi hp
pro_cee'd kompass blue classic
nr 19 in coloana
pro_cee'd kompass blue classic
nr 19 in coloana
- scubli
- "ambiguus"
- Auto:
Aici iti dau dreptatep3tr351 wrote:arata foarte bine cee'd-ul pro-dificat. dar tot spatele de la pro face toti banii

De unde pot sa cumpar jantele negre din poza? Heeeelp!!! [-o<tgvradu wrote:![]()
- Ogy
- Cel mai ghinionist!
- Auto: Kia cee'd 1.4 base + opt.
superb, deci pana la urma spoilerul de pro-cee'd se potriveste pe cee'd.
nu dati banii pe prostii luati papitza la copii
de preferat carera 100 sa creasca mari si vanjosi

de preferat carera 100 sa creasca mari si vanjosi

Va rog, nu va inghesuiti cu atatea raspunsuri!SeKAh wrote:De unde pot sa cumpar jantele negre din poza? [-o<

Dupa sapaturi, tot eu: jantele sunt marca Team Dynamics, seria PRO RACE BLACK si se pot vedea la: http://www.tuningshop.ro/content/view/39/15/
Pretul m-a calmat instantaneu: in jurul a 300EUR bucata pe 17'' sau 1200EUR toate

am gasit eu jenti pt Pro Ceed p 17 la 2400 de lei dar gasesti si mai ieftine...de la wolfrace tot cu negru...meserie...cel putin mie mi-au placut si ca bani si ca aspect.Cele mai tari jante pe care le-am vazut sunt de la Eta Beta...daca esti curios te poti uita...la Jofitel sa vezi acolo meserie..
P.S. daca vrei jante cauta wolfrace am inteles k e material bun si nu sunt scumpe de loc ( cam la 700 DE LEI ) iti iei jante smeeeekereeeee poti sa incerci pe www.ejante.ro ( e posibil sa nu fi scris situ corect ) k au multe modele si preturi bune.Bafta , drum bun si daca iti iei jante p 17 dami si mie un semnal cu ce iti iei k si eu planuiesc o astfel de achizitie.
P.S. daca vrei jante cauta wolfrace am inteles k e material bun si nu sunt scumpe de loc ( cam la 700 DE LEI ) iti iei jante smeeeekereeeee poti sa incerci pe www.ejante.ro ( e posibil sa nu fi scris situ corect ) k au multe modele si preturi bune.Bafta , drum bun si daca iti iei jante p 17 dami si mie un semnal cu ce iti iei k si eu planuiesc o astfel de achizitie.
Kia Pro Ceed, 1.4 Best, Cassa White.
@aimbot; multumesc de ajutor!
Ai dreptate, jantele negre sunt meserie, din punctul nostru de vedere.
Ai dreptate, jantele negre sunt meserie, din punctul nostru de vedere.