Gerula's
-
- 3/E
- Auto:
Gerula ... intre Matiz si Cee'd e in primul rand diferenta de cilindree de ~70% (al doilea in plus fata de primul). E si normal sa difere sunetul, fie numai si de la asta. SI oricum, sstemele de evacuare difera sigur. Si conteaza si faltul ca la Matiz evacuarea e la vedere, iar la Cee'd e ascunsa
Ford - Fiesta - 1.4 tdci
Incearca in tirg la Vitan sint mai ieftine.Gerula wrote:
Intrebare: Antifurt roti? Are cineva vreo idee?
La C&CTuning 90 Ron dar se pare ca sunt pt Sportage. Mi se pare cam scump.
Am sa incerc si la Augsburg in Week-endul asta.
Cee'd SW 2.0 CRDi 140CP~170CP 6MT TX pregatit sa frustreze...a different ONE
Kia Ceed SW 200Km/h - http://www.youtube.com/watch?v=tsQNcrqPImk
MAX 221km/h pe GPS/Autobahn Austria
Kia Ceed SW 200Km/h - http://www.youtube.com/watch?v=tsQNcrqPImk
MAX 221km/h pe GPS/Autobahn Austria
-
- 3/E
- Auto:
Ideea e sa se potriveasca. Chiar daca cele din Vitan sunt facute la gramada, simpla prezenta a lor e de ajuns sa descurajeze hotii, care vor prefera sa mearga la alta masina care n'are nik decat sa se chinuie sa scoata antifurtul (chiar daca e unul banal)
Stiam ca de obicei la jante la unele modele au un fel de antifurt inclus. La cele de la Kia nu e asa, nu?
Stiam ca de obicei la jante la unele modele au un fel de antifurt inclus. La cele de la Kia nu e asa, nu?
Ford - Fiesta - 1.4 tdci
-
- 3/E
- Auto:
-
- 3/E
- Auto:
Da, din ce'am vazut sunt cromate. Si intr'adevar, ar sari in ochi negrul si poate ar lasa impresia ca nu e prezon normal. Insa cine ar fi intr'adevar interesat de jante ar vedea in timpul zilei care'i smecheria ... asa ca nusht cat de mult ar ajuta vopsirea unuia din prezoane
Ford - Fiesta - 1.4 tdci
- Gerula
- taraboste
- Auto: KIA Ceed 1,4 GSL 2007
In week-endul asta facut un pic de drum 500 km.
Impresii:
Foarte relaxanta la condus, tinuta de drum impecabila, fara zgomote suspecte, suspensia un pic rigida dar sper ca in timp odata cu rodarea articulatiilor sa dispara si usoarele zgomote datorate trecerii peste denivelari pronuntate(linii cale ferata, gropi)
Sistemul audio excelent. Reda foarte bine de pe orice mediu( am incercat USB Stick si MP3 CD) radioul intrerupe uneori dar nu la toate posturile.
bassul la 0 era suficient.
Am resetat CB si dupa 250 km. mers supercuminte de la Tg. Secuiesc la Bucuresti prin Valea Prahovei consum mediu 5.2 % exact ca in carte.
Mers lejer, rareori peste 120 /ora. Viteza medie 62Km/ora.
Pana una-alta multumit, inca ma stresseaza luftul de la capota.
Ia ceva vreme sa te obisnuiesti cu comenzile stergatoarelor mai ales ca sunt amplasate pe aceeasi maneta.
Cam asta e, intrebari?
Impresii:
Foarte relaxanta la condus, tinuta de drum impecabila, fara zgomote suspecte, suspensia un pic rigida dar sper ca in timp odata cu rodarea articulatiilor sa dispara si usoarele zgomote datorate trecerii peste denivelari pronuntate(linii cale ferata, gropi)
Sistemul audio excelent. Reda foarte bine de pe orice mediu( am incercat USB Stick si MP3 CD) radioul intrerupe uneori dar nu la toate posturile.
bassul la 0 era suficient.
Am resetat CB si dupa 250 km. mers supercuminte de la Tg. Secuiesc la Bucuresti prin Valea Prahovei consum mediu 5.2 % exact ca in carte.
Mers lejer, rareori peste 120 /ora. Viteza medie 62Km/ora.
Pana una-alta multumit, inca ma stresseaza luftul de la capota.
Ia ceva vreme sa te obisnuiesti cu comenzile stergatoarelor mai ales ca sunt amplasate pe aceeasi maneta.
Cam asta e, intrebari?
Mos Gerula
Cee'd 1.4 "Ltd Edition" Dakar
- Gerula
- taraboste
- Auto: KIA Ceed 1,4 GSL 2007
E OK. Acum depinde de sofer,(no offence) important este sa-ti gasesti pozitia optima la volan. Din cauza asta am optat pt. scaun reglabil pe inaltime pt. ca sotia merge mai mult cu masina. Eu ma descurc numai cu exterioarele. Montantul dreapta nu deranjeaza daca scaunul e destul de ridicat.(numai sa nu dai cu capul in plafon)
Mos Gerula