Lista aşteptare maşina -2008-

Forum cu de toate despre Kia cee'd
Locked
konte
Auto:

Re: Comanda IULIE

Post by konte »

@bogdan4ice
ce dealer?
la kia aviatorilor stie cineva cum sta treaba (daca nu va zic eu poimaine ca ii sun:D)
Pro Ceed, Silver 1.4 Classic + Jante, volan /schimbator piele, cheie pliabila

boris
Auto:

Post by boris »

Are cineva vesti despre seriile din Tg Mures? Eu am comandat kia ceed sw 1,4. Sapatama trecuta trebuia sa soseasca, e mai bine de o saptamana de cand dealarul pretinde ca le asteapta in orice moment ... si totusi nici o veste, nici un telefon. Ce se intampla? Asteptarea asta e psihoza curata, pe cuvant. Daca trec cele 65 de zile mentionate in contract si nu aud nimic de la ei eu imi retrag avansul si imi bag picioarele. Aceasta umilinta nu are nici un rost.
Kia Cee'd sw best 1,4 Mars Red
comanda 6 iulie 2008
seria 18 septembrie 2008, achitata 19 septembrie 2008

shpid3r
The One
Auto:

Post by shpid3r »

desigur, poti face asta, sau poti astepta inca probabil 10-15 zile si o ai... Vezi poate obtii covorase sau montat alarma gratis drept "compensatie" :)
KIA Cee`d 1.4 GSL BEST - Kompass Blue. B - 04 - YEH (Oh Yeah!). || 20.000 km
---- [LINK - jurnal de bord]

alfcristy
Auto:

Re: Comanda Iunie

Post by alfcristy »

Salve lume. Masina a ajuns cu bine in garajul ei. Este un Mars Red nou nout care a facut in prima zi 160 de km fara probleme. Masina se comporta super bine pe sosea. De caluti nu pot sa zic decat ca ai mei au aripi...merita asteptarea....
CJ - 83 - KIA

Kia Cee'd 1.6 DSL - 115 CP - Mars Red - BASE cu optionale faruri de ceata si cheie pliabila cu telecomanda
Comanda + Avans - 25 Iunie 2008 - Platita integral 30 Iulie 2008 - Programul Rabla
Serie de sasiu - 14 August 2008
A ajuns in curtea dealer-ului - 28 August 2008
Ridicata - 3 Septembrie 2008
ODO - 64.000 km

florin-adrian
Auto:

Re: Comanda August

Post by florin-adrian »

La mine asteptarea a luat sfarsit. Am ridicat-o in seara asta, am mai fost cu un coleg de pe forum, din pacate nu i-am retinut nick-ul, imi cer scuze, dar sigur ca scrie si el pe aici. Asteptare usoara celor care inca nu au primit masina.
Kia Ceed varianta BEST, 1.4 109cp, Black Pearl -

abulurd
Auto:

Post by abulurd »

dbajan123 wrote:cine poate sa imi dea un feedback legat de domnul george florica de la IMG - el fiind cel care s-a ocupat de mine
Si eu tot cu el am vorbit azi, urmand ca sambata sa merg sa semnez actele. Mai multe nu as putea sa-ti spune despre el.

Ma intrebam si tie ti-a zis ca dureaza intre 60 si 75 de zile sa iti aduca masina? Mi se pare cam mare termenul 60 de zile minim si diferenta intre minim si maxim de 15 zile cam exagerata. Asa este peste tot sau doar la IMG?
Pro_Cee'd 1.6 GSL MT CITY - KOMPASS BLUE

B 19 HKO

http://picasaweb.google.com/bogdn.dinca

costimanea
Auto:

Post by costimanea »

Astazi am ridicat masina,am mers cam 50km ...multumit ce sa zic..:), azi s-au ridicat multe masini, de la IMG cel putin, s-a mai aglomerat orasu' cu 100 de masini...:). Bafta in trafic si sa o stapaniti sanatosi.
Cee'd 1.4 GSL varianta BEST - culoare Black Pearl

dbajan123
Auto:

Post by dbajan123 »

Si eu tot cu el am vorbit azi, urmand ca sambata sa merg sa semnez actele. Mai multe nu as putea sa-ti spune despre el.

Ma intrebam si tie ti-a zis ca dureaza intre 60 si 75 de zile sa iti aduca masina? Mi se pare cam mare termenul 60 de zile minim si diferenta intre minim si maxim de 15 zile cam exagerata. Asa este peste tot sau doar la IMG?[/quote]

legat de george florica nu vreau sa se inteleaga ca ar fi ceva in neregula cu el ...dimpotriva a fost foarte amabil doar ca chestia cu sa speram, ca nu tine de noi, si alte chestii de genu nu mi se par corect...chiar dc nu tine neparat de el ci de politica firmei. asa cum de politica firmei ar trebui sa tina si acele avantaje oferite clientului care plateste integral o masina sau i se intarzie livrarea masini. Dar asta tine de conceptia noastra a romanilor sa o accepti asa cu ti se da.

