Lista aşteptare maşina -2008-
-
- Pro_ceed-ar
- Auto:
Re: Comanda IULIE
@florin-adrian
Ti-ai comandat masina sau ai luat varianta best?
Ti-ai comandat masina sau ai luat varianta best?
Pro_ceed Classic+optionale.Comandata pe 10 iulie.Primita pe 29 septembrie.Mars red. 1.4 poze: http://gonzo.fotohost.ro/gonzo_pro_ceed_mars_red
R.I.P. Micutzu
R.I.P. Micutzu

Re: Comanda Iunie
GATAAAAA mi'a venit masinutzzaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!uraaaaaaaaaaaa!!!!!!..ma bucur ca un copil...maine o ridik ...ce sa zic...sunt fericit; s'o stapanesc sanatos si eu si parintii, ca o sa'i mai las si pe ei sa mearga cu ea
....dupa 3 luni si 2 zile ...fac cunostinta cu "Dansa"...va pup...si multa bafta 

Re: Comanda August
@javachris, relax, eu am facut comanda tot in iulie (sfarsitul lunii, ce-i drept), si m-au bagat la stocul pe septembrie, cu livrare sfarsitul lunii septembrie
Altfel, am sunat adineauri la IMG iar dealerul mi-a zis ca seriile vin sigur pana in data de 15, cel mai probabil saptamana viitoare. Deci teoretic ne primim masinile dupa 20. Teoretic... [-o<
Altfel, am sunat adineauri la IMG iar dealerul mi-a zis ca seriile vin sigur pana in data de 15, cel mai probabil saptamana viitoare. Deci teoretic ne primim masinile dupa 20. Teoretic... [-o<
Kia Cee'd 1.4 LX BEST, 2008, ODO 60.000 km
Skoda Octavia 3 1.0 TSI 2016, ODO 70.000 km
Waiting: Sportage PHEV GT Line
-
- Auto:
Varianta BEST din masinile care le aveau deja comandate la fabrica, deci masinile astea ar fi pe comenzile iunie, sau iulie si sosire la sf lui august, dar vad ca nici pana acuma nu au venit.
Kia Ceed varianta BEST, 1.4 109cp, Black Pearl -
-
- Auto:
Se pare ca s-a mai dus o saptamana fara sa vina masina. De luni sunt in concediu, sper macar sa vina pana la sfarsitul saptamanii ca am deja prgramata o iesire pana in Baragan. Ma indoiesc sa vina maine masina, si chiar daca vine, tot saptamana viitoare o ridic, daca avem putin noroc.
@Adi, da pana la urma ti-au comunicat seria aia sau tot nu??
Degeaba iti dau seriile, pentru ca alea se stiu de cand e fabricata masina. Problema lor cea mai mare este ca nu au capacitate mare de transport, asa ca masinile vin cate 3-4 pe zi cand ar trebui sa vina cate 10. Daca mai ai si ghinion, cum am avut eu, adica sa comanzi masina printre primii si sa o ridici printre ultimii.... Ei de fapt, cand pun masinile pe trailer nu ii intereseaza ordinea in care s-au facut comenzile, doar ordinea in care lea au ei parcate. Asa ca unu care a facut comanda la jumatea lunii iulie, a luat masina inaintea mea. Dealerul mi-a zis ca mai au de primit 25 de masini din 110, din stocul de pe august. Adica am avut ghinionul sa fiu printre ultimele masini. Le mai vin maine inca 19 din 25 si sper sa fie si a mea printre ele. Ar fi culmea sa fie in ultimele 6.
Cee'd 1.4 Best 109 BHP Machine Silver AKA. Sparky
@weeezer Asa mi-au zis si mie, ca e in stocul de august si o sa o ridic la sfarsitul lui august, dar degeaba. Eu ti-as recomanda sa nu iti faci vre-un plan cu masina inainte de 10-15 octombrie pt ca nu cred(din proprie experienta) ca o sa vina mai devreme
-
- Auto:
Tu de unde ai comandat masina, tot de la IMG ? Daca este asa, sa speram ca o fi si a mea printre alea, daca au ramas asa putine de venit, inseamna ca a mea vine printre ultimele.

@javachris, intr-adevar nu cred sa conteze in vreun fel ordinea comenzilor, dar poate conteaza ordinea in care s-au achitat platile? Ma gandesc ca poate unul care a achitat mai repede sa aiba prioritate in fata unuia care a achitat tarziu. Cel putin eu asa sper sa fie, ca le-am facut plata aproape imediat dupa comanda, adica aproximativ cu o luna si ceva inainte sa vina seriile (in cazul in care ar veni pe 10 septembrie)... asa ca macar sa fie asa ca inseamna ca mi-as primi-o printre primii 

@weeezer Pai exact asta mi-a spus dealerul, ca nu mai conteaza ordinea, nici a comenzii, nici a platii. Ei au masinile intr-o lista, pe culori (daca ai comandat standard, adica best,base etc) si in ordinea aia le fabrica. Deci daca tu ai comandat best rosu si el este al 10-lea pe lista, si altu a comandat dupa tine best albastru care este al 2-lea pe lista, ala albastru o sa vina primul. E naspa, stiu, dar din pacate asta este. Ei oricum fac masinile chiar daca sunt sau nu inca comenzi la ele.
Mi se pare cam aiurea. Cred totusi ca asta e vrajeala de-a lor ca sa se "scoata" in fata clientului nemultumit de intarziere...
IN SFARSIT... am ridicat masina..i-au pus alarma ..merge ff. fain. 

1.4 Best, Oil Blue
De unde se ridica masinile comandate prin IMG?
- costimanea
- Auto:
Pe mine m-au sunat vineri sa-mi dea veastea ca a ajuns masina si ca luni o pot ridica, adica maine, masina a fost comandata pe 4 august la IMG. Cred ca este de fapt comanda din iulie ca eu am luat printre ultimele masini asa ca a durat ceva vreme. Multa bafta, ne vedem in trafic.
Cee'd 1.4 GSL varianta BEST - culoare Black Pearl