[INFO] Versiunea CITY (din octombrie 2008)

Forum cu de toate despre Kia cee'd
Post Reply
eugenflorinmanea
Auto: Saab 9-5 Aero

Re: O NOUA VERSIUNE DE CEED CITY!!!! DIN OCTOMBRIE CEL TARZIU !!

Post by eugenflorinmanea »

Nu mai inteleg nimic.. Unii sustin ca manerele sunt in culoarea caroseriei, ca fascia centrala e argintie... geamuri fumurii pe spate..
Totusi, in descrierea de pe www.kia.ro scrie ca manerele sunt negre, la fel si fascia. Si nu scrie nicaieri de geamuri fumurii.

Si eu tot Proceed City am comandat si pe contract nu scrie nimic de dotari, doar varianta City.
Voi de unde aveti aceste informatii cu manere, fascia, etc??
Cred ca pana la urma se vor elucida toate misterele in momentul cand va veni primul City... (of..mai am o luna si jumatate de asteptat... :( )
SAAB 9-5

Claw
C.R.E.A.M.
Auto:

Post by Claw »

mie mi-a spus si dealerul si scrie si pe site :
http://www.kia-bucuresti.ro/index.php?D ... del_id=328

Geam usa spate si luneta cu tenta.

eugenflorinmanea
Auto: Saab 9-5 Aero

Post by eugenflorinmanea »

Asta nu inseamna ca are geamuri fumurii.

Daca te uiti, la toate variantele scrie aceasta optiune.
Deci...sa inteleg ca geamurile fumurii au cazut...
SAAB 9-5

floring
Auto:

Post by floring »

salut,

si eu am comandat in septembrie un pro ceed city 1.6 gsl black pearl(livrare 25 noiembrie)
referitor la dotarile standard am auzit atatea pareri si varinate incat nu mai stiu ce sa cred :? .
intr-adevar, cum a spus si eugenflorinmanea, in contract nu scrie nimic de dotari, si din cauza asta l-am rugat pe dealer sa-mi semneze si stampileze hartiile cu dotarile masinii, hartii pe care le puteti vedea scanate accesand linkurile de mai jos.
http://farm4.static.flickr.com/3272/292 ... 70b2_b.jpg
http://farm4.static.flickr.com/3172/292 ... f80b_b.jpg
dealer-ul mi-a spus clar, masina are geamuri fumurii, cheie pliabila in 3 butoane, oglinzi si manere exterioare in culoarea masinii, comenzi audio pe volan, maner schimbator de viteza, buton frana de mana - cromate, facia centrala cromata etc.

daca aflati ca a venit vreun City in Romania si aveti ocazia sa-l vedeti da-ti si voi va rog un semnal, poate ne lamurim o data pt totdeauna.

s-auzim de bine,

Viitor posesor ProCeed 1.6 GSL City Black Pearl
Pro_Ceed 1.6 GSL City Black Pearl

AURELIAN DELIU
Auto:

Post by AURELIAN DELIU »

Salut, ma numesc Relu si astept si eu un City Ceed SW de 1,6L diesel. Din cele citite pe forum am inteles ca am facut o alegere buna. Referitor la dotari, sunt acelea pe care le-a prezentat @floring.
Din discutiile cu dealer-ul, am inteles ca nimeni din Bucuresti nu a montat pana acum pe ceed SW carlig de tractare. Eu am cerut sa-mi monteze unul din fabrica, dar versiunea City nu putea fi configurata asa ca va fi montat aici la service.Pretul este de 1600lei cu totul(carligul lor si manopera). Cunoaste cineva alte variante la alte preturi mai mici?

Multumesc

reludeliu@yahoo.com
Bucuresti 0728899313 0788780671
Ced City SW 1,6L ALB
Kia Ceed SW 1.6 DSL + rulota Beyerland
reludeliu@yahoo.com 0728.899.313

alexxed
Auto:

Post by alexxed »

AURELIAN DELIU wrote:Salut, ma numesc Relu si astept si eu un City Ceed SW de 1,6L diesel. Din cele citite pe forum am inteles ca am facut o alegere buna. Referitor la dotari, sunt acelea pe care le-a prezentat @floring.
Din discutiile cu dealer-ul, am inteles ca nimeni din Bucuresti nu a montat pana acum pe ceed SW carlig de tractare. Eu am cerut sa-mi monteze unul din fabrica, dar versiunea City nu putea fi configurata asa ca va fi montat aici la service.Pretul este de 1600lei cu totul(carligul lor si manopera). Cunoaste cineva alte variante la alte preturi mai mici?