De ex fratele meu si familia lui care traiesc in state au achizitionat un Dodge iar dealeru pentru ca intarziat livrarea masini un weekend i-a oferit un pachet de optionale in valoare de 2700$.

La noi vad, aici pe forum si de la prieteni, ca dc masina iti este livrata cu intarziere de mai bine de 2 sapt sau chiar mai mult deabia opti din partea firmei niste suze.

Concluzie: Domnul George Florica nu a gresit cu nimik - cel putin pana acum :) - si sper sa nu se traga o concluzie negativalegata de activitatea dansului, dimpotriva il recomand cu placere unui om care e nehoatarat legat de achizitionarea unei KIA [ca o faza funny, eu doream neaparat proceed dar sotia mea dorea ceed, iar ea avand ultimul cuvant de spus - mai ales ca o sa fie masina ei - el a convins-o sa cumpere proceed]
PROceed [Piston Grey] B - 41 - W U M

WUM de la vuuuuum:)
Image

shpid3r
The One
Auto:

Post by shpid3r »

M-a sunat dealerul sa ma duc sa-mi ridic masina.
Numerele rosii sunt 100 ron si trebuie sa ii dau si o dovada ca am RCA facut, pentru a-mi face numerele rosii.
Am intrebat de pachetul legislativ si extinctor si mi-a zis ca nu trebuie sa le duc dar sa iau in calcul ca daca in drum spre casa ma opreste politia si ma intreaba, e responsabilitatea mea...

Termenul de livrare contractual: 55-60 de zile.
Termenul de livrare promis (verbal); 30 de zile
Termenul de livrare real : 48 de zile.
Dealer: IMG. Am inteles c-a fost luna de concedii atat la noi cat si la producator si ca lucrurile nu au mers chiar ca pe roate. In fine, si-au respectat angajamentul contractual, asta e tot ce conteaza.
KIA Cee`d 1.4 GSL BEST - Kompass Blue. B - 04 - YEH (Oh Yeah!). || 20.000 km
---- [LINK - jurnal de bord]

valininja
Auto:

Post by valininja »

YES YES YES
in sfarsit a venit.
cee'd best - kompass blue
RAVER Service - Constanta
comanda 11.08.2008 (approx); serie sasiu 22.08.2008; achitata integral 25.08.2008; sosita 10.09.2008
din ce am citit pe forum, cred ca am fost foooarte norocos la timpul de asteptare...
Cee'd 1.4 GSL BEST - Kompass Blue CT61PUK

aries
Auto:

Salutari tuturor

Post by aries »

Viitor posesor Kia cee'd. Salutari tuturor !
cee'd ->1,4 best - machine silver * alarma * scut * CT -- AWE
http://www.sinvlex.blogspot.com - sindicate * învăţământ * lege

Bonzai2
Master Of Puppets
Auto: Mazda Cx5

Re: Salutari tuturor

Post by Bonzai2 »

Scurt si la obiect :D Salutari si tie
Mazda Cx5 2.2 D AWD 175 CP Revolution - Red Soul
Ex : Kia Cee'd 2.0 GSL Style- Kompass Blue
http://picasaweb.google.com/Bonzai222/ElCid#
Nu conteaza cat de lung ai parul, important e ce si cum gandesti

scubli
"ambiguus"
Auto:

Re: Salutari tuturor

Post by scubli »

Salutari si tie. :)
In primul rand felicitari pt. alegere si sa ai parte de o asteptare usoara pana iti vine masina.
In al doilea rand, vrem mai multe detalii despre masina, dealer, etc :)

P.S. Sa-ti pui la detalii personale orasul de unde esti.

Orlando_LR
Pro_ceed-ar
Auto:

Post by Orlando_LR »

cei care au dat comanda au primit seriile?
eu deja incep sa ma enervez grav de tot...nu spune nimeni nimic de cand am dat comanda de masina.
Am sunat pana acum de 2 ori si mi s-a spus ca pana pe 14 vin seriile...deja asta bate un pic a nesimtire...tot aceasi platforma de asamblare este si la best si la classic...
Pro_ceed Classic+optionale.Comandata pe 10 iulie.Primita pe 29 septembrie.Mars red. 1.4 poze: http://gonzo.fotohost.ro/gonzo_pro_ceed_mars_red
R.I.P. Micutzu :cry:

bobilu
Auto:

Post by bobilu »

Banda de ansamblare este comuna pana la un anumit punct. Pe urma dotarile sunt puse separat, daca nu ma insel.

Si inca nu e 14 .. asa ca singura prb pana acum este ca tu nu ai rabdare.
Nu mai fi stresat ca imatranesti repede :) !!!!
Proceed 1.4 Start+ (optionale Best + ESP, scaune fata reglabile vertical si tetiere active, proiectoare, cheie cu 3b ... etc)

Locked

Return to “Generalităţi”