Lista aşteptare maşina -2008-
-
- Auto:
Re: Comanda August
Felicitarile mele. Inseamna ca si pe mine trebuie sa ma sune, sper sa-mi fi venit si mie masina. Si eu tot pe 4 august am comandat-o si tot black pearl am luat. Poate la mine o sa dureze un pic mai mult, ca o sa-mi puna scutul si alarma, dar macar sa stiu ca a ajuns. O astept si eu ca painea calda, mi-ai dat o veste buna Costi
Kia Ceed varianta BEST, 1.4 109cp, Black Pearl -
@costimanea Felicitari, oricum ceea ce trebuie sa stii este ca daca te-au sunat vineri ca masina a ajuns, ea de fapt a ajuns joi noaptea si puteau sa ti-o dea si vineri. De aia ii innebunesc eu cu telefoanele. Pe un prieten de-al meu l-au sunat intr-o miercuri pe la 17:00 si i-au zis ca "acum a ajuns masina", dupa care aia de la service, cand i-au pus alarma i-au zis ca masinile ajung noaptea intre 12:00 - 2:00
Cee'd 1.4 Best 109 BHP Machine Silver AKA. Sparky
Salut am facut comanda la un kia ceed black pearl prin Raver service constanta , am facut comanda pe 1 August 2008 si mi-au zis ca intre 25 August si 5 Septembrie maxim o sa imi vina masina dar surpriza mi'a venit si seria de la masina de vre-o 2 saptamani cei de la firma de leasing au achitat masina si masina inca nu a venit , CINE A MAI FACUT COMANDA LA INCEPUTUL LUI AUGUST PRIN RAVER SERVICE SUNT CURIOS DACA I'a VENIT MAISNA ?
-
- Auto:
Re: Comanda IULIE
Am suant la dealear azi si inca nici o informatie legata de serie dar a zis ca pana pe 12 ar trebui sa apara adica pana la sfarsitul saptamanii.
KIA Cee'd 1.6 115CP BASE, ESP, Scaune incalzite, Proiectoare, Cheie 3 butoane, Scaun reglabil pe inaltime cu tetiere active Pachet piele si crom culoare Pewter Beige.
http://picasaweb.google.ro/bogdan.ionas/4iceCeeD#
http://picasaweb.google.ro/bogdan.ionas/4iceCeeD#
eu am comanda data la Raver pe la mijlocul lui august...seriile au venit mai tarziu decat mi se promisesera masina urmand la sfarsitul lui august, inceputul lui Septembrie.
si desigur, mu-mu...
chair azi am sunat din nou, si n-a intrat nici macar in tara masinuta. daca mai dureaza doar o luna, zic sar'na...la naiba, ce o fi asa greu sa zica de la inceput "da dom'le, dureaza 3 luni pana vine"...ca atat timp cat vreau cee'd, o sa vreau in continuare, nu ma duc sa-mi iau logan, deci n-au de ce sa se teama ca nu mai iau de la ei...
amanarea asta de la saptamana la saptamana ma face varza. politici de marketing my ass...
si desigur, mu-mu...
chair azi am sunat din nou, si n-a intrat nici macar in tara masinuta. daca mai dureaza doar o luna, zic sar'na...la naiba, ce o fi asa greu sa zica de la inceput "da dom'le, dureaza 3 luni pana vine"...ca atat timp cat vreau cee'd, o sa vreau in continuare, nu ma duc sa-mi iau logan, deci n-au de ce sa se teama ca nu mai iau de la ei...
amanarea asta de la saptamana la saptamana ma face varza. politici de marketing my ass...
Cee'd 1.4 GSL BEST - Kompass Blue CT61PUK
Re: Comanda Iunie
Si mie mi-a venit, de vineri:D. N-am mai apucat sa postez ca am zburat cu ea direct la munte:).
Am avut noroc cu dealerul, Adrian Marin, ca a venit cu mine sa iau masina de la Baneasa.. altfel cred ca o mai asteptam si acum.