Multumesc

reludeliu@yahoo.com
Ced City SW 1,6L ALB
Da, aici: viewtopic.php?p=73568#p73568
Cee'd 1.4 GSL MT SW BEST Pewter Beige | Jurnal de bord

floring
Auto:

Post by floring »

salut,

Relu am si eu intrebare...si anume de ce tii neaparat sa-ti montezi carlig?
In afara de faptul ca mi se pare fff scump, daca nu ai remorca sau rulota sau ceva in genul chiar nu-i vad utilitatea, ba din contra..

Cand ai comandat masina(eu o am comandata in septembrie si mi s-a spus ca o livreaza pe 25 noiembrie), am citit pe forum ca pe unii colegi i-a anuntat deja ca le sosesc masinile comandate tot in sept., oare e posibil sa soseasca mai devreme de 2 luni???

Numai bine,

alexxed
Auto:

Post by alexxed »

floring wrote:salut,

Relu am si eu intrebare...si anume de ce tii neaparat sa-ti montezi carlig?
In afara de faptul ca mi se pare fff scump, daca nu ai remorca sau rulota sau ceva in genul chiar nu-i vad utilitatea, ba din contra..
Ca să montezi un suport de biciclete într-un loc mai normal, mai accesibil È™i mai ferit de pericole.

AURELIAN DELIU
Auto:

Post by AURELIAN DELIU »

Da, imi pun carlig pentru ca am o rulota. Sunt pasionat de excursiile cu rulota, exista si Asociatia Rulotistilor,.http://www.clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=23&t=1593

Nu stiu sa fi venit masinile pentru cei din septembrie, dar cred ca este posibil. Pe mine nu m-a anuntat nimeni, astept .

reludeliu@yahoo.com
KIA Ceed City SW 1,6L
Kia Ceed SW 1.6 DSL + rulota Beyerland
reludeliu@yahoo.com 0728.899.313

virusvex
Auto:

Post by virusvex »

sal, am facut si eu o comanda de pro ceed 1.6 gsl machine silver si dealerul mi-a dat termen pana pe 30 noiembrie. Abia astept sa vina masina sa vad intai ce surprize neplacute am la ea... De ex ce puii mei scrie ca roata are capace din plastic cand ea vine echipata cu jante de 17`` in fine. Va anunt cand o am la mana....Respect All

floring
Auto:

Post by floring »

salut,

virusvex, varinta city vine cu jenti de aliaj pe 16'', intradevar in listelelor cu dotari sunt multe gerseli care te baga in ceata...
uita-te in mesajul meu din 13 oct, acolo este atasata lista REALA de dotari pentru varianta city(semnata si stampilata de dealer).

numai bine

alexxed
Auto:

Post by alexxed »

virusvex wrote:sal, am facut si eu o comanda de pro ceed 1.6 gsl machine silver si dealerul mi-a dat termen pana pe 30 noiembrie. Abia astept sa vina masina sa vad intai ce surprize neplacute am la ea... De ex ce puii mei scrie ca roata are capace din plastic cand ea vine echipata cu jante de 17`` in fine. Va anunt cand o am la mana....Respect All
Cînd semnezi contractul, se anexează o foaie cu dotările maÈ™inii. Înainte de a semna contractul, trebuie să verifici că anexa aia corespunde cu ce ai comandat tu. Dacă nu, ceri dealerului să o corecteze.

floring
Auto:

Post by floring »

anexa cu dotari ti-o da numai daca o soliciti, cel putin asa este la mit motors de pe DN1 unde am facut eu comanda

alexxed
Auto:

Post by alexxed »

floring wrote:anexa cu dotari ti-o da numai daca o soliciti, cel putin asa este la mit motors de pe DN1 unde am facut eu comanda
Păi o soliciÈ›i dacă nu o dă! Ce contract e ăla unde cumperi o fantomă ? Eu am luat un BEST, deci fără opÈ›ionale È™i tot am avut la contract o anexă cu specificaÈ›iile (culoare, motor, toate cele).

floring
Auto:

Post by floring »

probabil au pretentia sa-i crezi pe cuvant...
tu de la ce dealer ai luat-o?

Post Reply

Return to “Generalităţi”