Lista aşteptare maşina -2008-
Re: Livrare Kia
comanda ptr un pro_cee'd city 1.6gsl dakar yellow pe data de 03.10.2008 cu livrarea pe la sfarsitul lunii noiembrie...
PRO_CEE'D 1.6GSL CITY DAKAR YELLOW PH-99-AME
Re: Comanda Septembrie
Astazi mi s-a comunicat ca au sosit seriile si, dupa spusele dealer-ului, masina ar trebui sa soseasca cam in 3 saptamani.
@frantic:
Poate esti mai norocos
,la mine dupa 10 zile de la comunicarea seriilor a fost masina la dealer =D>
P.S. Sambata inainte de pranz a trecut o garnitura de tren incarcata cu Cee`d-uri (toate modelele) pe la mine prin oras...via Bucuresti sau Pitesti
=D>
Poate esti mai norocos

P.S. Sambata inainte de pranz a trecut o garnitura de tren incarcata cu Cee`d-uri (toate modelele) pe la mine prin oras...via Bucuresti sau Pitesti

Sa dea Domnul sa fie asa! [-o<
Astazi, luni, ora 9.13 vazut 3 camioane cu cee'd-uri spre baneasa... si sw si pro...
Last edited by vally on 14 Oct 2008, 22:15, edited 1 time in total.
sorry...s-a vandut... 

Re: Comanda August
Din cei care au facut comanda in august, a primit careva seria de sasiu?
Dealerul meu nu zice nimic, doar ca o sa ma sune!
Dealerul meu nu zice nimic, doar ca o sa ma sune!

viitor posesor de kia ceed HB. 1,6 base + optionale!!!
asteptarea e grea!!!
asteptarea e grea!!!
Astazi 13, pe la ora 13 ... am primit o veste excelenta
, masina mea a fost fabricata !!!
Iar pe la ora 19:00 am primit si seria de sasiu.

Iar pe la ora 19:00 am primit si seria de sasiu.
KIA Pro_Cee'd 1.6 DSL HP Classic + optionale, Pewter Beige
De cand ne-am intalnit, mi-a aparut un mare zambet pe fata
***Berea fara alcool e primul pas spre femeia gonflabila.
http://picasaweb.google.com/gtiv77

@gti
la cine ai facut comanda? IMG ? pt ca eu acolo am facut comanda, la cristi vasile, si nu am nicio veste!
la cine ai facut comanda? IMG ? pt ca eu acolo am facut comanda, la cristi vasile, si nu am nicio veste!
asteptarea e grea!!!
asteptarea e grea!!!
Comanda a fost facuta la MIT Motors Baneasa.
Asteptare usoara !
Asteptare usoara !
KIA Pro_Cee'd 1.6 DSL HP Classic + optionale, Pewter Beige

Am primit si eu telefon azi de la dl Ionut de la Klado Iasi cum ca au venit seriile.
O intrebare am pt voi. In cat timp v-a zis dealerul ca trebuie sa achitati masina din momentul venirii seriilor? 1 sapt sau se putea astepta si pana la 2 sapt? Intreb asta pt ca dl Ionut zice ca maxim in 1 sapt ar trebui achitata integral masina.
Eu am dat avans 4000 E si pt restul vreau sa fac credit auto, insa cam la orice banca am inteles ca dureaza intre 1-2 saptamani aprobarea creditului... Si nu cred ca sunt singurul din tara asta care face credit auto, deci, zic eu, ca 2 sapt se poate astepta pt achitarea masinii, nu?
O intrebare am pt voi. In cat timp v-a zis dealerul ca trebuie sa achitati masina din momentul venirii seriilor? 1 sapt sau se putea astepta si pana la 2 sapt? Intreb asta pt ca dl Ionut zice ca maxim in 1 sapt ar trebui achitata integral masina.
Eu am dat avans 4000 E si pt restul vreau sa fac credit auto, insa cam la orice banca am inteles ca dureaza intre 1-2 saptamani aprobarea creditului... Si nu cred ca sunt singurul din tara asta care face credit auto, deci, zic eu, ca 2 sapt se poate astepta pt achitarea masinii, nu?
cee'd 1.4 black pearl start+optionale
din 29.10.2008
din 29.10.2008
Mi-am comandat si eu un Cee'd City la sf lui septembrie.
A fost dupa 25 dar dealer-ul mi-a zis ca intra la comanda de pe septembrie; sper sa nu ma fi aburit
.
Machine Silver 2.0 CRDI am ales.
Sper sa fiu multumit.
A fost dupa 25 dar dealer-ul mi-a zis ca intra la comanda de pe septembrie; sper sa nu ma fi aburit

Machine Silver 2.0 CRDI am ales.
Sper sa fiu multumit.
Cee'd City, Machine Silver 2.0 DSL
Am comandat si eu un Pro_cee'd Best, culoare Pewter Beige pe 15 sept. Masina va fi livrata, dupa spusele dealer-ului, cel tarziu la sfarsitul lunii noiembrie. Va fi o perioada grea, dar sper sa merite asteptarea.
Kia Cee'd 1.4 GSL Best 109CP Pewter Beige
PH 022112
PH 022112
Depinde de politica dealerului! e posibil sa nu accepte intarzierea platii.Verifica contractul pe care l-ai semnat la comandarea masinii ca acolo este termenul de achiatre.
asteptarea e grea!!!
asteptarea e grea!!!
-
- Auto:
vineri, pe 10.10 am primit seria
dealeru mi-a promis ca masina ajunge in tara si pot sa o ridic fiind achitata integral deja in max 2-3 sapt
sepr sa fie asa ca am innebunit de atata asteptat.
dealeru mi-a promis ca masina ajunge in tara si pot sa o ridic fiind achitata integral deja in max 2-3 sapt
sepr sa fie asa ca am innebunit de atata asteptat.
Comnda Pro Ceed Best, Cassa White, avans platit p 17 Septembrie, achitata integral ( dupa ce a trecut euro peste faza de 4.01) ieri, cica ar ajunge in 14 zile lucratoare.Mai e un pic.... [-o<
Kia Pro Ceed, 1.4 Best, Cassa White.