Am avut noroc cu dealerul, Adrian Marin, ca a venit cu mine sa iau masina de la Baneasa.. altfel cred ca o mai asteptam si acum.
Cee'd 1.4 GSL Start + optionale
@valininja
valininja si eu am sunat astazi si din cate am inteles au avut un transport da se pare ca am avut ghinion si nu a fost si masina mea printre cele aduse si mi-au zis ca mai au un transport saptamana asta . I'am intrebat daca se afla si masina mea pe transport da a zis ca nu poate sa-mi zica nimic concret ca inca nu stiu nici ei ce masini le vin a zis ca o sa ma tina la curent sa-mi zica
valininja si eu am sunat astazi si din cate am inteles au avut un transport da se pare ca am avut ghinion si nu a fost si masina mea printre cele aduse si mi-au zis ca mai au un transport saptamana asta . I'am intrebat daca se afla si masina mea pe transport da a zis ca nu poate sa-mi zica nimic concret ca inca nu stiu nici ei ce masini le vin a zis ca o sa ma tina la curent sa-mi zica
@valininja O sa cam ai de asteptat daca ai dat comanda abia in august. Eu m-am certat cu ei rau de tot pe tema asta (OZ Maraton), pt ca ei mi-au zis un termen, eu mi-am planificat o vacanta imediat dupa termenul ala, si am ramas cu buza umflata. Ideea este ca ei zic una, importatorul nici macar nu raspunde la telefon, dealerului ii e frica sa zica ceva importatorului, si te mint pe tine, clientul. Cand vine termenul iti arata o hartiuta care "au primito ei de la importator" care zice ca sunt intarzieri de 14 zile la toate masinile. Dupa alea 14 zile, o te anunte bucurosi ca "a ajuns in tara, deci mai dureaza cateva zile si vine". Gresit. Din acel moment sa va asteptati ca in cel mai bun caz va ajunge in 2 sapt. Eu mai am putin sa o sa ma duc cu un avocat la ei. Masina trebuia sa imi fie livrata pe max 4 sept. Nici acum nu stiu nimic de ea. O maimutza de la dealer mi-a zis ca e in tara de lunea trecuta si ca poate sa ajunga oricand. Vineri, aceeasi maimutza mi-as spus ca vineri intra masina in tara. Nu au habar de capul lor. Oricum, o sa aiba de tras cu mine, cum am avut si eu de tras cu ei. Pe unde ii prind le fac scandal, de preferat si cu alti clienti in jur. Vineri cand am avut cea mai mare cearta cu ei, cand m-am dus sa intreb de masina m-au cam luat cu flit. Am inceput sa urlu la ei si sa le strig una si alta si sa vezi ce prietenosi si serviabili au devenit. Sper sa nu mai fie cazul, si sa vina masina cat mai repede.
Cee'd 1.4 Best 109 BHP Machine Silver AKA. Sparky
javachris si mie mi-a intarziat termenu maxim de livrare era pana pe 5 septembrie si de atunci ma tot amana ca vine urmatorul transport si tot asa
eu am platit masina INTEGRAL in august pe 20 la IMG si au zis ca o sa vina la finalu lu septembrie - masina fiind comandata dinainte. Faza e ca eu am avut bani cash si am cautat cam peste tot in toata tara un proceed ca sa il aiba pe stoc si nu l-am gasit pe nicaieri mai devreme de 1 luna pe care s-au angajat sa il aduca cei de la IMG Cantemir
Aici intervina problema: cei de la ING mi-au promis ca masina o sa imi vina pe 20siceva Septembrie dar mi-au cerut bani pe presuri + 2.5 milioane montj alarma si nu am avut nici o culoare de ales decat pyston grey - nu imi pare rau ca acuma pt ca , chiar imi place culoarea - iar daca luam de la MIT aveam presuri pe gratis si montaj alarma gratis + puteam sa imi aleg ce culoare vroiam - ADICA NEAGRA.
