Antena furata -de unde cumpar alta?
Antena radio furata
Nu stiu daca am postat la sectiunea care trebuie..sunt nou pe forum...dar am si eu o intrebare...de unde pot sa cumpar o antena radio ptr Kia Cee'd..(in afara de representanta ca e cam scumpa acolo (250 RON))..ptr ca a mea a fost furata(in afara de sugestiile sa iau si eu de la vecini.
))..multumesc si sa aveti numai bucurii cu sidulica.

Re: Antena radio furata
Din cate am inteles filetul antenei este unul standard si ar fi compatibil cu cel de pe alte masini. Incearca la magazinele specializate sa gasesti ceva asemanator.
Kia Cee'd 1.4 LX Best, Kompass Blue ODO: 135.000km+
Assumption is the mother of all fuckups
Assumption is the mother of all fuckups
ok..multumesc de sfat..am sa ma apuc sa caut
@cmg_george
Poate include montarea
Poate include montarea

Cee'd 1.4 GSL MT SW BEST Pewter Beige | Jurnal de bord
mai inatai stergatoare, acum antene, urmeaza oglinzile si rotile cu tot cu capace. si a luat cineva antifurt la roti?
cee'd 1.6 crdi pewter beige
Hyundai I30 Facelift 1.6 GSL - ex
Ceed 1.4 TGDI
Hyundai I30 Facelift 1.6 GSL - ex
Ceed 1.4 TGDI
- Ogy
- Cel mai ghinionist!
- Auto: Kia cee'd 1.4 base + opt.
Razica din prima saptamana mi-am luat antifurturi -prevesteam 
-dar exista topic pe tema asta

-dar exista topic pe tema asta
bine ai venit pe forum!cipb wrote:Nu stiu daca am postat la sectiunea care trebuie..sunt nou pe forum...dar am si eu o intrebare...de unde pot sa cumpar o antena radio ptr Kia Cee'd...
nu dispera, am avut si eu aceeasi problema, imediat ce am luat masina

PS: nu stiu de ce dar si acum am un pitic care imi spune ca mi-am cumparat propria antena inapoi, deh..

cassa white & rainbow blue ceed 1,4 ltd edition + ceva optionale. BC 02YDA; ODO> 23 K
Dorele, ne mai tii mult ma?
Dorele, ne mai tii mult ma?
De aia imi desurubez eu antena seara si o bag in masina
Ca un sistem antifurt pentru antene radio cu lacat inca nu am vazut

Ca un sistem antifurt pentru antene radio cu lacat inca nu am vazut

Kia Pro_Cee'd 1.4 Best Machine Silver - BC 21 AGC
am auzit o solutie extrema: sa lipesti cu superglue / moment etc antena, adica filetul, si insurubata strans imediat dupa aplicarea lipiciului. Avand bratul fortei scurt (adica pentru defiletare tinand chiar de masca filetului, si nu prin intermediul unei chei) este imposibil sa o mai scoti.
KIA Cee`d 1.4 GSL BEST - Kompass Blue. B - 04 - YEH (Oh Yeah!). || 20.000 km
---- [LINK - jurnal de bord]
---- [LINK - jurnal de bord]
- scubli
- "ambiguus"
- Auto:
@shpid3r: Interesanta idee 
Dar poti risca sa pui prea mult adeziv si sa-ti pierzi proprietatile antenei, totusi capatul antenei unde este filetul este contactul ei cu baza, iar adezivele sunt materiale dielectrice destul de serioase.

Dar poti risca sa pui prea mult adeziv si sa-ti pierzi proprietatile antenei, totusi capatul antenei unde este filetul este contactul ei cu baza, iar adezivele sunt materiale dielectrice destul de serioase.
Filetul este universal, iar la un magazin de accesorii auto gasesti la un pret rezonabil. In CT am gasit cu 10lei.
Multumesc tuturor..am fost in Carrefour si am gasit o antena universala la 10 lei super micuta..si frumoasa...are 15 - 20 cm cred.
)...seara cred ca am sa o desurubez..si o bag in buzunar..fiind asa micuta..

O lipesti cu orice! Dar ce faci daca idiotul ti-o rupe?Personal sunt patit...cred ca nu a putut sa o desurubeze si ce a zis...am probat mai multe tipuri de antene si NU SE POTRIVESC!Incercat de Matiz, Golf,Skoda...nu merge.Filetul e mai mic, sau are o masura ciudata.Un mecanic si-a dat cu presupusul ca ar fi 9, adica nici 8 nici 10...cit e universal.
kia ceed sw 1.6 crdi hp + optionale,Pewter Beige.Merge!
http://picasaweb.google.com/ghe2ghe2000/Dolly
B-80-ABW
http://picasaweb.google.com/ghe2ghe2000/Dolly
B-80-ABW
Antena furata -de unde cumpar alta?
salut ,
felicitari pentru intalnirea de la brasov , am vazut in poze ca a iesit bine ...
in alta ordine .. am si eu o problema
azi dimineata am constatat ca mi-a disparut antena masinii ... aveti idee unde pot gasi una?
am sunat la KIA , Mit Motors Baneasa si ... costa 30E fara TVA si NU e pe stoc ... totusi e doar o antenuta ....
nu mi-au furat toata antena adica suportul ci doare partea superioara , spicul mai exact , doar partea care se infileteaza
mersi
felicitari pentru intalnirea de la brasov , am vazut in poze ca a iesit bine ...
in alta ordine .. am si eu o problema
azi dimineata am constatat ca mi-a disparut antena masinii ... aveti idee unde pot gasi una?
am sunat la KIA , Mit Motors Baneasa si ... costa 30E fara TVA si NU e pe stoc ... totusi e doar o antenuta ....
nu mi-au furat toata antena adica suportul ci doare partea superioara , spicul mai exact , doar partea care se infileteaza
mersi
KIA Cee'd 1.4 BEST Machine Silver
Album Foto : http://picasaweb.google.com/andreibalas ... neSilver02
Jurnal de bord : viewtopic.php?t=2129
Album Foto : http://picasaweb.google.com/andreibalas ... neSilver02
Jurnal de bord : viewtopic.php?t=2129
-
- Auto:
Re: antena furata
Eu am mers luni la IMG cu masina pentru reparatii. Am fost surprins sa aflu ca aveau toate presele pe stoc. Incearca si la ei. gasesti nr de telefon pe forum.
membru al clubului SpiteColorate.ro