Stergatoare cee'd
Stergatoare stricate
De cateva saptamani stergatoarele refuza sa stearga bine parbrizul, lasa niste "dare" urate. Unde gasesc stergatoare pt ceed? Am vazut ca un stergator e mai mic iar unul mai mare, in carrefour am vazut dar nu stiu marimea, ma puteti ajuta? Multumesc
-
- Auto:
Re: Stergatoare stricate
Legat de stergatoare as vrea sa va intreb ceva. Exista posibilitatea sa arunc solutie pe geam, fara sa inceapa stergatoarele imediat? Ma gandesc sa arunc solutie si s-o las un pic sa actioneze asupra murdariilor si apoi sa sterg geamul.
Multumesc
Multumesc
Kia Ceed varianta BEST, 1.4 109cp, Black Pearl -
Merge aruncata: tragi foarte incet de maneta, miscari scurte, nu pana la capat. Apa iese insa nu ajunge pana sus, ci doar pana la 1/2 poate 3/4.
Bafta.
PS: sigur nu iti iese din prima..trebuie rabdare si exercitiu.
Bafta.
PS: sigur nu iti iese din prima..trebuie rabdare si exercitiu.
KIA Cee'd 1,4 GLS, 07/07/07, Mars Red, Base + Cateva optionale ODO: 121.000+ Km///album\\\///JB\\\
DACIA Logan 1,4 MPI+GPL, 01/06/10, Bej Laureate ODO: 76.000+ Km
DACIA Duster 1,5 dCi 4X4, 11/12/13, Laureate, Gris Comete ODO: 0.050+ Km
DACIA Logan 1,4 MPI+GPL, 01/06/10, Bej Laureate ODO: 76.000+ Km
DACIA Duster 1,5 dCi 4X4, 11/12/13, Laureate, Gris Comete ODO: 0.050+ Km
m-am uitat dar nu am gasit o solutie ieftina, doar nu am inebunit sa dau 1-2 mil pe niste amarate de stergatoare si peste 3 luni sa se strice, cum s-a intamplat la cele pe care le am, am masina de 3 luni si s-au bulit. Oricum masina face exact cat dai, nu mai mult.
-
- Auto:
Multumesc psystem pentru info. O sa testez sfatul tau si voi urmari rezultatele.
Kia Ceed varianta BEST, 1.4 109cp, Black Pearl -
-
- 3/E
- Auto:
@djniki4 ... poti cauta in Metro/Carrefour etc numai lamele pentru stergator si sa le inlocuiesti pe bratele vechi. Solutie mai ieftina nu prea exista, mai ales datorita sistemului de prindere aparte, pe care nu'l gasesti decat la produse OEM sau oricum, scumpe
Lamelele pentru stergator sunt undeva la 7ron si au cam un metru lungime ... sau poti vedea si aici
Mai ieftin de'atat n'ai de unde ... decat sa le iei p'ale unui vecin
Lamelele pentru stergator sunt undeva la 7ron si au cam un metru lungime ... sau poti vedea si aici
Mai ieftin de'atat n'ai de unde ... decat sa le iei p'ale unui vecin

Ford - Fiesta - 1.4 tdci
da si vecinu sa fie membru clubkia 

zafira b 1,6 ODO: 100 000 km....BR-12-CUB
KITURI XENON...OFERTE PT MEMBRI viewtopic.php?f=139&t=9254
http://www.xenonparavanturi.ro/
KITURI XENON...OFERTE PT MEMBRI viewtopic.php?f=139&t=9254
http://www.xenonparavanturi.ro/
-
- 3/E
- Auto:
Vedeti ca la Golful Si Polo au stergatoarele cu prindere la fel . Diferenta de lungime este de 1-2 cm dar se potrivesc si la Ceed .Preturile sint bune ,verificati pe forum ,este alt topic bun despre stergatoare si unde se gasesc.
1.6 GSL EX, MT, 122 CP, ESP, CLIMATRONIC, 225/45 R17W, Piston Gray, 15.000 km
Da daca iei un prosop vechi si stergi viguros lamelele stergatoarelor originale pana ramane negru pe ele, nu crezi ca e mai ieftin? Si un stergator luat de la gunoi il poti face sa mearga cu metoda asta. Ma abtin sa spun ceva de 3 luni de care vorbesti - am Ceed de un an si 23 000 km si I30 de 6 luni in test de anduranta (are 40 000 acum) - la ambele stergatoarele sunt impecabile si crede-ma, sunt folosite la maximum.
Cat despre remarca "atat dai atat face" sa fii fericit, e mai bine decat "atat dai, dar nu face". Pentru ca "dau atat si face mai mult" nu prea cred ca e valabil la nici o marca.
Cat despre remarca "atat dai atat face" sa fii fericit, e mai bine decat "atat dai, dar nu face". Pentru ca "dau atat si face mai mult" nu prea cred ca e valabil la nici o marca.
KIA C'eed 1,6 CRDI XR 115 CP Dakar Yellow - http://www.turatii.ro
ISUZU D-Max 2,5l DSL 136 CP Imperial Blond - http://www.4balls.ro
ISUZU D-Max 2,5l DSL 136 CP Imperial Blond - http://www.4balls.ro
-
- Auto:
Re: stergatoare cee'd
la 128 ron numai lamelele, sau cu tot cu sistemul de prindere pe "bratul" stergatorului?Cosmin_gl wrote:Salut.
Azi dimineatza am observat ca cineva a binevoit si m-a usurat probabil noaptea trecuta de stergatoare.
Fusei la Mit Motors Baneasa si cumparat set lamele stergatoare avute pe stoc la numai 128 ron(TVA inclus).
ex: Kia cee'd 1.6 CRDi 115 CP Best; Vmax = 205 km/h; machine silver; ODO 212.000 km.
-
- Auto: HD26VIS
fratilor si eu am avut probleme cu lamelele, imi lasau niste urme subtiri la intoarcerea stergatorului, le-am schimbat cu unele noi , dar dupa o luna iar au inceput sa lase acele urme.se pot curata oare aceste lamele????nu stiu ce sa le mai fac.....
dati-mi o idee

KIA SPORTAGE
acum ca o fi poveste sau nu cineva mi-a zis sa le dau cu o felie de mar si cica se rezolva; sunt sceptic pentru ca solutia ar fi prea simpla si prea ieftina
-
- Auto: HD26VIS
trebuie sa existe vreo solutie pentru a elimina acele urme pe parbriz, sper sa nu necesite sa schimb parbrizul 

KIA SPORTAGE
darele alea subtiri sunt cauzate de ciupituri f fine pe lamela de cauciuc ..asa ca solutia este sa le schimbi..cristi26vis wrote:fratilor si eu am avut probleme cu lamelele, imi lasau niste urme subtiri la intoarcerea stergatorului, le-am schimbat cu unele noi , dar dupa o luna iar au inceput sa lase acele urme.se pot curata oare aceste lamele?

cassa white & rainbow blue ceed 1,4 ltd edition + ceva optionale. BC 02YDA; ODO> 23 K
Dorele, ne mai tii mult ma?
Dorele, ne mai tii mult ma?