Stergatoare cee'd

Cum se rezolvă diverse probleme
Post Reply
gabz
wiiiiiii
Auto:

Post by gabz »

eu tot cu stergatoarele am o problema.. desi inclin sa cred ca-i cu parbrizul, dar inca ma mint ca-i doar cu stergatorul. cel din stanga, chiar si cand spal parbrizul, la cursa de dus sterge bine, dar la intoarcere lasa 4-5 dare subtiri, semicirculare pe toata distanta. din stanga parbrizului, de la margine, pana jos unde sta. sa fie din stergator, sa aiba cumva lamela "piscata" in zona respectiva sau poate s-a zgariat geamul de la nisipul strans pe stergator care la prima miscare a fost dus pe toata suprfata parbrizului? ca-i foaret sresant, si sincer araat mai naspa decat oltcitul dupa 12 ani. iar la ploaie puternica in partea stanga se formeaza o pelicula alba, aapropae mata, ca si cand ar fi plin de jeg parbrizul, desi l-am curatat de-am inenbunit. dar numai pe zona de actiune a stergatorului din stanga. pe zona dreapta, a copilotului, sterge impecabil. dar cu ce folos!! eu conduc in stanga, nu in dreapta

ida01ro
Carcotas Sef
Auto:

Post by ida01ro »

gabz wrote: la cursa de dus sterge bine, dar la intoarcere lasa 4-5 dare subtiri, semicirculare pe toata distanta. din stanga parbrizului, de la margine, pana jos unde sta. sa fie din stergator, sa aiba cumva lamela "piscata" in zona respectiva ..
da, lamela e ciupita ! doar ca trebuie sa te uiti ff atent...nu o sa iti vina sa crezi cat de mici sunt si ce efecte pot sa aibe! :roll:
cassa white & rainbow blue ceed 1,4 ltd edition + ceva optionale. BC 02YDA; ODO> 23 K
Dorele, ne mai tii mult ma?

whiteboy
Auto:

Post by whiteboy »

Cei de la reprezentanta Kia din Bacau, mi-au spus cand am ridicat masina ca pot cumpara stergatoare pentru Kia Cee'd de la orice dealer autorizat Kia. Din cate am inteles, daca nu au pe stoc, pot da comanda si se rezolva problema.

BAU
Moderator General
Auto:

ceed

Post by BAU »

Astazi, trecind pe linga un Hyundai I 30 am observat ca dispozitivul de prindere al stergatoarelor este identic cu cel de Cee'd.
Nu am observat dimensiunile lor dar cred ca nu ar fi o mare diferenta ,dar daca ar fi mai lungi nu cred ca ar fi o problema scurtarea lor .

gabz
wiiiiiii
Auto:

Post by gabz »

hyundai i30 este fratele geaman al ceed-ului. pana si interiorul este identic. iar preturile sunt aceleasi pt consumabile. poat echiar mai mari. in craiova, un filtru de polen pt ceed este 120 lei iar unul pt i30 este 200 lei. la servicurile autorizate din craiova

BAU
Moderator General
Auto:

ceed

Post by BAU »

@gabz
Foarte buna completare .
Este binevenita informatia .daca afli de pretul exact de stergatoare I30 vs Cee'd ,posteaza-l. Eventual si la alte piese care s-ar mai potrivi .Banuiesc ca ar trebui sa fie mai multe.

cristi26vis
Auto: HD26VIS

ceed

Post by cristi26vis »

mai stie cineva nou in legatura cu stergatoarele? cu care se mai potrivesc?caci in afara de reprezentanta nu prea am gasit. are cineva vreo idee?
KIA SPORTAGE

cristi26vis
Auto: HD26VIS

ceed

Post by cristi26vis »

mai stie cineva nou in legatura cu stergatoarele? cu care se mai potrivesc?caci in afara de reprezentanta nu prea am gasit. are cineva vreo idee?
KIA SPORTAGE

sonty
incercator
Auto:

Post by sonty »

conform tecdoc sunt la fel cu alea de pe fiat bravo.
oltCEE'D 1.4 BEST, machine silver. cu roti si volan.
comanda 26.06. serie 4.09. achitat 7.09. livrare 20.09. toate in 2007.
DJ 50NTY
oltcit special, 0.652. de-o varsta cu mine.

radu84
BACK IN BUSINESS
Auto:

Post by radu84 »

Am mai spus si o repet : se pot inlocui doar lamele de cauciuc de la stergatoare. Chiar am vazut in Carfur lamele de cauciuc care cred ca se potrivesc pe stergatoarele noastre, la un pret de 10lei. Poate nu or fi de calitate la pretul asta, dar banuiesc ca se gasesc si mai bune.
Kia Cee'd kompass blue 1,4 GSL - CT 22 BAU
Album foto
ODO : 22.500km+

gabz
wiiiiiii
Auto:

Post by gabz »

@radu84 ai cumva un tutorial despre cum s epoate face asta? eventual unul cu poze exemplificative, ca stergatoarele mele sunt varza si chiar nu mi-am dat seama cum sa scot lamelele fara sa disrug stergatorul

radu84
BACK IN BUSINESS
Auto:

Post by radu84 »

Poate imi fac timp zilele astea si fac un tutorial.
Kia Cee'd kompass blue 1,4 GSL - CT 22 BAU
Album foto
ODO : 22.500km+

adi_g_s
Auto:

Post by adi_g_s »

Lamele - stergatoare parbriz, poate testeaza cineva care are nevoie
http://www.accesorii-auto.ro/?page=shop ... b802e08b05&
Kia CEED 1.4 GSL Best Kompas Blue
Bucuresti, 7000KM

Cosmin_gl
Auto:

Re: stergatoare cee'd

Post by Cosmin_gl »

Salut.
Azi dimineatza am observat ca cineva a binevoit si m-a usurat probabil noaptea trecuta de stergatoare.
Fusei la Mit Motors Baneasa si cumparat set lamele stergatoare avute pe stoc la numai 128 ron(TVA inclus).
Kia Ceed lx best Pweter Beige

radu 78
Auto:

Re: stergatoare cee'd

Post by radu 78 »

salut

am ramas fara stergatoarele din fata - kia ceed - .... (bucuresti)

am gasit setul - valeo -la 140 Ron -Targ vitan mi le-au comandat....

Post Reply

Return to “Tips & Tricks”