VA promit - si cei care ma unosc va pot garanta - ca dc cei de la IMG nu imi vor livra masina pana pe 20siceva ale luni in curs am sa ii dau in judecata. Ma uit aici pe forum si observ numai amanari din diferite motive, lucru de neaceptat pentru un om care achita masina integral si cu o luna inainte+ca i se promite ca "luati de la noi ca sigur vine ...dar...trebuie sa platiti presurile si montaju unei alarme"
KIA ROMANIA AVANTAJ CLIENT 0 (Zero)
P.S. ar trebui sa ne strangem mai multi si sa ii dam in judecata
P.S.2 sunt asa de razvratit ca tocmai ce mi-am sunat dealeru si mi-a zis ca "sa speram ca o sa vina in septembrie" asta dupa ce in momentu plati ei imi spuneam "sigur vine in septembrie"
Aici intervina problema: cei de la ING mi-au promis ca masina o sa imi vina pe 20siceva Septembrie dar mi-au cerut bani pe presuri + 2.5 milioane montj alarma si nu am avut nici o culoare de ales decat pyston grey - nu imi pare rau ca acuma pt ca , chiar imi place culoarea - iar daca luam de la MIT aveam presuri pe gratis si montaj alarma gratis + puteam sa imi aleg ce culoare vroiam - ADICA NEAGRA.
VA promit - si cei care ma unosc va pot garanta - ca dc cei de la IMG nu imi vor livra masina pana pe 20siceva ale luni in curs am sa ii dau in judecata. Ma uit aici pe forum si observ numai amanari din diferite motive, lucru de neaceptat pentru un om care achita masina integral si cu o luna inainte+ca i se promite ca "luati de la noi ca sigur vine ...dar...trebuie sa platiti presurile si montaju unei alarme"
KIA ROMANIA AVANTAJ CLIENT 0 (Zero)
P.S. ar trebui sa ne strangem mai multi si sa ii dam in judecata
P.S.2 sunt asa de razvratit ca tocmai ce mi-am sunat dealeru si mi-a zis ca "sa speram ca o sa vina in septembrie" asta dupa ce in momentu plati ei imi spuneam "sigur vine in septembrie"
PROceed [Piston Grey] B - 41 - W U M
WUM de la vuuuuum:)

sunt niste nesimtiti astia de la kia pe mie unu mi-au lasat un gust amar pacat de masina
cine poate sa imi dea un feedback legat de domnul george florica de la IMG - el fiind cel care s-a ocupat de mine
PROceed [Piston Grey] B - 41 - W U M

-
- Auto:
Din pacate eu am lucrat cu alta persoana. Astazi m-au sunat si pe mine sa-mi spuna ca mi-a sosit masina si maine o ridic. Am facut asigurarile singura chestie, este ca s-ar putea sa nu-mi puna alarma, cica ar fi multe masini si trebuie livrate , dar pana la sf saptamanii ma programeaza. Sper sa reuseasca s-o puna pe masina si sa plec in formatie completa, masina, scut motor + alarma .
Cand o s-o vad in fata blocului imi pun masina in semnatura.
P.S. 109 posturi, 109 Cp la ceed black pearl.

Cand o s-o vad in fata blocului imi pun masina in semnatura.
P.S. 109 posturi, 109 Cp la ceed black pearl.
Kia Ceed varianta BEST, 1.4 109cp, Black Pearl -
Re: Cine asteapta?
Rog un moderator sa stearga acest topic,eu mi-am incheiat pledoaria in asteptare

Posesor pro ceed Best 1.4 Compas Blue----------B 53 AKM
Re: Comanda IULIE
uraaaaa! Miine ma duc sa ridic masina.
KIA Cee'd 1,4 GSL Best - PISTON GREY
Comanda 25.07.2008
Primit seria 18.08.2008
Intrat in posesie 09.09.2008
http://picasaweb.google.com/florin.fct133/KiaCeed#
Comanda 25.07.2008
Primit seria 18.08.2008
Intrat in posesie 09.09.2008
http://picasaweb.google.com/florin.fct133/KiaCeed#