Lista asteptare masina -2007-

Forum cu de toate despre Kia cee'd
Post Reply
buggyba
Concret
Auto:

Post by buggyba »

sorin_bluewave wrote:poate or fi verificat esp ul???
cum adica?
Black Beauty 1,4 Base cu ESP, cheie briceag, cotiera, scaune reglabile pe h si incalzite, PH 60 BGD

sorin_bluewave
Auto:

Post by sorin_bluewave »

pai nu mi explic de ce ar fi facut cu ea 120 de km....puneam si eu o intrebare asa aiurea....or fi dat ture cu ea sa vada daca esp ul face fata la curbe...eram atat de bucuros ca ma duc la eforie cu masina noua ca nu am mai intrebat de ce are atatia km....chiar au mai primit si altii masina cu atatia km?...poate or fi adus o de la pitesti cu sofer....cine poate sti?
POSESOR KIA CEE'D 1 4 BENZINA BASE PLUS OPTIONALE:)

andrei0241
3/E
Auto:

Post by andrei0241 »

Ciudata faza cu amanatul 2 saptamani a livrarii masinilor deja sosite in tara. Evident ... si foarte enervanta. Sper ca service'ul sa nu fie la nivelul dealer'ilor, altfel pacat de masina ...

@Madalina, tu info astea le ai de la Alex si par a fi sigure? :(
Ford - Fiesta - 1.4 tdci

buggyba
Concret
Auto:

Post by buggyba »

:)) am inteles :))

intr-adevar, cam 120 ar fi drumul de la Pitesti la Bucuresti

poate cuiva o sa-i vina direct vreun Sportage din Coreea cu +15000 km si trebuie s-o lase la dealer 2 saptamani pentru prima revizie :))

saracii dealeri, ce-i mai vorbim noi de rau, eu zic sa-i intrebi.
Black Beauty 1,4 Base cu ESP, cheie briceag, cotiera, scaune reglabile pe h si incalzite, PH 60 BGD

Madalina
Auto:

Post by Madalina »

da andrei azi dimineata am vorbit cu alex jinga si mi-a spus exact ce am scris mai sus....."suntem depasiti de nr mare de masini sosite, nu va pot spune data exacta cand o veti avea pt ca depinde de service cat de repede vor reusi sa faca reviziile. cat sunt la pitesti nu stiu ce masina intra si cand....stiu doar cand e gata revizia si atunci va sun sa veniti pt rca si numere"

cam asta e ce a zis si cu de la el putere a zis ca maxim 2 saptamani mai dureaza

ce putem face? tu ai mai vorbit cu ei?
1.4 gsl LX MT cee'd pewter beige.........mandru proprietar

andrei0241
3/E
Auto:

Post by andrei0241 »

Masinile sigur vin in tara chiar daca nu's platite integral. Asta e vrajeala a dealer'ilor, carora normal ca le convine sa se vada cu banii toti si sa nu'si mai bata capul chiar cu 2 saptamani inainte de livrarea propriu'zisa.

@adimot, transportul asta mare plecase pe 27 parca, insa nu retin ezac data. Acum se pare ca au sosit toate masinile comandate in luna mai, insa acum au alte probleme si se pare ca va mai dura livrarea : evil :
Ford - Fiesta - 1.4 tdci

buggyba
Concret
Auto:

Post by buggyba »

andrei0241 wrote:Masinile sigur vin in tara chiar daca nu's platite integral...
nu fac fata nici cu transportul si pun ca prioritate la transport masinile platite integral

andrei0241
3/E
Auto:

Post by andrei0241 »

Frati'miu a vb ieri cu Mihai, care i'a zis doar ca masina e in tara, insa nimic de termenul de livrare. Si amandoi speram ca poate chiar sapt asta, in nici un caz nu ne gandeam ca ar mai dura 2 saptamani. Astea 2 saptamani probabil ar fi termenul maxim de asteptare, insa vor fi livrari si pe parcurs. Insa oricum e de kko toata chestia asta. Initial spusesera jumatatea lui iulie ... apoi inceputul lui august. Am zis Ok si la am doilea termen, insa asa ajungem la jumatea lui august.
Daca importatorul nu intelege ce inseamna sa respecti clientul, iar masina va avea si mici probleme, sigur or sa ajunga sa se roage ei la inca asemenea comenzi (la Renault unui amic de'al meu i'au zis livrarea in 3 saptamani ... si a intarziat doar o zi - si asta din cauza actelor, masina era deja la dealer dupa 2 sapt si un pic)
Ford - Fiesta - 1.4 tdci

sorin_bluewave
Auto:

Post by sorin_bluewave »

Confirm ca e curtea plina de ceeduri la baneasa si mai pot spune ca intr un interval de o ora 16 17 s au facut cel putin 5 livrari...oricum e nebunie mare.....totusi 2 saptamani pare cam mult.
POSESOR KIA CEE'D 1 4 BENZINA BASE PLUS OPTIONALE:)

arka
Auto:

Post by arka »

astia sunt depasiti total, ar trebui sa apuce de altceva, luni 30 iulie masina mea inca nu era plecata de la fabrica (comanda din 8 mai), acum mai e si faza ca sunt prea multe... Baietii astia nu stiu nimic de planificare, nr de ordine, pur si simplu totul este aleatoriu la ei
cee'd 1.4 base, oil blue, proiectoare, cotiera, cheie 2 butoane
golf 4, benzina 1.4
www.instructiunissm.com

onutzy
Auto:

Post by onutzy »

buna. noua pe forum.
kia ceed 1.4 base+optionale piston gray.
masina e de ieri in c-ta. o iau maine 03.08.2007.

buggyba
Concret
Auto:

Post by buggyba »

wellcome!
cand ai dat comanda?

mihaela
Auto:

Post by mihaela »

eu am vorbit ieri cu mihai, mi-a spus ca masina e in curte la service pe varianta, asteapta azi nr si maine o pot ridica
CEE'D 1.4 Mars Red Ltd Ed - CT 28 AIM

onutzy
Auto:

Post by onutzy »

comanda am dat-o in august pe 22

GOvidiu
Auto:

Post by GOvidiu »

@onutzy Poate in Mai pe 22
Kia Cee'd 1,4 base+ Piston grey
Dauna totala 2010

Post Reply