@scubli: Done, mi le-au montat si mie, tot pe barile de torsiune ca asa le-am propus eu, poti vedea 2-3 poze in galeria mea O sa pun mai multe numai sa-mi scot aparatul foto de la reparat
@patrikutz: Perfect, ma bucur ca a iesit totul bine.
Acum te-ai linistit cat tine de gauritul capacelor de la far, nu ?
Sa le folosesti sanatos fara probleme.
Numai bine.
P.S. Poti sa-ti pui sub avatar orasul de unde esti din "User control panel > Profile > Edit Profile" ca sa nu trebuiasca sa-l pui in semnatura.
Poti sa pui si de 150x150, nu e o problema. Dar sa nu fie cu mult mai mare.
Ca sa o pui trebuie sa o uploadezi pe un site si apoi pui link-ul in semnatura la avatar.
pentru cei din constanta interesati sa isi monteze xenoane...vand xenoane siemens de 35kw...h7 pentru faruri si h1 pentru proiectoare...pret:400ron cu tot cu montaj
bubu wrote:pentru cei din constanta interesati sa isi monteze xenoane...vand xenoane siemens de 35kw...h7 pentru faruri si h1 pentru proiectoare...pret:400ron cu tot cu montaj
ce garantie oferi? ai firma, se ofera factura?
forumul pasionatilor de detailing click AICI si AICI
bubu wrote:pentru cei din constanta interesati sa isi monteze xenoane...vand xenoane siemens de 35kw...h7 pentru faruri si h1 pentru proiectoare...pret:400ron cu tot cu montaj
ce garantie oferi? ai firma, se ofera factura?
garantia este de 1 an...daca vrei factura...pretul este de 600 ron...fara factura 400...daca se strica ceva...se inlocuieste...nu se repara
Salutare,
Avem mari reduceri de preturi (pana la 150Ron) la xenoane, alarme auto si accesorii special pentru membrii activi ai forumului, posesori de kia: aici
karmaprotect wrote:Salutare,
Avem mari reduceri de preturi (pana la 150Ron) la xenoane, alarme auto si accesorii special pentru membrii activi ai forumului, posesori de kia: aici
Salut , vreau si eu sa-mi pun xenon de 35W 6000K si vreu sa stiu cat costa cu tot cu reducere si daca lucrezi si sambata . Multumesc anticipat .
Fost posesor KIA CEED 1.4 BEST - BLACK PEARL
Acum posesor KIA ProCeed City Cassa White 1.6 GSL
aduc si xenon siemens de 55kw...tot la 400 ron...1 an garantie...montajul e inclus in pret pentru cei din constanta...sau cei care bat un drum pana aici
bubu wrote:aduc si xenon siemens de 55kw...tot la 400 ron...1 an garantie...montajul e inclus in pret pentru cei din constanta...sau cei care bat un drum pana aici
Daca era vara veneam pana in Constanta sa-mi pun xenon , mai faceam o baie , asa gasesc si in Bucuresti sa-mi pun xenon la bani astia .
Fost posesor KIA CEED 1.4 BEST - BLACK PEARL
Acum posesor KIA ProCeed City Cassa White 1.6 GSL
adrian grozeanu wrote:dar in constanta stiti de unde sa gasesc kit de xenon? ca pe net nu e nimik.
Nu vreau sa fiu rau, dar citeste macar ultimele posturi inainte sa pui o intrebare. Vei gasi in ultimele posturi detalii despre kit-uri xenon in Constanta.
Numai bine.